꧁ Otthon vagy ꧂
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

꧁ Otthon vagy ꧂

KezdőlapSaját KarakterekKeresésRegisztrációBelépés

Shippuuden manga és spoilerek

Go down 
+6
Kisame
Dínósbácsi
Itachifan
Shanna
Tobii-zuzu
Koffeey
10 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 16 ... 22  Next
SzerzőÜzenet
Vendég
Vendég

Shippuuden manga és spoilerek - Page 11 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Shippuuden manga és spoilerek   Shippuuden manga és spoilerek - Page 11 Icon_minitimeSzomb. 28 Nov. - 17:18

ja
Vissza az elejére Go down
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

Neme : Férfi

Kor : 29
Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata
Hozzászólások száma : 9818

TémanyitásTárgy: Re: Shippuuden manga és spoilerek   Shippuuden manga és spoilerek - Page 11 Icon_minitimeSzomb. 28 Nov. - 17:48

mindneki azért hal meg hogy véghez vigyem a terveim , ami sikerul is ha meghal az összes akatsuki tag (rajtam kívül) Shippuuden manga és spoilerek - Page 11 918146
Itachifan
*
*
Itachifan

Neme : nő

Kor : 30
Karakter : Uchiha Itachi˘˘
Hozzászólások száma : 249

TémanyitásTárgy: Re: Shippuuden manga és spoilerek   Shippuuden manga és spoilerek - Page 11 Icon_minitimeKedd 22 Dec. - 16:26

Koffeey írta:
Szaszke még él, igaz? Shippuuden manga és spoilerek - Page 11 139263

Hát de lehet h őis meghal most hogy ő ilyen nagyonnagy ellenség lett.
Dínósbácsi

Dínósbácsi

Kor : 27
Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma
Hozzászólások száma : 9421

TémanyitásTárgy: Re: Shippuuden manga és spoilerek   Shippuuden manga és spoilerek - Page 11 Icon_minitimeKedd 22 Dec. - 17:27

Hát meghalhatna... Shippuuden manga és spoilerek - Page 11 468785 XD
Itachifan
*
*
Itachifan

TémanyitásTárgy: Re: Shippuuden manga és spoilerek   Shippuuden manga és spoilerek - Page 11 Icon_minitimeSzer. 23 Dec. - 0:03

Legalább rosszfiúként halna meg^^Nekem az jobban tetszene minthogy egy nyálas k*csög váljon belőlexD
Shanna

Shanna

Kor : 34
Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou
Hozzászólások száma : 9698

TémanyitásTárgy: Re: Shippuuden manga és spoilerek   Shippuuden manga és spoilerek - Page 11 Icon_minitimeSzer. 23 Dec. - 0:07

De kicsit elindult a nyálas k*csög felé, nem? Mert jött most a klánbecsület meg bosszú Itachiért meg minden... és ezért lett rosszfiú :D Mertkezdett nyálas k*csög lenni ×D Legalábbis amennyit én tudok, de nem olvastam mangát már rég ^^'
Itachifan
*
*
Itachifan

TémanyitásTárgy: Re: Shippuuden manga és spoilerek   Shippuuden manga és spoilerek - Page 11 Icon_minitimeSzer. 23 Dec. - 13:25

Hát ebben van vmi..x D de nemrég mondta hogy :"Én már rég lehunytam a szemeimet" és mostmár elvileg megváltozott..vgyis vmeik nemtomki mondta a mangába hogy megváltozott,nem a régi Sasuke,hidegebb meg minden..mostmár csak a bosszúért él v miafene..szóóval már megkéne ölni..én nagyon szeretem Sóskát de az anime/manga címe Naruto, nem pedig Sasuke..jobb lenne úgy neki is ha meghalnax) amúgy meg elég f*s befejezés lenne hogy hirtelen megtér meg minden,mert akkor felesleges volt nagyjából minden, Ita halála is Shippuuden manga és spoilerek - Page 11 483323 Shippuuden manga és spoilerek - Page 11 990973
JigoKuu

JigoKuu

Karakter : Elszaporodtak, send halp! TOT
Hozzászólások száma : 2836

TémanyitásTárgy: Re: Shippuuden manga és spoilerek   Shippuuden manga és spoilerek - Page 11 Icon_minitimeSzer. 23 Dec. - 15:50

úgy utállom Sasukét, mint a sz-rt.>< mi a f--znak kellett kinyírnia Itachit?!?! Shippuuden manga és spoilerek - Page 11 856137 Shippuuden manga és spoilerek - Page 11 856137 Shippuuden manga és spoilerek - Page 11 856137
https://jigokunotobira.weebly.com/
Koffeey

Koffeey

Kor : 33
Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen
Hozzászólások száma : 13423

TémanyitásTárgy: Re: Shippuuden manga és spoilerek   Shippuuden manga és spoilerek - Page 11 Icon_minitimeSzer. 23 Dec. - 17:58

Én is utálom... én főleg Dei halála miatt, de már előtte se volt a szívem csücske Shippuuden manga és spoilerek - Page 11 139263
http://koffeey.deviantart.com
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Shippuuden manga és spoilerek   Shippuuden manga és spoilerek - Page 11 Icon_minitimeSzer. 23 Dec. - 18:27

Nem érdekel kit ölt meg, én csak úgy utálom... Shippuuden manga és spoilerek - Page 11 139263
Kisame
*
*
Kisame

Karakter : Rock Lee
Hozzászólások száma : 507

TémanyitásTárgy: Re: Shippuuden manga és spoilerek   Shippuuden manga és spoilerek - Page 11 Icon_minitimeSzer. 23 Dec. - 23:52

Dínóval eggyet értek XD utálom és kész XD Shippuuden manga és spoilerek - Page 11 102733
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Shippuuden manga és spoilerek   Shippuuden manga és spoilerek - Page 11 Icon_minitimeCsüt. 24 Dec. - 1:16

Akkor én vagyok az eggyetlen aki nem utálja sasukét!!! XD
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata

TémanyitásTárgy: Re: Shippuuden manga és spoilerek   Shippuuden manga és spoilerek - Page 11 Icon_minitimeCsüt. 24 Dec. - 9:50

hát én kettő között vok xD

ANTI SASUKE SASUKE NAON JÓ

ÉN
én valahol itt vok

am Itachit azért ölte meg mert udjátok xD Deit meg azért mert azt is tudjátok xD
Itachifan
*
*
Itachifan

TémanyitásTárgy: Re: Shippuuden manga és spoilerek   Shippuuden manga és spoilerek - Page 11 Icon_minitimeCsüt. 24 Dec. - 9:54

én szeretem Szászkéét^^ csak mint mondottam jobblenne neki holtan~
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

TémanyitásTárgy: Re: Shippuuden manga és spoilerek   Shippuuden manga és spoilerek - Page 11 Icon_minitimeCsüt. 24 Dec. - 9:56

a fene az előző hsz-somban nem jött össze ahogy írtam Shippuuden manga és spoilerek - Page 11 4422 na mind1.de modn már meg mitől lenne jobb holtan,hogyha szereted????
Itachifan
*
*
Itachifan

TémanyitásTárgy: Re: Shippuuden manga és spoilerek   Shippuuden manga és spoilerek - Page 11 Icon_minitimeCsüt. 24 Dec. - 10:01

mert nem akarom hogy a végén visszamenjen Narutoékhoz,nagyon szar befejezés lenne,dee ezt eccer már leirtam,bővebben..
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

TémanyitásTárgy: Re: Shippuuden manga és spoilerek   Shippuuden manga és spoilerek - Page 11 Icon_minitimeCsüt. 24 Dec. - 10:03

ja bocs nem olvastam azt végig Shippuuden manga és spoilerek - Page 11 48616 az tényleg eléggé nyálas lenne ,a végén meg kézfogás lenne ,sakura megölelné meg..... bleeee XP
Itachifan
*
*
Itachifan

TémanyitásTárgy: Re: Shippuuden manga és spoilerek   Shippuuden manga és spoilerek - Page 11 Icon_minitimeCsüt. 24 Dec. - 10:09

hát igenxDde szerintem Naruto is megölelnéO.o
Koffeey

Koffeey

Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen

TémanyitásTárgy: Re: Shippuuden manga és spoilerek   Shippuuden manga és spoilerek - Page 11 Icon_minitimeCsüt. 24 Dec. - 10:59

Naruto? Ölelné? Áááá, sokkal durvábban indulna rá Shippuuden manga és spoilerek - Page 11 765713
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Shippuuden manga és spoilerek   Shippuuden manga és spoilerek - Page 11 Icon_minitimeCsüt. 24 Dec. - 12:30

Minden gondolkodás nélkül rárontana és belemarkolna a... Shippuuden manga és spoilerek - Page 11 775863 Ááááá!!! NEM AKAROOM! Shippuuden manga és spoilerek - Page 11 795967
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Shippuuden manga és spoilerek   Shippuuden manga és spoilerek - Page 11 Icon_minitimeCsüt. 24 Dec. - 13:15

Egyszóval onnantól yaoi animébe menne át 18+ karikával (:
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Shippuuden manga és spoilerek   Shippuuden manga és spoilerek - Page 11 Icon_minitimeCsüt. 24 Dec. - 14:36

MÉG MIDNIG NEM AKAROM!!! Shippuuden manga és spoilerek - Page 11 775863
Itachifan
*
*
Itachifan

TémanyitásTárgy: Re: Shippuuden manga és spoilerek   Shippuuden manga és spoilerek - Page 11 Icon_minitimeCsüt. 24 Dec. - 20:46

fuuuj Dei uralkodj a yaois hajlamaidonxD
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Shippuuden manga és spoilerek   Shippuuden manga és spoilerek - Page 11 Icon_minitimeCsüt. 24 Dec. - 21:25

Én nagyonis uralkodok XD Látsz yaoit az aláírásomban vagy az avatáromon? Shippuuden manga és spoilerek - Page 11 534556 XD
Am nem örülnék neki ha úgy lenne, ne értsétek félre XD Csak azok után amit Naruto meg nem tesz... hát meglepődnék ha nem csak puszta "barátság" hajtaná Shippuuden manga és spoilerek - Page 11 274283 (Meg különben is, a hard yaoi-t nem szeressem ˇ-ˇ XD)
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Shippuuden manga és spoilerek   Shippuuden manga és spoilerek - Page 11 Icon_minitimePént. 25 Dec. - 9:33

Neem, te nem a hard yaoi-t szereted, hanem csak az olyat amiben egymás seggét, meg nemi szervét harapdálják, aztán segbed*gják egymást aztán kitörlik... Shippuuden manga és spoilerek - Page 11 4422 Borzalmas... :ó.te:
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Shippuuden manga és spoilerek   Shippuuden manga és spoilerek - Page 11 Icon_minitime

Shippuuden manga és spoilerek
Vissza az elejére 
11 / 22 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 16 ... 22  Next

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
꧁ Otthon vagy ꧂  :: CSEVEGŐ :: Duma topik-
Ugrás: