꧁ Otthon vagy ꧂
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

꧁ Otthon vagy ꧂

KezdőlapSaját KarakterekKeresésRegisztrációBelépés

Shippuuden manga és spoilerek

Go down 
+6
Kisame
Dínósbácsi
Itachifan
Shanna
Tobii-zuzu
Koffeey
10 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 17 ... 22  Next
SzerzőÜzenet
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

Neme : Férfi

Kor : 29
Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata
Hozzászólások száma : 9818

Shippuuden manga és spoilerek - Page 13 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Shippuuden manga és spoilerek   Shippuuden manga és spoilerek - Page 13 Icon_minitimePént. 1 Jan. - 14:35

nemtom hogy mi vagy hogy,de azzal a narancssárga örvényizéval csinálja vagy mi.nem értettem mert japán volt Shippuuden manga és spoilerek - Page 13 139263
Vissza az elejére Go down
Dínósbácsi

Dínósbácsi

Kor : 27
Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma
Hozzászólások száma : 9421

TémanyitásTárgy: Re: Shippuuden manga és spoilerek   Shippuuden manga és spoilerek - Page 13 Icon_minitimeVas. 7 Feb. - 14:35

Nem értette mert japán volt... Shippuuden manga és spoilerek - Page 13 392785
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata
Hozzászólások száma : 9818

TémanyitásTárgy: Re: Shippuuden manga és spoilerek   Shippuuden manga és spoilerek - Page 13 Icon_minitimeVas. 7 Feb. - 20:20

má megint belém köt,valaki fogjon vissza valamivel Shippuuden manga és spoilerek - Page 13 574382 <--már használni akartam ezt az emotikont
Sassy
*
*
Sassy

Neme : nő

Kor : 34
Karakter : Iraka Otsuki
Hozzászólások száma : 260

TémanyitásTárgy: Re: Shippuuden manga és spoilerek   Shippuuden manga és spoilerek - Page 13 Icon_minitimeVas. 7 Feb. - 20:23

Mik a fejlemények?:D Elég rég óta nem olvastam már a mangát...
Dani
*
*

Hozzászólások száma : 801

TémanyitásTárgy: Re: Shippuuden manga és spoilerek   Shippuuden manga és spoilerek - Page 13 Icon_minitimeVas. 7 Feb. - 20:30

mit olvastál utoljára? mi volt benne?
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Shippuuden manga és spoilerek   Shippuuden manga és spoilerek - Page 13 Icon_minitimeVas. 7 Feb. - 21:25

Nem értette mert japán volt... Shippuuden manga és spoilerek - Page 13 392785
Sassy
*
*
Sassy

TémanyitásTárgy: Re: Shippuuden manga és spoilerek   Shippuuden manga és spoilerek - Page 13 Icon_minitimeHétf. 8 Feb. - 11:42

Dani írta:
mit olvastál utoljára? mi volt benne?
Szöszke találkozott Madarával Ita legyőzése után. Igen, nagyon régen Shippuuden manga és spoilerek - Page 13 102733 Utána már csak úgy a fontosabb dolgokról értesültem, de nem áll össze a kép.
Dani
*
*

Hozzászólások száma : 801

TémanyitásTárgy: Re: Shippuuden manga és spoilerek   Shippuuden manga és spoilerek - Page 13 Icon_minitimeHétf. 8 Feb. - 16:54

az már igen csak rég volt hú hát volt sok minden de kicsit hirtelen zavaros össze szedem mi volt és majd leírom valahogy
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Shippuuden manga és spoilerek   Shippuuden manga és spoilerek - Page 13 Icon_minitimeSzomb. 20 Feb. - 10:45

Itt mindig vannak ilyen hetes kimaradások? Shippuuden manga és spoilerek - Page 13 501700
Itachifan
*
*
Itachifan

Kor : 30
Karakter : Uchiha Itachi˘˘
Hozzászólások száma : 249

TémanyitásTárgy: Re: Shippuuden manga és spoilerek   Shippuuden manga és spoilerek - Page 13 Icon_minitimeVas. 21 Feb. - 11:15

van de most én írok újdonságt Shippuuden manga és spoilerek - Page 13 918146
Gyerekeek én jobban szeretem Szászkét mint valahaxDnagyon bejön ez a mókás kis idegronyóság^3^Sakurvaa pusztulj@.@ megkelett volna ölnie>ODeam Sóska is haldokolhatna már megfele Shippuuden manga és spoilerek - Page 13 48616
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Shippuuden manga és spoilerek   Shippuuden manga és spoilerek - Page 13 Icon_minitimeVas. 21 Feb. - 12:12

Lehet szeretni azt az izét?... Shippuuden manga és spoilerek - Page 13 102733
Itachifan
*
*
Itachifan

TémanyitásTárgy: Re: Shippuuden manga és spoilerek   Shippuuden manga és spoilerek - Page 13 Icon_minitimeHétf. 22 Feb. - 22:03

iiigeeeeen Shippuuden manga és spoilerek - Page 13 156873 Shippuuden manga és spoilerek - Page 13 468935 én legalábbis tudom Shippuuden manga és spoilerek - Page 13 580731
Koffeey

Koffeey

Kor : 33
Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen
Hozzászólások száma : 13423

TémanyitásTárgy: Re: Shippuuden manga és spoilerek   Shippuuden manga és spoilerek - Page 13 Icon_minitimeHétf. 22 Feb. - 22:22

Jaj tényleg, Sakura elindult hogy megölje őt mikor legutóbb olvastam XD Mire jutott? Shippuuden manga és spoilerek - Page 13 243759
http://koffeey.deviantart.com
Sassy
*
*
Sassy

TémanyitásTárgy: Re: Shippuuden manga és spoilerek   Shippuuden manga és spoilerek - Page 13 Icon_minitimeHétf. 22 Feb. - 22:55

Télleg?XD
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Shippuuden manga és spoilerek   Shippuuden manga és spoilerek - Page 13 Icon_minitimeKedd 23 Feb. - 14:20

Szóval most harcol a csótány meg az izé?
Elég béna harc lehet, mert mindkettő halhatatlan... Shippuuden manga és spoilerek - Page 13 102733 (értitek, hogy értem?)
Itachifan
*
*
Itachifan

TémanyitásTárgy: Re: Shippuuden manga és spoilerek   Shippuuden manga és spoilerek - Page 13 Icon_minitimeKedd 23 Feb. - 17:57

Hát Karint kelett vna megölnie hogy csatlakozzon Sóskához de Sakura hezitáált és Szászke megakarta ölni Shippuuden manga és spoilerek - Page 13 613170 De Kakashi megmentette Shippuuden manga és spoilerek - Page 13 2097129697 és még nem kezdődött el a harc
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Shippuuden manga és spoilerek   Shippuuden manga és spoilerek - Page 13 Icon_minitimeKedd 23 Feb. - 18:11

Olyan idióta ez a történet! Shippuuden manga és spoilerek - Page 13 483323
Itachifan
*
*
Itachifan

TémanyitásTárgy: Re: Shippuuden manga és spoilerek   Shippuuden manga és spoilerek - Page 13 Icon_minitimeKedd 23 Feb. - 18:18

hát Kishi már nem a régi,mindenesetre mindez az Aka kiirtásával kezdődött meg Sóska egekbe emelésével
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Shippuuden manga és spoilerek   Shippuuden manga és spoilerek - Page 13 Icon_minitimeKedd 23 Feb. - 18:51

Nem tudom hogy nem veszi észre hogy ez sz*r!!! Shippuuden manga és spoilerek - Page 13 97853 Olyan béna az egész...
Shanna

Shanna

Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou
Hozzászólások száma : 9698

TémanyitásTárgy: Re: Shippuuden manga és spoilerek   Shippuuden manga és spoilerek - Page 13 Icon_minitimeSzer. 24 Feb. - 12:42

Hát sz*rnak azért nem sz*r de tény hogy valahol nagyon mellé lépett Kishi és azóta is fájhat a bokája Shippuuden manga és spoilerek - Page 13 191601 Úgy értem... na, értitek biztos ×D Szerintem az Akatsukival rontotta el nagyon :( Imádom őket, nem arról van szó hogy nem kellett volna belerakni őket Shippuuden manga és spoilerek - Page 13 112523 Csak mivel iszonyatosan népszerűek lettek, megölni nem nagyon kellett volna, mert ez tett be sok rajongónak szerintem. Ha csak Sasorit veszem alapul, ugye ő halt meg elsőnek, és igazi alakjában csak 1 harca volt, ennek ellenére baromi népszerű lett és most is imádják. Kishi vissza is hozta, az már más kérdés hogy Kankurót meg utálják sokan és neki odaadni Sasot szerintem hétpecsétes főbűn volt Shippuuden manga és spoilerek - Page 13 274283
Utána Hidan meg Kakuzu... ők szerintem annyira nagy réteget nem viseltek meg, mondjuk én Hidant nagyon bírtam, de túléltem hogy meghalt (ez a mondat ×D), meg hát Shikamarunak is kellett egy kis push-up ×D Aztán Dei, na ott kezdődött szerintem az érvágás, mert neki baromi nagy rajongótábora volt, Szaszkének meg baromi nagy ellentábora, a szintén tetemes rajongói mellett, de az az ellenzék azért jelentős mértékű... szóval ott sokan otthagyták szerintem az egészet. Aztán Itachinál pedig minden ér átvágódott, még ha el is játszott Kishi azzal hogy direkt volt meg mit tudom én. De a lényeg hogy Szaszke ott is, és akkor szerintem megint sokan csalódtak. Azóta nem nagyon vagyok képben, de Kisame is meghalt, ha jól tudom Pein is... ja meg hát ez a Tobi-Madara dolog... hát az nekem nem tetszett az elejétől fogva, de lehet hogy sok embernek igen, azt nem fejtem ki bővebben ×D
Szóval a lényeg hogy Kishi szerintem nem jól kezelte az Akatsukit, túl nagy falatot tömött le a saját torkán velük ×D Mert ha kinyír 1 max 2 nagyon népszerű karaktert, az még talán jó is mert izgalmas és váratlan, de hogy sorra mindet, az nem jó megoldás...
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Shippuuden manga és spoilerek   Shippuuden manga és spoilerek - Page 13 Icon_minitimeSzer. 24 Feb. - 14:25

Na ezt tökéletesen leírtad Shippuuden manga és spoilerek - Page 13 102733 Minden benne, tömören. :D
Meddig tartott ezt megírni?! XD
Koffeey

Koffeey

Kor : 33
Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen
Hozzászólások száma : 13423

TémanyitásTárgy: Re: Shippuuden manga és spoilerek   Shippuuden manga és spoilerek - Page 13 Icon_minitimeSzer. 24 Feb. - 16:14

Shanna-chan írta:
...Kankurót meg utálják sokan és neki odaadni Sasot szerintem hétpecsétes főbűn volt Shippuuden manga és spoilerek - Page 13 274283

Ott a pont Shippuuden manga és spoilerek - Page 13 133235 Részleteket nem ismerek, csak a legelső képen láttam, amin a nagy tömegben tisztán kivehető volt Sasori a Kage találkozón. Aztán hogy azóta mi volt benne/velük nem tudom, de az elképzelés is megalázó szegény Sasori számára Shippuuden manga és spoilerek - Page 13 4422

Am erre eddig nem is gondoltam :D De most hogy így leírtad, tényleg igazad van, nagyon elrontotta az Akatsukival. Lehet hogy már eleve volt egy olyan terve hogy lesz egy ilyen gonosz szervezet, amiből aztán mindenkit kinyír. Csak annyi a bibi hogy közel hozta a tagokat meg szerethetőre csinálta őket. Ha mind olyan nagy benga Zetsu vagy Kakuzu-szerű szörnyféleség lett volna, akkor nem lett volna ekkora érvágás az egész, mert nem emberi karakterek, és ha szeretik is őket, nem igazán magukért hanem a szörnyszerűségért (XD) tették volna.
http://koffeey.deviantart.com
Shanna

Shanna

Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou
Hozzászólások száma : 9698

TémanyitásTárgy: Re: Shippuuden manga és spoilerek   Shippuuden manga és spoilerek - Page 13 Icon_minitimeCsüt. 25 Feb. - 12:24

A szörnyszerűség tulajdonképpen benne van mindegyikbe, ha nézed pl Dei szájait vagy akármelyiküket... valami furcsa van bennük, de kinézetre emberek és tényleg ez a hiba ^^' Mármint... nekem nme hiba csak neki, történet szempontjából ×D
Itachifan
*
*
Itachifan

TémanyitásTárgy: Re: Shippuuden manga és spoilerek   Shippuuden manga és spoilerek - Page 13 Icon_minitimePént. 26 Feb. - 19:43

Mindent összeszedtetekxDKanku megkapta Sasot?o.oremélem nem csak úgy hanem jelentősége is lesz..én azt észre se vettemxDnem nagyon figyelem a homokosokat,bár már a manga nemnagyon tud izgatni,mert Ita halálánál ott kiverődött a biztosíték Shippuuden manga és spoilerek - Page 13 990973
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Shippuuden manga és spoilerek   Shippuuden manga és spoilerek - Page 13 Icon_minitimePént. 26 Feb. - 19:46

Engem valahogy már az egész anime nem izgat... Shippuuden manga és spoilerek - Page 13 102733 XD
Tudom hogy sokszor mondtuk, de tényleg úgy elcs*szte... Shippuuden manga és spoilerek - Page 13 4422 XD
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Shippuuden manga és spoilerek   Shippuuden manga és spoilerek - Page 13 Icon_minitime

Shippuuden manga és spoilerek
Vissza az elejére 
13 / 22 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 17 ... 22  Next

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
꧁ Otthon vagy ꧂  :: CSEVEGŐ :: Duma topik-
Ugrás: