꧁ Otthon vagy ꧂
|
|
| Shippuuden manga és spoilerek | |
|
+6Kisame Dínósbácsi Itachifan Shanna Tobii-zuzu Koffeey 10 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Dani *
Neme :
Kor : 29 Hozzászólások száma : 801
| Tárgy: Re: Shippuuden manga és spoilerek Pént. 25 Dec. - 12:42 | |
| ez borzasztó téma nem lehet hanyagolni az ilyen téma nekem durva még ha csak olvastam is | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
| Tárgy: Re: Shippuuden manga és spoilerek Pént. 25 Dec. - 17:45 | |
| Képzeld, én láttam is! Megmutatta nekem a kis szemét... XD | |
| | | Dani *
Neme :
Kor : 29 Hozzászólások száma : 801
| Tárgy: Re: Shippuuden manga és spoilerek Pént. 25 Dec. - 18:28 | |
| de már ki tudtad heverni?? én ilyet nem szivesen élnék át | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Shippuuden manga és spoilerek Pént. 25 Dec. - 19:01 | |
| Úgy mondod Dínó mintha nem tudtál volna elfordulni vagy valami Meg különben is, azt nem szeretem amit leírtál XD Azt én is gyorsan átlapoztam és nem olvastam... mivel az a "kemény" része amit nem szeretek ˇ-ˇ Na de ez itt OFF, enyhén XD | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| Tárgy: Re: Shippuuden manga és spoilerek Pént. 25 Dec. - 20:26 | |
| | |
| | | Itachifan *
Neme :
Kor : 30 Karakter : Uchiha Itachi˘˘ Hozzászólások száma : 249
| Tárgy: Re: Shippuuden manga és spoilerek Szomb. 26 Dec. - 1:15 | |
| És a csütörtöki manga utolsó lapján megjelent Itachi!O_O dee kétlem hogy él még...de a remény megvan*o* | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: Shippuuden manga és spoilerek Szomb. 26 Dec. - 10:45 | |
| kvíz játékoztam shippuuden témában és bejott egy olyan kérdés hogy "Itachi életben van e még?" a nemre mentem , mert láttam hogy meghallt a SAsukéval való harcban és a válaszomat helytelen lett.vagyis életben van ^^ vagy csak egy buta gyopott agyú ember találta ki xD | |
| | | Itachifan *
Neme :
| Tárgy: Re: Shippuuden manga és spoilerek Szomb. 26 Dec. - 18:25 | |
| | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: Shippuuden manga és spoilerek Szomb. 26 Dec. - 19:24 | |
| az is megeshet,de csak jó kedvet akarok teremteni azzal,hogx lehetséges,elképzelhető hogy Itachi csak leállította a szívműködését és mé életben van :) | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Shippuuden manga és spoilerek Hétf. 28 Dec. - 15:09 | |
| Hú, akkor nagyon tud az a csávó! XD Amúgy télleg él. | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| | | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Shippuuden manga és spoilerek Csüt. 31 Dec. - 9:15 | |
| Hát... azt már nem tudom, de él! | |
| | | Itachifan *
Neme :
| Tárgy: Re: Shippuuden manga és spoilerek Csüt. 31 Dec. - 12:05 | |
| Hát Ita nagyon izmos és mindent túlél:D | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Shippuuden manga és spoilerek Csüt. 31 Dec. - 12:41 | |
| ...vagy Kishi rájött hogy nagy baklövés volt őt is kinyírni Szerintem sokan elpártoltak utána tőle... ezért hozta vissza ^^' | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Shippuuden manga és spoilerek Csüt. 31 Dec. - 18:16 | |
| Valaki felhívta hogy megfogja ölni. Így hangzott: Egy csávó: :béna: :shutup: :bukta: :ó.te: Erre Kishi: :miért.én?: :ájnó: :ó.te: :igen.én: csávó: Kishi: :nanee: csávó: :béna: Kishi: :miért.én?: csávó: :bukta: Kishi: :ójaj: csávó: :nem.én: Kishi: :shutup: csávó: :igen.én: Kishi: Értettem... Így történt! | |
| | | JigoKuu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Elszaporodtak, send halp! TOT Hozzászólások száma : 2836
| Tárgy: Re: Shippuuden manga és spoilerek Csüt. 31 Dec. - 21:39 | |
| | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Shippuuden manga és spoilerek Csüt. 31 Dec. - 22:22 | |
| ki??mikor? <_< , >_> xD,remélem is hogy visszatér.Itachinak nagy szerepe van még xD | |
| | | JigoKuu
Neme :
| Tárgy: Re: Shippuuden manga és spoilerek Csüt. 31 Dec. - 22:24 | |
| | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Shippuuden manga és spoilerek Csüt. 31 Dec. - 23:01 | |
| Nyuffantson is, inkább ő mint Szaszke | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Shippuuden manga és spoilerek Csüt. 31 Dec. - 23:09 | |
| most mé?? sasuke is Konohát vette célba :) mivel Tobi is KOnohára kudlte Pein-t.ugye a cél Konoha,nkem pedig midn1 hogy ki pusztitja el :)) lényeg hogy Tobi fejéből pattant ki az ötlet xD | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Shippuuden manga és spoilerek Csüt. 31 Dec. - 23:19 | |
| De neem, nem mindegy XD Szaszke eleget élvezkedett már dicsfényben, inkább Ita tündököljön XD | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Shippuuden manga és spoilerek Csüt. 31 Dec. - 23:23 | |
| a mangában láttam hogy Tobi magába szippantja szazket csak nem értettem mivel japán volt a manga xD | |
| | | JigoKuu
Neme :
| Tárgy: Re: Shippuuden manga és spoilerek Csüt. 31 Dec. - 23:44 | |
| xD akkor annak sok érteleme nincsxD | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Shippuuden manga és spoilerek Csüt. 31 Dec. - 23:54 | |
| Magába szippantja? o,o Mert? XD | |
| | | Itachifan *
Neme :
| Tárgy: Re: Shippuuden manga és spoilerek Pént. 1 Jan. - 13:37 | |
| Hát nemtom miér volt az,de meggyógyította ott őt Karin.
Díínóóó iszonyat vices aza párbeszédX'D
Mindenesetre én most iszonyatosan örülök h visszatért<33 | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Shippuuden manga és spoilerek | |
| |
| | | | Shippuuden manga és spoilerek | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|