꧁ Otthon vagy ꧂
|
|
| Csevegő \\vegyes\\ | |
|
+4Koffeey Dínósbácsi Shanna Joey 8 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 7 Jún. - 13:52 | |
|
Kb így ültem le most a gép elé ×,,,,D Utálom, hogy ennyire nem tudok mostanában lenni D8 Bár látom túl sokról nem maradok le, ez igen nagy szomorúsággal tölt el, ugyanakkor örülök is, hogy nem esek ki nagyon... de akkor is csend van! Megpróbálok ma 1-2 választ írni, bár... öh, inkább elkezdeni ×D Holnap talán várhattok többet, de aztán hétvégén megint nem nagyon leszek, június végéig még ki kell tartanom
Oh, és Dínó, érezd jól magad a kiránduláson, majd mesélj milyen volt! | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 7 Jún. - 15:55 | |
| XXD Én is így vagyok, még két hét Látom akkor te is a végéig kihúztad a dolgot xD | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| | | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 7 Jún. - 18:41 | |
| Ó én is, ne aggódj xD Mindig mondom hogy na most nem húzom ki az utolsó napig, letudok mindent az elején. Aztán meg aha, á ez nehéz, későbbre rakom, még nem tanultam, későbbre rakom... és tessék, 21.-én végzek majd | |
| | | Shanna
Neme :
| | | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Pént. 15 Jún. - 23:16 | |
| Valakinek van esetleg Twitter-je? És ha igen, segítene nekem csinálni egyet? xD Mármint hogy hogy kell pontosan használni xD
Már megcsináltam xD Csak fogalmam sincs mi-merre-hány xD | |
| | | Dani *
Neme :
Kor : 29 Hozzászólások száma : 801
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szomb. 16 Jún. - 12:20 | |
| sejtettem én hogy rossz a twitter....facebook után meg kezelhetetlen lenne. | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szomb. 16 Jún. - 13:04 | |
| Én sem vagyok és nem is voltam soha oda érte, de most bizonyos okokból csináltam egyet xD Bár még mindig nem érzem hogy túl nagy veszéllyel fenyegetne, mármint hogy beszippantana xD | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 18 Jún. - 18:02 | |
| | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 18 Jún. - 18:25 | |
| Óóóó de jó neked:D Mi is megyünk majd, csak egy héttel később, júli 2.-án a Balcsira :'3 | |
| | | Shanna
Neme :
| | | | Shanna
Neme :
| | | | Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
| | | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 27 Jún. - 21:19 | |
| asdfghjlklzrgthk XXXX'D Soha nem "írtam" még ezt le, de úristen, az a gif így...x'''D De a lényeg, jééééééééééééééééééééééééj!! | |
| | | Joey **
Neme :
Kor : 34 Karakter : Hiroshi Raidon(jounin), Saruwatari Kenta(genin), Reddo Kameko(genin) Hozzászólások száma : 826
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 28 Jún. - 16:44 | |
| Úristen meg minden ami szent, egy jó nagy kihagyás után újra itt vagyok. a összeszedem, hogy hol lógok hsz-el meg, elolvasok a sok felgyülemlett témát és szerintem holnap nekiesek törleszteni. | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 28 Jún. - 17:01 | |
| | |
| | | Dani *
Neme :
Kor : 29 Hozzászólások száma : 801
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 28 Jún. - 20:31 | |
| kezd feltámadni a fórum :DD yeah !!!!!!!!!!!!:DDDDDDD | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 28 Jún. - 20:44 | |
| Bizony Keltsük életre! Még ma írni is akarok valahova, remélem lesz is belőle valami Egyébként kivel mi újság van? | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Pént. 29 Jún. - 20:57 | |
| Koffeeeey, az a gif nagyon aktuális volt ×D Ilyen összeszedegetős-felkapós GROUP HUG! <3 JOEEEEEY, mesélj, mi van azóta? *.* | |
| | | Joey **
Neme :
Kor : 34 Karakter : Hiroshi Raidon(jounin), Saruwatari Kenta(genin), Reddo Kameko(genin) Hozzászólások száma : 826
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 1 Júl. - 15:12 | |
| Nem sok ismerkedek a környezettel. Meló még sajna nincs :( de nemsokára szerintem lesz. Maga a hely nagyon tetszik. Teljesen más a mentalitásuk az ittenieknek mint otthon, jóval kedvesebbek. Ha valaki pár képet is akar látni akkor nézzen fel facebookra mert oda töltöttem fel párat. | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 5 Júl. - 13:22 | |
| Néztük Dínóval a képeket, tök jó helynek néz ki *3* Szívesen ellennék én is ott:3 Az idő milyen? :D | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 8 Júl. - 19:29 | |
| Közben mi is megérkeztünk siófoki nyaralásunkról, ami tööök jó volt! Majd én is rakok fel képeket, és megnézhetitek És igen Joey, az idő az milyen? Ott nem igazán szoktak jó idők lenni, vagy tévedek? | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 8 Júl. - 22:47 | |
| Naaa, ti is meséljetek akkor, mindenki meséljen már, hogy hogy telik eddig a nyár! :D | |
| | | JigoKuu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Elszaporodtak, send halp! TOT Hozzászólások száma : 2836
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 9 Júl. - 9:52 | |
| Én szenvedek itthon, mert nincs meló *csóróságeffekt* És írnom is kéne már de a sikertelenség rossz hatással van a vénámra Na, azrét valahogy összeszedem magam... | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 9 Júl. - 11:06 | |
| | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ | |
| |
| | | | Csevegő \\vegyes\\ | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|