꧁ Otthon vagy ꧂
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

꧁ Otthon vagy ꧂

KezdőlapSaját KarakterekKeresésRegisztrációBelépés

Csevegő \\vegyes\\

Go down 
+4
Koffeey
Dínósbácsi
Shanna
Joey
8 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40  Next
SzerzőÜzenet
Koffeey

Koffeey

Neme : nő

Kor : 33
Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen
Hozzászólások száma : 13423

Csevegő \\vegyes\\ - Page 15 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 15 Icon_minitimeCsüt. 16 Aug. - 13:14

Az érzés ismerős Csevegő \\vegyes\\ - Page 15 883705786
Vissza az elejére Go down
http://koffeey.deviantart.com
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 15 Icon_minitimeCsüt. 16 Aug. - 14:43

Hamarosan elindulok a doktorhoz, szóval egy ideig nem leszek..
Dínósbácsi

Dínósbácsi

Neme : Férfi

Kor : 27
Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma
Hozzászólások száma : 9421

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 15 Icon_minitimeCsüt. 16 Aug. - 14:46

Nem probléma Csevegő \\vegyes\\ - Page 15 727326
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 15 Icon_minitimeCsüt. 16 Aug. - 14:51

Az viszont igen hogy megyek.. semmi kedvem ott ülni xy órát, ki tudja hanyan vannak a rendelőben. Csevegő \\vegyes\\ - Page 15 990973
De ha nincsennek sokan akkor jó, gyorsan túl leszek rajta. Csevegő \\vegyes\\ - Page 15 112523

Az is megtörénthet hogy szemfedővel érkezek vissza. Csevegő \\vegyes\\ - Page 15 483323
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

Kor : 29
Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata
Hozzászólások száma : 9818

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 15 Icon_minitimeCsüt. 16 Aug. - 14:55

Mibajod ha szabad érdeklődni?:D
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 15 Icon_minitimeCsüt. 16 Aug. - 14:58

Már miért ne szabadna?
Az a bajom hogy valamiért vörös a szemem, és mindig könnyes, na meg még viszket is.. ezért ki kell deríteni hogy mi bajom.. talán elraboltak az Ufók és kísérleteztek rajtam, és ez egy mellékhatás?
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 15 Icon_minitimeCsüt. 16 Aug. - 15:05

Nem lehet, hogy begyulladt? Csevegő \\vegyes\\ - Page 15 243759
Egyszer amikor szinte egész úton hazafelé ki voltam hajolva a vonatablakon (bölcs dolog volt xD), nekem is hasonlóan bevörösödött kicsit, viszketett, meg ilyenek. Azt hiszem akkor begyulladt, habár egy nap alatt elmúlt Csevegő \\vegyes\\ - Page 15 872991
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 15 Icon_minitimeCsüt. 16 Aug. - 15:08

Nem tudom, mert elsőnek azt gondoltam hogy a monitor miatt van ezért lefeküdtem egy picit, de mivel nagyon untam az agyam ezért köbö 5 perc múlva felkeltem, megnéztem magam a tükörben és semmi bajom sem volt. Ez már megtörtént vagy 20x.. szóval nem tudom hogy mi lehet. A végén még tényleg azt fogom hinni hogy Ufók.. Csevegő \\vegyes\\ - Page 15 2598960672
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 15 Icon_minitimeCsüt. 16 Aug. - 15:23

Nekem a vizipipától szokott füves módon bevörösödni, 1 adag után nem de ha órákig és újratöltöm akkor piszokul betud vörösödni :D
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 15 Icon_minitimeCsüt. 16 Aug. - 15:26

Oh, ha már úgyis szóba jött, lehet egy kérdésem? Csevegő \\vegyes\\ - Page 15 763995 Miért vált mostanában ennyire divattá a vízipipa? Csevegő \\vegyes\\ - Page 15 243759 Szinte minden harmadik osztálytársamnak/haveromnak van, én meg nem tudom elképzelni őket, ahogy ülnek fölötte és szívják. Illetve elhiszem, hogy biztos jó, de ettől miért lett ennyire népszerű? Csevegő \\vegyes\\ - Page 15 102733
Nem mintha bajom lenne vele, de én például nem tudnám elképzelni magam egy vízipipával Csevegő \\vegyes\\ - Page 15 120865 XD
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 15 Icon_minitimeCsüt. 16 Aug. - 15:35

Divat lett? Akkor nem is érdekel többé, nem állok be a sorba Csevegő \\vegyes\\ - Page 15 392785
Najó nem xd Tökre kitisztítja a fejet és belehet tőle lazulni kis füves zene mellett meg itallal nagyon jó:) Bár jelenleg elvan fogyva a dohány meg a szén is úgyhogy majd kell venne ^^"
Koffeey

Koffeey

Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 15 Icon_minitimeCsüt. 16 Aug. - 15:47

Egy hete pont hogy kipróbáltam hosszas győzködés után xD Hát... igazából maradtam semleges vele szemben, nem mondom hogy rossz, de velem semmi világmegváltó dolog sem történt xD Mondjuk én nagyon nem is lelkesedtem a kipróbálásáért, mert nem vagyok jóban a dohányfüsttel, még ha ez nem is pont olyan Csevegő \\vegyes\\ - Page 15 48616
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 15 Icon_minitimeCsüt. 16 Aug. - 15:53

Én szeretem, bár ez függ a dohány ízesítésétől is:D Akkor a legjobb ha víz helyett olyan ízű teát raksz bele mint amilyen a dohány, borral sem rossz de erősebb szeszes italoktól meg lehet bangulni ha azt rakunk bele :'D
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 15 Icon_minitimeCsüt. 16 Aug. - 15:56

Sárgadinnyéset próbáltam, sima vízzel xD
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 15 Icon_minitimeCsüt. 16 Aug. - 16:02

Olyat még nem pippantottam, az utolsó amit szívtam az ananászos volt de jó a meggyes a mentás a multigyümölcsös is:DD
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 15 Icon_minitimeCsüt. 16 Aug. - 16:04

Észben tartom:'D Bár nem tudom mikor fogom újra kipróbálni xD De ha igen akkor eszemben lesz :'3
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 15 Icon_minitimeCsüt. 16 Aug. - 16:06

Amint lehet és ne kelljen győzködni, ettől ,semmi bajod nem lesz, max ha szarul rakják össze akkor a szén kaparni fogja a torkodat de ha iszol mellette valamit folyamatosan akkor nem érzed:DD
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 15 Icon_minitimeCsüt. 16 Aug. - 16:56

Na, közben megérkeztem. Az első dolog amit megérkezéskor gondoltam az egy De jó egy -.- arckifejezéssel párosítva. Ott ültem egy negyed órát még mielőtt beengedtek. Egyes egyedül. Csevegő \\vegyes\\ - Page 15 4422
Aztán pedig bejött egy házaspár egy babával, rögtön utánam. Aztán megint vártunk a doktorra mert csak az aszisztens jött. Na gondoltam kedves leszek és elém engedem a babát. Milyen kis kedves vagyok. Csevegő \\vegyes\\ - Page 15 196731
Aztán én is bekerültem, és 2 perc alatt kivizsgált.. kötőhártya gyulladás.. Csevegő \\vegyes\\ - Page 15 721836
Bementem a gyógyszertárba kiváltani a gyógyszert, erre egy öreg néni [ aki ott dolgozott ] fél órát papolt arról hogy mi lehet az oka.. Ezért utálok menni az orvoshoz.
Legközelebb kikurálom magam. Csevegő \\vegyes\\ - Page 15 483518
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 15 Icon_minitimeCsüt. 16 Aug. - 16:59

Az nekem is nemrég volt, de hálisten' volt itthon még szemcsepp, úgyhogy nem kellett vele sehová mennem, megúsztam a várakozást és a hegyi beszédet x'D
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 15 Icon_minitimeCsüt. 16 Aug. - 17:00

Háh, csak egyszer lenne nekem akkora szerencsém hogy lenne itthon bármi is..
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 15 Icon_minitimeCsüt. 16 Aug. - 17:01

Nálunk szerencsére mindig van maradék xD Mert ha valaki megbetegszik, akkor az mindenkin végigmegy, és aztán a sok gyógyszerből mindig megmarad valamennyi xD
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 15 Icon_minitimeCsüt. 16 Aug. - 17:07

Nálunk ez úgy van hogy mikor iskola van mindig mindenki beteg xD. Szóval sok betegség = sok gyógyszer.. persze csak az olyan hülye betegségre mit a megfázás ésatöbbi, ésatöbbi. Egy ilyenre persze nincsen. Csevegő \\vegyes\\ - Page 15 468785
A végén még karanténban végzem, ami nincs ellenemre ha egy laptop is velem tart. :3
JigoKuu

JigoKuu

Karakter : Elszaporodtak, send halp! TOT
Hozzászólások száma : 2836

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 15 Icon_minitimeCsüt. 16 Aug. - 17:34

Koffeey, nálunk is az a helyzet, mint nálatok, mindig van itthon valami gyógyszer :,D Bár nálunk inkább azért, mert ha valaki beteg, akkor több gyógyszert írat fel a doktorral, így még ha nem is kapjuk el mi is, de lesz itthon, meg nagyszüleimnek is, ha nekik elfogyott Csevegő \\vegyes\\ - Page 15 511482971
https://jigokunotobira.weebly.com/
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 15 Icon_minitimeCsüt. 16 Aug. - 17:51

Hogy én mennyire de utálom a szemcseppet. Az a legrosszabb hogy bennem van a "tudat" hogy még este is kell.. Csevegő \\vegyes\\ - Page 15 307948034 Körülbelül ilyen arcot vágtam most..
JigoKuu

JigoKuu

Karakter : Elszaporodtak, send halp! TOT
Hozzászólások száma : 2836

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 15 Icon_minitimeCsüt. 16 Aug. - 17:54

Pedig szerintem jó találmány :3 Nekem mondjuk hasznos, mert (minő meglepetés) száraz a szemem, és gyakran kell cseppentenem. De legalább nem kell hosszan pislantanom Csevegő \\vegyes\\ - Page 15 120865
https://jigokunotobira.weebly.com/
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 15 Icon_minitime

Csevegő \\vegyes\\
Vissza az elejére 
15 / 40 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40  Next
 Similar topics
-
» Csevegő \\vegyes\\
» Csevegő \\vegyes\\
» Csevegő \\vegyes\\

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
꧁ Otthon vagy ꧂  :: CSEVEGŐ :: Duma topik-
Ugrás: