꧁ Otthon vagy ꧂
|
|
| Csevegő \\vegyes\\ | |
|
+4Koffeey Dínósbácsi Shanna Joey 8 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 16 Aug. - 13:14 | |
| Az érzés ismerős | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 16 Aug. - 14:43 | |
| Hamarosan elindulok a doktorhoz, szóval egy ideig nem leszek.. |
| | | Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 16 Aug. - 14:46 | |
| Nem probléma | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 16 Aug. - 14:51 | |
| Az viszont igen hogy megyek.. semmi kedvem ott ülni xy órát, ki tudja hanyan vannak a rendelőben. De ha nincsennek sokan akkor jó, gyorsan túl leszek rajta. Az is megtörénthet hogy szemfedővel érkezek vissza. |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 16 Aug. - 14:55 | |
| Mibajod ha szabad érdeklődni?:D | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 16 Aug. - 14:58 | |
| Már miért ne szabadna? Az a bajom hogy valamiért vörös a szemem, és mindig könnyes, na meg még viszket is.. ezért ki kell deríteni hogy mi bajom.. talán elraboltak az Ufók és kísérleteztek rajtam, és ez egy mellékhatás? |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 16 Aug. - 15:05 | |
| Nem lehet, hogy begyulladt? Egyszer amikor szinte egész úton hazafelé ki voltam hajolva a vonatablakon (bölcs dolog volt xD), nekem is hasonlóan bevörösödött kicsit, viszketett, meg ilyenek. Azt hiszem akkor begyulladt, habár egy nap alatt elmúlt | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 16 Aug. - 15:08 | |
| Nem tudom, mert elsőnek azt gondoltam hogy a monitor miatt van ezért lefeküdtem egy picit, de mivel nagyon untam az agyam ezért köbö 5 perc múlva felkeltem, megnéztem magam a tükörben és semmi bajom sem volt. Ez már megtörtént vagy 20x.. szóval nem tudom hogy mi lehet. A végén még tényleg azt fogom hinni hogy Ufók.. |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 16 Aug. - 15:23 | |
| Nekem a vizipipától szokott füves módon bevörösödni, 1 adag után nem de ha órákig és újratöltöm akkor piszokul betud vörösödni :D | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 16 Aug. - 15:26 | |
| Oh, ha már úgyis szóba jött, lehet egy kérdésem? Miért vált mostanában ennyire divattá a vízipipa? Szinte minden harmadik osztálytársamnak/haveromnak van, én meg nem tudom elképzelni őket, ahogy ülnek fölötte és szívják. Illetve elhiszem, hogy biztos jó, de ettől miért lett ennyire népszerű? Nem mintha bajom lenne vele, de én például nem tudnám elképzelni magam egy vízipipával XD | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 16 Aug. - 15:35 | |
| Divat lett? Akkor nem is érdekel többé, nem állok be a sorba Najó nem xd Tökre kitisztítja a fejet és belehet tőle lazulni kis füves zene mellett meg itallal nagyon jó:) Bár jelenleg elvan fogyva a dohány meg a szén is úgyhogy majd kell venne ^^" | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 16 Aug. - 15:47 | |
| Egy hete pont hogy kipróbáltam hosszas győzködés után xD Hát... igazából maradtam semleges vele szemben, nem mondom hogy rossz, de velem semmi világmegváltó dolog sem történt xD Mondjuk én nagyon nem is lelkesedtem a kipróbálásáért, mert nem vagyok jóban a dohányfüsttel, még ha ez nem is pont olyan | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 16 Aug. - 15:53 | |
| Én szeretem, bár ez függ a dohány ízesítésétől is:D Akkor a legjobb ha víz helyett olyan ízű teát raksz bele mint amilyen a dohány, borral sem rossz de erősebb szeszes italoktól meg lehet bangulni ha azt rakunk bele :'D | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 16 Aug. - 15:56 | |
| Sárgadinnyéset próbáltam, sima vízzel xD | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 16 Aug. - 16:02 | |
| Olyat még nem pippantottam, az utolsó amit szívtam az ananászos volt de jó a meggyes a mentás a multigyümölcsös is:DD | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 16 Aug. - 16:04 | |
| Észben tartom:'D Bár nem tudom mikor fogom újra kipróbálni xD De ha igen akkor eszemben lesz :'3 | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 16 Aug. - 16:06 | |
| Amint lehet és ne kelljen győzködni, ettől ,semmi bajod nem lesz, max ha szarul rakják össze akkor a szén kaparni fogja a torkodat de ha iszol mellette valamit folyamatosan akkor nem érzed:DD | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 16 Aug. - 16:56 | |
| Na, közben megérkeztem. Az első dolog amit megérkezéskor gondoltam az egy De jó egy -.- arckifejezéssel párosítva. Ott ültem egy negyed órát még mielőtt beengedtek. Egyes egyedül. Aztán pedig bejött egy házaspár egy babával, rögtön utánam. Aztán megint vártunk a doktorra mert csak az aszisztens jött. Na gondoltam kedves leszek és elém engedem a babát. Milyen kis kedves vagyok. Aztán én is bekerültem, és 2 perc alatt kivizsgált.. kötőhártya gyulladás.. Bementem a gyógyszertárba kiváltani a gyógyszert, erre egy öreg néni [ aki ott dolgozott ] fél órát papolt arról hogy mi lehet az oka.. Ezért utálok menni az orvoshoz. Legközelebb kikurálom magam. |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 16 Aug. - 16:59 | |
| Az nekem is nemrég volt, de hálisten' volt itthon még szemcsepp, úgyhogy nem kellett vele sehová mennem, megúsztam a várakozást és a hegyi beszédet x'D | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 16 Aug. - 17:00 | |
| Háh, csak egyszer lenne nekem akkora szerencsém hogy lenne itthon bármi is.. |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 16 Aug. - 17:01 | |
| Nálunk szerencsére mindig van maradék xD Mert ha valaki megbetegszik, akkor az mindenkin végigmegy, és aztán a sok gyógyszerből mindig megmarad valamennyi xD | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 16 Aug. - 17:07 | |
| Nálunk ez úgy van hogy mikor iskola van mindig mindenki beteg xD. Szóval sok betegség = sok gyógyszer.. persze csak az olyan hülye betegségre mit a megfázás ésatöbbi, ésatöbbi. Egy ilyenre persze nincsen. A végén még karanténban végzem, ami nincs ellenemre ha egy laptop is velem tart. :3 |
| | | JigoKuu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Elszaporodtak, send halp! TOT Hozzászólások száma : 2836
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 16 Aug. - 17:34 | |
| Koffeey, nálunk is az a helyzet, mint nálatok, mindig van itthon valami gyógyszer :,D Bár nálunk inkább azért, mert ha valaki beteg, akkor több gyógyszert írat fel a doktorral, így még ha nem is kapjuk el mi is, de lesz itthon, meg nagyszüleimnek is, ha nekik elfogyott | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 16 Aug. - 17:51 | |
| Hogy én mennyire de utálom a szemcseppet. Az a legrosszabb hogy bennem van a "tudat" hogy még este is kell.. Körülbelül ilyen arcot vágtam most.. |
| | | JigoKuu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Elszaporodtak, send halp! TOT Hozzászólások száma : 2836
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 16 Aug. - 17:54 | |
| Pedig szerintem jó találmány :3 Nekem mondjuk hasznos, mert (minő meglepetés) száraz a szemem, és gyakran kell cseppentenem. De legalább nem kell hosszan pislantanom | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ | |
| |
| | | | Csevegő \\vegyes\\ | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|