꧁ Otthon vagy ꧂
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

꧁ Otthon vagy ꧂

KezdőlapSaját KarakterekKeresésRegisztrációBelépés

Csevegő \\vegyes\\

Go down 
+4
Koffeey
Dínósbácsi
Shanna
Joey
8 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 26 ... 40  Next
SzerzőÜzenet
Shanna

Shanna

Neme : nő

Kor : 34
Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou
Hozzászólások száma : 9698

Csevegő \\vegyes\\ - Page 13 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 13 Icon_minitimeCsüt. 7 Jún. - 13:52

Csevegő \\vegyes\\ - Page 13 Tumblr_lly4vvwjhd1qii6tmo1_250

Kb így ültem le most a gép elé ×,,,,D Utálom, hogy ennyire nem tudok mostanában lenni D8 Bár látom túl sokról nem maradok le, ez igen nagy szomorúsággal tölt el, ugyanakkor örülök is, hogy nem esek ki nagyon... de akkor is csend van! Csevegő \\vegyes\\ - Page 13 2170645477 Megpróbálok ma 1-2 választ írni, bár... öh, inkább elkezdeni ×D Holnap talán várhattok többet, de aztán hétvégén megint nem nagyon leszek, június végéig még ki kell tartanom Csevegő \\vegyes\\ - Page 13 990973 Csevegő \\vegyes\\ - Page 13 31212

Oh, és Dínó, érezd jól magad a kiránduláson, majd mesélj milyen volt! Csevegő \\vegyes\\ - Page 13 613170
Vissza az elejére Go down
Koffeey

Koffeey

Kor : 33
Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen
Hozzászólások száma : 13423

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 13 Icon_minitimeCsüt. 7 Jún. - 15:55

XXD Én is így vagyok, még két hét Csevegő \\vegyes\\ - Page 13 483323 Látom akkor te is a végéig kihúztad a dolgot xD
http://koffeey.deviantart.com
Shanna

Shanna

Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 13 Icon_minitimeCsüt. 7 Jún. - 18:18

Kiiiiiiiii...
Csevegő \\vegyes\\ - Page 13 Tumblr_lm7duuyvul1qii6tmo1_250
Mindig ez van, a nemlétező tököm tele van már Csevegő \\vegyes\\ - Page 13 663779
Koffeey

Koffeey

Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 13 Icon_minitimeCsüt. 7 Jún. - 18:41

Ó én is, ne aggódj xD Mindig mondom hogy na most nem húzom ki az utolsó napig, letudok mindent az elején. Aztán meg aha, á ez nehéz, későbbre rakom, még nem tanultam, későbbre rakom... és tessék, 21.-én végzek majd Csevegő \\vegyes\\ - Page 13 4422
Shanna

Shanna

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 13 Icon_minitimeSzomb. 9 Jún. - 0:15

Én isssssssssss Csevegő \\vegyes\\ - Page 13 883705786 Csevegő \\vegyes\\ - Page 13 3685654045
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 13 Icon_minitimePént. 15 Jún. - 23:16

Valakinek van esetleg Twitter-je? És ha igen, segítene nekem csinálni egyet? xD
Mármint hogy hogy kell pontosan használni xD
Már megcsináltam xD Csak fogalmam sincs mi-merre-hány xD
Dani
*
*

Neme : Férfi

Kor : 29
Hozzászólások száma : 801

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 13 Icon_minitimeSzomb. 16 Jún. - 12:20

sejtettem én hogy rossz a twitter....facebook után meg kezelhetetlen lenne.
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 13 Icon_minitimeSzomb. 16 Jún. - 13:04

Én sem vagyok és nem is voltam soha oda érte, de most bizonyos okokból csináltam egyet xD Bár még mindig nem érzem hogy túl nagy veszéllyel fenyegetne, mármint hogy beszippantana xD
Shanna

Shanna

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 13 Icon_minitimeHétf. 18 Jún. - 18:02

Csevegő \\vegyes\\ - Page 13 990973 Csevegő \\vegyes\\ - Page 13 990973 Csevegő \\vegyes\\ - Page 13 990973 Csevegő \\vegyes\\ - Page 13 990973 Csevegő \\vegyes\\ - Page 13 31212 Csevegő \\vegyes\\ - Page 13 31212 Csevegő \\vegyes\\ - Page 13 31212 Csevegő \\vegyes\\ - Page 13 31212 Csevegő \\vegyes\\ - Page 13 31212 Csevegő \\vegyes\\ - Page 13 31212 Csevegő \\vegyes\\ - Page 13 31212
Egy hét. MÁR. CSAK. EGY. HÉT. Csevegő \\vegyes\\ - Page 13 574382 Vagyis 3 nap. 3 NAP!
Csevegő \\vegyes\\ - Page 13 Tumblr_m2gyu0QZRb1rtu0geo1_250

Addig ne nagyon számítsatok rám újra ×,D Viszont utána jövök Csevegő \\vegyes\\ - Page 13 120865 Egy... darabig ×D Jövő héten ugyanis megejtjük "szokásos" utunkat Olaszba, tehát... LESZEK, csak ritkábban mint eddig (a vizsgaidőszak előtti 'eddig'-et vegyétek alapul ×D). De leszek Csevegő \\vegyes\\ - Page 13 468935 És írok, és itt leszek, és ííírok, és leszek Csevegő \\vegyes\\ - Page 13 196731
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 13 Icon_minitimeHétf. 18 Jún. - 18:25

Óóóó de jó neked:D Mi is megyünk majd, csak egy héttel később, júli 2.-án a Balcsira :'3
Shanna

Shanna

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 13 Icon_minitimeHétf. 25 Jún. - 17:58

Óóó, na, akkor nektek is jó nyaralást így előre is! Csevegő \\vegyes\\ - Page 13 613170 A Balcsi most jó meleg Csevegő \\vegyes\\ - Page 13 196731
Shanna

Shanna

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 13 Icon_minitimeSzer. 27 Jún. - 21:13

Csevegő \\vegyes\\ - Page 13 Tumblr_m5ip8z9fcn1qfdol8

Visszajöttem~ ◕◡◕
Dínósbácsi

Dínósbácsi

Kor : 27
Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma
Hozzászólások száma : 9421

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 13 Icon_minitimeSzer. 27 Jún. - 21:17

Csevegő \\vegyes\\ - Page 13 805269 YAY! Csevegő \\vegyes\\ - Page 13 805269
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 13 Icon_minitimeSzer. 27 Jún. - 21:19

asdfghjlklzrgthk XXXX'D Soha nem "írtam" még ezt le, de úristen, az a gif így...x'''D
De a lényeg, jééééééééééééééééééééééééj!! Csevegő \\vegyes\\ - Page 13 468935
Joey
**
**
Joey

Karakter : Hiroshi Raidon(jounin), Saruwatari Kenta(genin), Reddo Kameko(genin)
Hozzászólások száma : 826

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 13 Icon_minitimeCsüt. 28 Jún. - 16:44

Úristen meg minden ami szent, egy jó nagy kihagyás után újra itt vagyok. a összeszedem, hogy hol lógok hsz-el meg, elolvasok a sok felgyülemlett témát és szerintem holnap nekiesek törleszteni.
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 13 Icon_minitimeCsüt. 28 Jún. - 17:01

Csevegő \\vegyes\\ - Page 13 196731 Visszatérések hete van Csevegő \\vegyes\\ - Page 13 613170 GROUP HUG!! Csevegő \\vegyes\\ - Page 13 156873
Csevegő \\vegyes\\ - Page 13 Tumblr_m4vmkwm3um1qj3ir1
Dani
*
*

Hozzászólások száma : 801

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 13 Icon_minitimeCsüt. 28 Jún. - 20:31

kezd feltámadni a fórum :DD yeah !!!!!!!!!!!!:DDDDDDD
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 13 Icon_minitimeCsüt. 28 Jún. - 20:44

Bizony Csevegő \\vegyes\\ - Page 13 120865 Keltsük életre! Csevegő \\vegyes\\ - Page 13 580731
Még ma írni is akarok valahova, remélem lesz is belőle valami Csevegő \\vegyes\\ - Page 13 48616

Egyébként kivel mi újság van? Csevegő \\vegyes\\ - Page 13 392785
Shanna

Shanna

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 13 Icon_minitimePént. 29 Jún. - 20:57

Koffeeeey, az a gif nagyon aktuális volt ×D Ilyen összeszedegetős-felkapós GROUP HUG! <3
JOEEEEEY, mesélj, mi van azóta? *.*
Joey
**
**
Joey

Karakter : Hiroshi Raidon(jounin), Saruwatari Kenta(genin), Reddo Kameko(genin)
Hozzászólások száma : 826

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 13 Icon_minitimeVas. 1 Júl. - 15:12

Nem sok ismerkedek a környezettel. Meló még sajna nincs :( de nemsokára szerintem lesz. Maga a hely nagyon tetszik. Teljesen más a mentalitásuk az ittenieknek mint otthon, jóval kedvesebbek. Ha valaki pár képet is akar látni akkor nézzen fel facebookra mert oda töltöttem fel párat.
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 13 Icon_minitimeCsüt. 5 Júl. - 13:22

Néztük Dínóval a képeket, tök jó helynek néz ki *3* Szívesen ellennék én is ott:3 Az idő milyen? :D
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 13 Icon_minitimeVas. 8 Júl. - 19:29

Közben mi is megérkeztünk siófoki nyaralásunkról, ami tööök jó volt! Csevegő \\vegyes\\ - Page 13 120865 Majd én is rakok fel képeket, és megnézhetitek Csevegő \\vegyes\\ - Page 13 212874

És igen Joey, az idő az milyen? Ott nem igazán szoktak jó idők lenni, vagy tévedek? Csevegő \\vegyes\\ - Page 13 243759
Shanna

Shanna

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 13 Icon_minitimeVas. 8 Júl. - 22:47

Naaa, ti is meséljetek akkor, mindenki meséljen már, hogy hogy telik eddig a nyár! :D
JigoKuu

JigoKuu

Karakter : Elszaporodtak, send halp! TOT
Hozzászólások száma : 2836

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 13 Icon_minitimeHétf. 9 Júl. - 9:52

Én szenvedek itthon, mert nincs meló *csóróságeffekt* És írnom is kéne már de a sikertelenség rossz hatással van a vénámra Csevegő \\vegyes\\ - Page 13 990973 Na, azrét valahogy összeszedem magam... Csevegő \\vegyes\\ - Page 13 102733
https://jigokunotobira.weebly.com/
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 13 Icon_minitimeHétf. 9 Júl. - 11:06

Izé, akkor itt vannak a képek :D
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.242640622521246.53287.100003259298178&type=3
Nem mind, csak kiválogattam a legjobbakat amin rajta vagyok/vagyunk Csevegő \\vegyes\\ - Page 13 120865
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 13 Icon_minitime

Csevegő \\vegyes\\
Vissza az elejére 
13 / 40 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 26 ... 40  Next
 Similar topics
-
» Csevegő \\vegyes\\
» Csevegő \\vegyes\\
» Csevegő \\vegyes\\

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
꧁ Otthon vagy ꧂  :: CSEVEGŐ :: Duma topik-
Ugrás: