| Shippuuden manga és spoilerek | |
|
+6Kisame Dínósbácsi Itachifan Shanna Tobii-zuzu Koffeey 10 posters |
|
Szerző | Üzenet |
---|
Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: Shippuuden manga és spoilerek Pént. 1 Jan. - 14:35 | |
| nemtom hogy mi vagy hogy,de azzal a narancssárga örvényizéval csinálja vagy mi.nem értettem mert japán volt | |
|
| |
Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
| Tárgy: Re: Shippuuden manga és spoilerek Vas. 7 Feb. - 14:35 | |
| Nem értette mert japán volt... | |
|
| |
Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: Shippuuden manga és spoilerek Vas. 7 Feb. - 20:20 | |
| má megint belém köt,valaki fogjon vissza valamivel <-- már használni akartam ezt az emotikont | |
|
| |
Sassy *
Neme :
Kor : 34 Karakter : Iraka Otsuki Hozzászólások száma : 260
| Tárgy: Re: Shippuuden manga és spoilerek Vas. 7 Feb. - 20:23 | |
| Mik a fejlemények?:D Elég rég óta nem olvastam már a mangát... | |
|
| |
Dani *
Neme :
Kor : 29 Hozzászólások száma : 801
| Tárgy: Re: Shippuuden manga és spoilerek Vas. 7 Feb. - 20:30 | |
| mit olvastál utoljára? mi volt benne? | |
|
| |
Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Shippuuden manga és spoilerek Vas. 7 Feb. - 21:25 | |
| Nem értette mert japán volt... | |
|
| |
Sassy *
Neme :
| Tárgy: Re: Shippuuden manga és spoilerek Hétf. 8 Feb. - 11:42 | |
| - Dani írta:
- mit olvastál utoljára? mi volt benne?
Szöszke találkozott Madarával Ita legyőzése után. Igen, nagyon régen Utána már csak úgy a fontosabb dolgokról értesültem, de nem áll össze a kép. | |
|
| |
Dani *
Neme :
Kor : 29 Hozzászólások száma : 801
| Tárgy: Re: Shippuuden manga és spoilerek Hétf. 8 Feb. - 16:54 | |
| az már igen csak rég volt hú hát volt sok minden de kicsit hirtelen zavaros össze szedem mi volt és majd leírom valahogy | |
|
| |
Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Shippuuden manga és spoilerek Szomb. 20 Feb. - 10:45 | |
| Itt mindig vannak ilyen hetes kimaradások? | |
|
| |
Itachifan *
Neme :
Kor : 30 Karakter : Uchiha Itachi˘˘ Hozzászólások száma : 249
| Tárgy: Re: Shippuuden manga és spoilerek Vas. 21 Feb. - 11:15 | |
| van de most én írok újdonságt Gyerekeek én jobban szeretem Szászkét mint valahaxDnagyon bejön ez a mókás kis idegronyóság^3^Sakurvaa pusztulj@.@ megkelett volna ölnie>ODeam Sóska is haldokolhatna már megfele | |
|
| |
Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Shippuuden manga és spoilerek Vas. 21 Feb. - 12:12 | |
| Lehet szeretni azt az izét?... | |
|
| |
Itachifan *
Neme :
| |
| |
Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Shippuuden manga és spoilerek Hétf. 22 Feb. - 22:22 | |
| Jaj tényleg, Sakura elindult hogy megölje őt mikor legutóbb olvastam XD Mire jutott? | |
|
| |
Sassy *
Neme :
| Tárgy: Re: Shippuuden manga és spoilerek Hétf. 22 Feb. - 22:55 | |
| | |
|
| |
Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Shippuuden manga és spoilerek Kedd 23 Feb. - 14:20 | |
| Szóval most harcol a csótány meg az izé? Elég béna harc lehet, mert mindkettő halhatatlan... ( értitek, hogy értem?) | |
|
| |
Itachifan *
Neme :
| Tárgy: Re: Shippuuden manga és spoilerek Kedd 23 Feb. - 17:57 | |
| Hát Karint kelett vna megölnie hogy csatlakozzon Sóskához de Sakura hezitáált és Szászke megakarta ölni De Kakashi megmentette és még nem kezdődött el a harc | |
|
| |
Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Shippuuden manga és spoilerek Kedd 23 Feb. - 18:11 | |
| Olyan idióta ez a történet! | |
|
| |
Itachifan *
Neme :
| Tárgy: Re: Shippuuden manga és spoilerek Kedd 23 Feb. - 18:18 | |
| hát Kishi már nem a régi,mindenesetre mindez az Aka kiirtásával kezdődött meg Sóska egekbe emelésével | |
|
| |
Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Shippuuden manga és spoilerek Kedd 23 Feb. - 18:51 | |
| Nem tudom hogy nem veszi észre hogy ez sz*r!!! Olyan béna az egész... | |
|
| |
Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| Tárgy: Re: Shippuuden manga és spoilerek Szer. 24 Feb. - 12:42 | |
| Hát sz*rnak azért nem sz*r de tény hogy valahol nagyon mellé lépett Kishi és azóta is fájhat a bokája Úgy értem... na, értitek biztos ×D Szerintem az Akatsukival rontotta el nagyon :( Imádom őket, nem arról van szó hogy nem kellett volna belerakni őket Csak mivel iszonyatosan népszerűek lettek, megölni nem nagyon kellett volna, mert ez tett be sok rajongónak szerintem. Ha csak Sasorit veszem alapul, ugye ő halt meg elsőnek, és igazi alakjában csak 1 harca volt, ennek ellenére baromi népszerű lett és most is imádják. Kishi vissza is hozta, az már más kérdés hogy Kankurót meg utálják sokan és neki odaadni Sasot szerintem hétpecsétes főbűn volt Utána Hidan meg Kakuzu... ők szerintem annyira nagy réteget nem viseltek meg, mondjuk én Hidant nagyon bírtam, de túléltem hogy meghalt (ez a mondat ×D), meg hát Shikamarunak is kellett egy kis push-up ×D Aztán Dei, na ott kezdődött szerintem az érvágás, mert neki baromi nagy rajongótábora volt, Szaszkének meg baromi nagy ellentábora, a szintén tetemes rajongói mellett, de az az ellenzék azért jelentős mértékű... szóval ott sokan otthagyták szerintem az egészet. Aztán Itachinál pedig minden ér átvágódott, még ha el is játszott Kishi azzal hogy direkt volt meg mit tudom én. De a lényeg hogy Szaszke ott is, és akkor szerintem megint sokan csalódtak. Azóta nem nagyon vagyok képben, de Kisame is meghalt, ha jól tudom Pein is... ja meg hát ez a Tobi-Madara dolog... hát az nekem nem tetszett az elejétől fogva, de lehet hogy sok embernek igen, azt nem fejtem ki bővebben ×D Szóval a lényeg hogy Kishi szerintem nem jól kezelte az Akatsukit, túl nagy falatot tömött le a saját torkán velük ×D Mert ha kinyír 1 max 2 nagyon népszerű karaktert, az még talán jó is mert izgalmas és váratlan, de hogy sorra mindet, az nem jó megoldás... | |
|
| |
Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Shippuuden manga és spoilerek Szer. 24 Feb. - 14:25 | |
| Na ezt tökéletesen leírtad Minden benne, tömören. :D Meddig tartott ezt megírni?! XD | |
|
| |
Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Shippuuden manga és spoilerek Szer. 24 Feb. - 16:14 | |
| - Shanna-chan írta:
- ...Kankurót meg utálják sokan és neki odaadni Sasot szerintem hétpecsétes főbűn volt
Ott a pont Részleteket nem ismerek, csak a legelső képen láttam, amin a nagy tömegben tisztán kivehető volt Sasori a Kage találkozón. Aztán hogy azóta mi volt benne/velük nem tudom, de az elképzelés is megalázó szegény Sasori számára Am erre eddig nem is gondoltam :D De most hogy így leírtad, tényleg igazad van, nagyon elrontotta az Akatsukival. Lehet hogy már eleve volt egy olyan terve hogy lesz egy ilyen gonosz szervezet, amiből aztán mindenkit kinyír. Csak annyi a bibi hogy közel hozta a tagokat meg szerethetőre csinálta őket. Ha mind olyan nagy benga Zetsu vagy Kakuzu-szerű szörnyféleség lett volna, akkor nem lett volna ekkora érvágás az egész, mert nem emberi karakterek, és ha szeretik is őket, nem igazán magukért hanem a szörnyszerűségért (XD) tették volna. | |
|
| |
Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| Tárgy: Re: Shippuuden manga és spoilerek Csüt. 25 Feb. - 12:24 | |
| A szörnyszerűség tulajdonképpen benne van mindegyikbe, ha nézed pl Dei szájait vagy akármelyiküket... valami furcsa van bennük, de kinézetre emberek és tényleg ez a hiba ^^' Mármint... nekem nme hiba csak neki, történet szempontjából ×D | |
|
| |
Itachifan *
Neme :
| Tárgy: Re: Shippuuden manga és spoilerek Pént. 26 Feb. - 19:43 | |
| Mindent összeszedtetekxDKanku megkapta Sasot?o.oremélem nem csak úgy hanem jelentősége is lesz..én azt észre se vettemxDnem nagyon figyelem a homokosokat,bár már a manga nemnagyon tud izgatni,mert Ita halálánál ott kiverődött a biztosíték | |
|
| |
Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Shippuuden manga és spoilerek Pént. 26 Feb. - 19:46 | |
| Engem valahogy már az egész anime nem izgat... XD Tudom hogy sokszor mondtuk, de tényleg úgy elcs*szte... XD | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Shippuuden manga és spoilerek | |
| |
|
| |
| Shippuuden manga és spoilerek | |
|