꧁ Otthon vagy ꧂
|
|
| Shippuuden manga és spoilerek | |
|
+6Kisame Dínósbácsi Itachifan Shanna Tobii-zuzu Koffeey 10 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| | | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: Shippuuden manga és spoilerek Pént. 18 Márc. - 17:03 | |
| Nemjó a csavar? Akk valaki cserélje már ki! xD :) | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: Shippuuden manga és spoilerek Pént. 15 Ápr. - 17:49 | |
| Na Kisame feje is lerepült... :/ | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
| Tárgy: Re: Shippuuden manga és spoilerek Pént. 15 Ápr. - 17:49 | |
| He? | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Shippuuden manga és spoilerek Pént. 15 Ápr. - 17:50 | |
| Én azt hittem ő már meghalt :O | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Shippuuden manga és spoilerek Pént. 15 Ápr. - 17:55 | |
| most a 207. részben harcolt a Hachibivel és a Samehada megszerette a chakráját és magyarul elárulta Kisame-t, de amugy a Raikage meg a Hachibi egyszerre vágták le, ne a Samehada ... :/ | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Shippuuden manga és spoilerek Pént. 15 Ápr. - 18:11 | |
| Akkor a múltkor még nem halt meg? (Mikor olyan volt mintha magát ölte volna meg...?) :O | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Shippuuden manga és spoilerek Pént. 15 Ápr. - 18:45 | |
| Mikor ölte meg magát? :D xD | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Shippuuden manga és spoilerek Pént. 15 Ápr. - 19:41 | |
| Hát... nem tudom mi is volt akkor, mert csak azt a részt olvastam el, de valami olyasmi volt, hogy magát zárta olyan vízgömbbe és felfalták a cápái vagy mi >.> | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Shippuuden manga és spoilerek Pént. 15 Ápr. - 20:41 | |
| Kisame-t? :O Max pár résszel később, ha most nem halt meg... :/ | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Shippuuden manga és spoilerek Pént. 15 Ápr. - 20:54 | |
| De... nem tudom >__> Én ezt már láttam, ráadásul nem is a közelmúltban XD | |
| | | Joey **
Neme :
Kor : 34 Karakter : Hiroshi Raidon(jounin), Saruwatari Kenta(genin), Reddo Kameko(genin) Hozzászólások száma : 826
| Tárgy: Re: Shippuuden manga és spoilerek Pént. 15 Ápr. - 20:57 | |
| Egy biztos a manga alapján MÉG nem halt meg Kisame. Am emlékszem én is valami olyasmire, hogy egy víz gömbbe cápák lettek megidézve csak már sajna nem emlékszem hanyadik részben volt ez.
A hozzászólást Draven összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. 15 Ápr. - 20:58-kor. | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Shippuuden manga és spoilerek Pént. 15 Ápr. - 20:58 | |
| És a Shippuu szerint sem ;) | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| Tárgy: Re: Shippuuden manga és spoilerek Pént. 15 Ápr. - 21:45 | |
| Akkor ez lol, én is emlékszek rá, hogy valamikor volt róla szó hogy Kisa kimúlt 8'D Aaaa... az a Killerbee vagy ki ölte meg, vagyis hogy ő is ott volt, vagy mi... o.O | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Shippuuden manga és spoilerek Pént. 15 Ápr. - 21:48 | |
| Nemtudom lehet, de én azért kiváncsi lennék, hogy mivolt :/ :D | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Shippuuden manga és spoilerek Pént. 15 Ápr. - 21:49 | |
| Szóval Kisame már meghalt egyszer, de most meghalt megint? O_O FAIL | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Shippuuden manga és spoilerek Pént. 15 Ápr. - 21:54 | |
| Nemtom, hogy meghalt e... Szal még a harc elején kapott egy ütést a samehadan keresztül és az egész melkasa , meg hasa kilett attól filézve, majd benőtt a helye, és mikor repült le a feje akkor még mondott valamit, csak nem emlékszem rá... :D | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Shippuuden manga és spoilerek Pént. 15 Ápr. - 21:56 | |
| Ez nem ismerős, én vízbörtönre és cápákra emlékszem XD Deee utána olvastam, és elméletileg az egy klón volt... :O | |
| | | Joey **
Neme :
Kor : 34 Karakter : Hiroshi Raidon(jounin), Saruwatari Kenta(genin), Reddo Kameko(genin) Hozzászólások száma : 826
| Tárgy: Re: Shippuuden manga és spoilerek Pént. 15 Ápr. - 21:58 | |
| Asszem valami olyasmit mondott, hogy "Tényleg gyorsak vagytok." | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Shippuuden manga és spoilerek Pént. 15 Ápr. - 21:59 | |
| És legalább mosolygott közben? (hogy ezt nekem minek kell tudnom XD) | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Shippuuden manga és spoilerek Pént. 15 Ápr. - 21:59 | |
| Igen igazad lehet, délután néztem és már nemvolt kedvem visszanézni, de talán tényleg azt mondta ^^' Aha mosolygott mikozben vér folyt a szájából xD :D | |
| | | Joey **
Neme :
| Tárgy: Re: Shippuuden manga és spoilerek Pént. 15 Ápr. - 22:01 | |
| | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Shippuuden manga és spoilerek Pént. 15 Ápr. - 22:07 | |
| Mondom már láttam, de megvárom ,hogy betölsön, és majd odatekerem :D | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Shippuuden manga és spoilerek Pént. 15 Ápr. - 22:17 | |
| Ja hogy akkor animéről van szóóóóó :'D Az a mangában volt C: De ez lesz az, azt hiszem XD | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: Shippuuden manga és spoilerek Pént. 15 Ápr. - 23:22 | |
| Igen, igen, én is a mangában emlékszek erre, emlékszek a nagy feketefehérségre ×D De jó tudni, hogy már itt tart az anime :D | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Shippuuden manga és spoilerek | |
| |
| | | | Shippuuden manga és spoilerek | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|