꧁ Otthon vagy ꧂
|
|
| Shippuuden manga és spoilerek | |
|
+6Kisame Dínósbácsi Itachifan Shanna Tobii-zuzu Koffeey 10 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: Shippuuden manga és spoilerek Pént. 11 Szept. - 15:30 | |
| | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Shippuuden manga és spoilerek Pént. 11 Szept. - 15:32 | |
| Aha, pl Sasuke XD Én Hinatát is sajnáltam :< | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: Shippuuden manga és spoilerek Pént. 11 Szept. - 15:34 | |
| - Deidei írta:
- Én Hinatát is sajnáltam :<
hát azért tényleg keményen belevágodott a földbe.pár törés az biztos ott volt. ja sasuke meg merényletet csinál Danzo vagy hogy irják ellen nem?amikor a kagek gyűléseznek. | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Shippuuden manga és spoilerek Pént. 11 Szept. - 15:53 | |
| Aha őt akarja kinyírni most vagy mi :O_o: | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Shippuuden manga és spoilerek Szomb. 12 Szept. - 16:07 | |
| hát nemtom hogy ez mennyire számít spoilernek. de ha igy történne Dei örüéne a legjobban :D Sakura kevésbé xD és még sajnálom is Sasuke-t | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
| Tárgy: Re: Shippuuden manga és spoilerek Szomb. 12 Szept. - 17:31 | |
| Én örülnéék!!! :twisted: Már nagyon utáltam ezt a barmot!!!
,,Jajj... Sasuke vagyok! És egy hülye EMO-s dikk vagyok! Egy barom főszereplő! Nem hallhatok meeg!"
:roll: Nagyon utálom! :uváh: XD | |
| | | Kisame *
Neme :
Kor : 30 Karakter : Rock Lee Hozzászólások száma : 507
| Tárgy: Re: Shippuuden manga és spoilerek Szomb. 12 Szept. - 22:00 | |
| Valamennyire én sajnálom de ugyan akkor örülök XD Nem tom mért van ez. Narutot sjnálom hogy nem tudta megmenteni a barátságukat és ezért sasukét is sajnálom. :^^;: De Sasuke akkorm is dögöljön meg XDXD Wáháháhháá :twisted: | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Shippuuden manga és spoilerek Vas. 13 Szept. - 20:32 | |
| Hát meghalhatna már... XD Na jó tudom, ilyet nem illik mondani (bár ez tök mindegy, mert ő csak egy anime szereplő... XD), de én úgy tudom gyűlölni az ilyen "hősies" túlélő figurákat... :uváh: XD | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Shippuuden manga és spoilerek Vas. 13 Szept. - 20:58 | |
| vicces lenne holnap miko felébrednél ott támaszkodna a szobád falánál.... xD | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Shippuuden manga és spoilerek Vas. 13 Szept. - 21:06 | |
| Öö... hát az. XD Először is köszönnék neki... megkérdezném hogy van Orochimicsi, aztán megkérdezném milyen találkozni a többi karakterrel, és utána megkérdezném tőle hogy mi a fenének él méég?!? XD Én örülnék ha az animeszereplők léteznének! :8D: | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Shippuuden manga és spoilerek Vas. 13 Szept. - 21:13 | |
| annak én is :D de Orochimicsi??????? csak Tobicsimicsi létezik vagy mi xD | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Shippuuden manga és spoilerek Vas. 13 Szept. - 21:43 | |
| Én mindig is így hívtam, hogy Orochimicsi! :8D: mert Orochimicsi mindig csinál valamit! XD | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Shippuuden manga és spoilerek Vas. 13 Szept. - 22:16 | |
| és mien fontosabb dolgokat szokott végezni ami még Tobi tevékenységeit is felülmúlja? | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| Tárgy: Re: Shippuuden manga és spoilerek Hétf. 14 Szept. - 13:47 | |
| És Kabucsimicsivel mi van? Én még csak a Dei vs Sasuke rész előtt láttam, azóta történt vele valami? :??: | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Shippuuden manga és spoilerek Hétf. 14 Szept. - 15:08 | |
| nem naon.de visszafog térni valamiko majd .... xD még meg kell tanulnia irányítania Oro erejét. | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Shippuuden manga és spoilerek Kedd 15 Szept. - 20:10 | |
| Hát igen... Mert hogy Oro "nagy" ereje szó szerint "nagy"! Azzal az erővel erőszakolta meg Szaszkét. :O_o: Mert hogy az az erő... az a nagy Oro pénisz! :O.o: És azt sok időbe telik megtanulni irányítani. :aahaa: XD | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Shippuuden manga és spoilerek Pént. 27 Nov. - 17:06 | |
| Öööööh... 473. fejezet 8. oldal 2. panel.... Kisame feje repült ott??? XXD Az? XD Ne mááár xD | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Shippuuden manga és spoilerek Pént. 27 Nov. - 18:26 | |
| | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Shippuuden manga és spoilerek Pént. 27 Nov. - 21:14 | |
| De ez olyan gáz Mármint nem az hogy elszáll a feje xD Hanem hogy ő is meghal ): Nem is nagyon vannak már... Pein meg Konan még élnek? | |
| | | Kisame *
Neme :
| | | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Shippuuden manga és spoilerek Pént. 27 Nov. - 22:16 | |
| http://www.onemanga.com/Naruto/473/08/ Ühümmm, miééért kellett már neki is? Ő volt az egyetlen akit még valamennyire bírtam és még húzta, erre most tessék, simán lefejezi az a két izomagyú macsómaci De am még beszél Kisa miután a feje elhagyta a nyakát...? XD Aztán meg csak úgy odaplaccsan a mamó elé... | |
| | | Kisame *
Neme :
| Tárgy: Re: Shippuuden manga és spoilerek Pént. 27 Nov. - 23:16 | |
| Hát ez is megtörtént egyszer minden rossz meghal de mért? XDXD kisame mért nem ment haza aztán nem halt volna meg XD | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Shippuuden manga és spoilerek Szomb. 28 Nov. - 12:49 | |
| ja bekopog otthon az ajtón kinyitja az anyukája -Szia ANYA -rráááááááááhhháááá -miabaj?? az jó lenneXD |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Shippuuden manga és spoilerek Szomb. 28 Nov. - 14:08 | |
| sorry ugy tűnik rajtam kivül senki nem marad életben az Akatsukiban :S | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Shippuuden manga és spoilerek Szomb. 28 Nov. - 14:52 | |
| Nyee... ez olyan nem jó Annak örülök hogy legalább te megmaradtál Tobesz, de miért kellett mindenki másnak meghalniii? Szaszke még él, igaz? | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Shippuuden manga és spoilerek | |
| |
| | | | Shippuuden manga és spoilerek | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|