꧁ Otthon vagy ꧂
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

꧁ Otthon vagy ꧂

KezdőlapSaját KarakterekKeresésRegisztrációBelépés

Shippuuden manga és spoilerek

Go down 
+6
Kisame
Dínósbácsi
Itachifan
Shanna
Tobii-zuzu
Koffeey
10 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 17 ... 22  Next
SzerzőÜzenet
Dani
*
*

Neme : Férfi

Kor : 29
Hozzászólások száma : 801

Shippuuden manga és spoilerek - Page 12 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Shippuuden manga és spoilerek   Shippuuden manga és spoilerek - Page 12 Icon_minitimePént. 25 Dec. - 12:42

Shippuuden manga és spoilerek - Page 12 721836 ez borzasztó téma nem lehet hanyagolni Shippuuden manga és spoilerek - Page 12 721836 az ilyen téma nekem durva még ha csak olvastam is
Vissza az elejére Go down
Dínósbácsi

Dínósbácsi

Kor : 27
Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma
Hozzászólások száma : 9421

TémanyitásTárgy: Re: Shippuuden manga és spoilerek   Shippuuden manga és spoilerek - Page 12 Icon_minitimePént. 25 Dec. - 17:45

Képzeld, én láttam is! Shippuuden manga és spoilerek - Page 12 658599 Megmutatta nekem a kis szemét... Shippuuden manga és spoilerek - Page 12 133235 XD
Dani
*
*

Hozzászólások száma : 801

TémanyitásTárgy: Re: Shippuuden manga és spoilerek   Shippuuden manga és spoilerek - Page 12 Icon_minitimePént. 25 Dec. - 18:28

de már ki tudtad heverni??
én ilyet nem szivesen élnék át
Koffeey

Koffeey

Neme : nő

Kor : 33
Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen
Hozzászólások száma : 13423

TémanyitásTárgy: Re: Shippuuden manga és spoilerek   Shippuuden manga és spoilerek - Page 12 Icon_minitimePént. 25 Dec. - 19:01

Úgy mondod Dínó mintha nem tudtál volna elfordulni vagy valami Shippuuden manga és spoilerek - Page 12 568190 Meg különben is, azt nem szeretem amit leírtál XD Azt én is gyorsan átlapoztam és nem olvastam... mivel az a "kemény" része amit nem szeretek ˇ-ˇ
Na de ez itt OFF, enyhén XD
http://koffeey.deviantart.com
Shanna

Shanna

Kor : 34
Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou
Hozzászólások száma : 9698

TémanyitásTárgy: Re: Shippuuden manga és spoilerek   Shippuuden manga és spoilerek - Page 12 Icon_minitimePént. 25 Dec. - 20:26

Jajajaaa ez a Starfighter igaz? Shippuuden manga és spoilerek - Page 12 254999 Azt én is átlapozgattam már ×D Hát nem egy könnyed darab Shippuuden manga és spoilerek - Page 12 255795
És hogy ne csak OFF-ot hablatyoljak;
Valaki mondja el légyszi, hogy mi történt a mangában azóta, hogy Pein megtámadta Konohát és lerombolta valami nagy erőtérrel. (Azt még láttam, hogy Hinata meg akarja menteni Narutót) Shippuuden manga és spoilerek - Page 12 224699
Itachifan
*
*
Itachifan

Kor : 30
Karakter : Uchiha Itachi˘˘
Hozzászólások száma : 249

TémanyitásTárgy: Re: Shippuuden manga és spoilerek   Shippuuden manga és spoilerek - Page 12 Icon_minitimeSzomb. 26 Dec. - 1:15

És a csütörtöki manga utolsó lapján megjelent Itachi!O_O Shippuuden manga és spoilerek - Page 12 112523 Shippuuden manga és spoilerek - Page 12 196731 dee kétlem hogy él még...de a remény megvan*o*
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata
Hozzászólások száma : 9818

TémanyitásTárgy: Re: Shippuuden manga és spoilerek   Shippuuden manga és spoilerek - Page 12 Icon_minitimeSzomb. 26 Dec. - 10:45

kvíz játékoztam shippuuden témában és bejott egy olyan kérdés hogy "Itachi életben van e még?"
a nemre mentem , mert láttam hogy meghallt a SAsukéval való harcban és a válaszomat helytelen lett.vagyis életben van ^^ vagy csak egy buta gyopott agyú ember találta ki xD
Itachifan
*
*
Itachifan

TémanyitásTárgy: Re: Shippuuden manga és spoilerek   Shippuuden manga és spoilerek - Page 12 Icon_minitimeSzomb. 26 Dec. - 18:25

vagy régi az a kvíz
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata

TémanyitásTárgy: Re: Shippuuden manga és spoilerek   Shippuuden manga és spoilerek - Page 12 Icon_minitimeSzomb. 26 Dec. - 19:24

az is megeshet,de csak jó kedvet akarok teremteni azzal,hogx lehetséges,elképzelhető hogy Itachi csak leállította a szívműködését és mé életben van :)
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Shippuuden manga és spoilerek   Shippuuden manga és spoilerek - Page 12 Icon_minitimeHétf. 28 Dec. - 15:09

Hú, akkor nagyon tud az a csávó! Shippuuden manga és spoilerek - Page 12 658599 XD
Amúgy télleg él. Shippuuden manga és spoilerek - Page 12 133235
Shanna

Shanna

Kor : 34
Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou
Hozzászólások száma : 9698

TémanyitásTárgy: Re: Shippuuden manga és spoilerek   Shippuuden manga és spoilerek - Page 12 Icon_minitimeCsüt. 31 Dec. - 0:24

Ééélllll??! :ójaj: Tényleg? :D De jó :3 hogyhogy, mi történt vagy nem történt? Shippuuden manga és spoilerek - Page 12 196731

OFF: A fenébe már, ez vagy a harmadik topik ahol új oldalt nyitok ×D
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Shippuuden manga és spoilerek   Shippuuden manga és spoilerek - Page 12 Icon_minitimeCsüt. 31 Dec. - 9:15

Hát... azt már nem tudom, de él! Shippuuden manga és spoilerek - Page 12 805269
Itachifan
*
*
Itachifan

TémanyitásTárgy: Re: Shippuuden manga és spoilerek   Shippuuden manga és spoilerek - Page 12 Icon_minitimeCsüt. 31 Dec. - 12:05

Hát Ita nagyon izmos és mindent túlél:D
Koffeey

Koffeey

Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen

TémanyitásTárgy: Re: Shippuuden manga és spoilerek   Shippuuden manga és spoilerek - Page 12 Icon_minitimeCsüt. 31 Dec. - 12:41

...vagy Kishi rájött hogy nagy baklövés volt őt is kinyírni Shippuuden manga és spoilerek - Page 12 102733 Szerintem sokan elpártoltak utána tőle... ezért hozta vissza ^^'
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Shippuuden manga és spoilerek   Shippuuden manga és spoilerek - Page 12 Icon_minitimeCsüt. 31 Dec. - 18:16

Valaki felhívta hogy megfogja ölni. Így hangzott:
Egy csávó: :béna: :shutup: Shippuuden manga és spoilerek - Page 12 811291 :bukta: :ó.te:
Erre Kishi:
:miért.én?: :ájnó: :ó.te: :igen.én:
csávó: Shippuuden manga és spoilerek - Page 12 811291
Kishi: :nanee:
csávó: :béna:
Kishi: :miért.én?:
csávó: :bukta:
Kishi: :ójaj:
csávó: :nem.én:
Kishi: :shutup:
csávó: :igen.én:
Kishi: Értettem...

Így történt! Shippuuden manga és spoilerek - Page 12 224699
JigoKuu

JigoKuu

Karakter : Elszaporodtak, send halp! TOT
Hozzászólások száma : 2836

TémanyitásTárgy: Re: Shippuuden manga és spoilerek   Shippuuden manga és spoilerek - Page 12 Icon_minitimeCsüt. 31 Dec. - 21:39

Mi mi mi?! Itachi drágámat visszaírták, vagy mi?:DDDDDDDD Shippuuden manga és spoilerek - Page 12 856137 Shippuuden manga és spoilerek - Page 12 856137 Shippuuden manga és spoilerek - Page 12 856137 Shippuuden manga és spoilerek - Page 12 856137 Shippuuden manga és spoilerek - Page 12 856137 Shippuuden manga és spoilerek - Page 12 112523 Shippuuden manga és spoilerek - Page 12 112523 Shippuuden manga és spoilerek - Page 12 112523 Shippuuden manga és spoilerek - Page 12 112523 Shippuuden manga és spoilerek - Page 12 196731 Shippuuden manga és spoilerek - Page 12 196731 Shippuuden manga és spoilerek - Page 12 196731 Shippuuden manga és spoilerek - Page 12 196731
https://jigokunotobira.weebly.com/
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

TémanyitásTárgy: Re: Shippuuden manga és spoilerek   Shippuuden manga és spoilerek - Page 12 Icon_minitimeCsüt. 31 Dec. - 22:22

ki??mikor? <_< , >_> xD,remélem is hogy visszatér.Itachinak nagy szerepe van még xD
JigoKuu

JigoKuu

TémanyitásTárgy: Re: Shippuuden manga és spoilerek   Shippuuden manga és spoilerek - Page 12 Icon_minitimeCsüt. 31 Dec. - 22:24

épp az^^ még csorgatnom kell a nyálamat a tévé előtt, miközben kinyuffant mindenkit! Shippuuden manga és spoilerek - Page 12 580731 Shippuuden manga és spoilerek - Page 12 580731 Shippuuden manga és spoilerek - Page 12 580731 Shippuuden manga és spoilerek - Page 12 580731
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Shippuuden manga és spoilerek   Shippuuden manga és spoilerek - Page 12 Icon_minitimeCsüt. 31 Dec. - 23:01

Nyuffantson is, inkább ő mint Szaszke Shippuuden manga és spoilerek - Page 12 191601
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

TémanyitásTárgy: Re: Shippuuden manga és spoilerek   Shippuuden manga és spoilerek - Page 12 Icon_minitimeCsüt. 31 Dec. - 23:09

most mé?? sasuke is Konohát vette célba :) mivel Tobi is KOnohára kudlte Pein-t.ugye a cél Konoha,nkem pedig midn1 hogy ki pusztitja el :)) lényeg hogy Tobi fejéből pattant ki az ötlet xD
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Shippuuden manga és spoilerek   Shippuuden manga és spoilerek - Page 12 Icon_minitimeCsüt. 31 Dec. - 23:19

De neem, nem mindegy XD Szaszke eleget élvezkedett már dicsfényben, inkább Ita tündököljön XD
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

TémanyitásTárgy: Re: Shippuuden manga és spoilerek   Shippuuden manga és spoilerek - Page 12 Icon_minitimeCsüt. 31 Dec. - 23:23

a mangában láttam hogy Tobi magába szippantja szazket csak nem értettem mivel japán volt a manga xD
JigoKuu

JigoKuu

TémanyitásTárgy: Re: Shippuuden manga és spoilerek   Shippuuden manga és spoilerek - Page 12 Icon_minitimeCsüt. 31 Dec. - 23:44

xD akkor annak sok érteleme nincsxD
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Shippuuden manga és spoilerek   Shippuuden manga és spoilerek - Page 12 Icon_minitimeCsüt. 31 Dec. - 23:54

Magába szippantja? o,o Mert? XD
Itachifan
*
*
Itachifan

TémanyitásTárgy: Re: Shippuuden manga és spoilerek   Shippuuden manga és spoilerek - Page 12 Icon_minitimePént. 1 Jan. - 13:37

Hát nemtom miér volt az,de meggyógyította ott őt Karin.

Díínóóó iszonyat vices aza párbeszédX'D

Mindenesetre én most iszonyatosan örülök h visszatért<33
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Shippuuden manga és spoilerek   Shippuuden manga és spoilerek - Page 12 Icon_minitime

Shippuuden manga és spoilerek
Vissza az elejére 
12 / 22 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 17 ... 22  Next

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
꧁ Otthon vagy ꧂  :: CSEVEGŐ :: Duma topik-
Ugrás: