꧁ Otthon vagy ꧂
Képek, videók
Szerző Üzenet Dínósbácsi
Neme : Kor : 27Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha MizumaHozzászólások száma : 9421 Tárgy: Re: Képek, videók Hétf. 31 Dec. - 21:56 Igazából nem állt szándékomban Initial D-vel zaklatni benneteket, de ezt a jelenetet meg kell mutatnom
Koffeey-nak már mutattam, de véleményét természetesen ő is írásba foglalhatja~
VIDEO
Shanna
Neme : Kor : 34Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, SuouHozzászólások száma : 9698 Tárgy: Re: Képek, videók Hétf. 31 Dec. - 23:53 Sokáig, nagyon sokáig nem értettem, hogy mi lesz a poén ×,,,D Aztán a végén azok a fejek........ ×,D
Dínósbácsi
Neme : Kor : 27Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha MizumaHozzászólások száma : 9421 Tárgy: Re: Képek, videók Szer. 2 Jan. - 20:56 Még egy!
VIDEO Ezen olyan jól szórakoztam. Olyan jól kiparodizálja az eredetit
Abból a kevés jelenetből ítélve amit eddig láttam belőle, tényleg el kell már kezdenem ezt az animét
Koffeey, akarod velem nézni vagy egyedül nézzem?
Koffeey
Neme : Kor : 33Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, NilenHozzászólások száma : 13423 Tárgy: Re: Képek, videók Szer. 2 Jan. - 21:13 Én is szemeztem már vele úgyhogy nézhetjük együtt:''D Ez a jelent.... XD
Dínósbácsi
Neme : Kor : 27Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha MizumaHozzászólások száma : 9421 Tárgy: Re: Képek, videók Szer. 2 Jan. - 21:36 A legjobb ahogy mutatja a sebességmérő a 40km/h-t és megszólal a hang, "Feel the power!" X'D
Koffeey
Neme : Kor : 33Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, NilenHozzászólások száma : 13423 Tárgy: Re: Képek, videók Hétf. 7 Jan. - 12:00
Shanna
Neme : Kor : 34Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, SuouHozzászólások száma : 9698 Tárgy: Re: Képek, videók Szer. 9 Jan. - 13:05 A harmónika! A harmóóniikaa, aa haaarmóóóniiikaaaa ×,,,,,,,,,D
Tobii-zuzu
Neme : Kor : 29Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa SorataHozzászólások száma : 9818 Tárgy: Re: Képek, videók Szer. 9 Jan. - 15:25 :O ..lol
Koffeey
Neme : Kor : 33Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, NilenHozzászólások száma : 13423 Tárgy: Re: Képek, videók Szer. 9 Jan. - 15:26 lool:''D Valahol már láttam ezt, de nagyon érdekesxD
Dínósbácsi
Neme : Kor : 27Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha MizumaHozzászólások száma : 9421 Tárgy: Re: Képek, videók Csüt. 10 Jan. - 17:02
Shanna
Neme : Kor : 34Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, SuouHozzászólások száma : 9698 Tárgy: Re: Képek, videók Csüt. 10 Jan. - 17:58 Vicces, hogy elsőre úgy olvastam a címét, hogy "A couple of gays in Hawaii", és a szövegben aztán hevesen tiltakoztak ×,D
Dínósbácsi
Neme : Kor : 27Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha MizumaHozzászólások száma : 9421 Koffeey
Neme : Kor : 33Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, NilenHozzászólások száma : 13423 Tárgy: Re: Képek, videók Szomb. 19 Jan. - 17:53 Szerintem tök jól fest:''D Mizuma is büszke lehetne magára
Shanna
Neme : Kor : 34Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, SuouHozzászólások száma : 9698 Dínósbácsi
Neme : Kor : 27Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha MizumaHozzászólások száma : 9421 Tárgy: Re: Képek, videók Szomb. 19 Jan. - 18:15 Nem, kis formákból kell összerakni. Így elég bonyolult folyamatnak mondható...
Shanna
Neme : Kor : 34Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, SuouHozzászólások száma : 9698 Koffeey
Neme : Kor : 33Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, NilenHozzászólások száma : 13423 Tárgy: Re: Képek, videók Kedd 22 Jan. - 17:41
Koffeey
Neme : Kor : 33Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, NilenHozzászólások száma : 13423 Tárgy: Re: Képek, videók Kedd 12 Feb. - 7:30 Ezt nem egészen értem, de...... x''D Azt hiszem valami olyasmit ismételget hogy "Senkinek nem kellek" vagy "Senki nem szeret", "Senki nem lesz a barátnőm" vagy hasonló xD Közben rájöttem hogy inkább "Bárkivel randiznék", "Bárki jó lenne" xD (És egyébként Kyou hangja, csak magasan és ordítva x'D)VIDEO
Shanna
Neme : Kor : 34Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, SuouHozzászólások száma : 9698 Tárgy: Re: Képek, videók Kedd 12 Feb. - 12:00
Tobii-zuzu
Neme : Kor : 29Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa SorataHozzászólások száma : 9818 Tárgy: Re: Képek, videók Csüt. 14 Feb. - 21:25 Mintha csak Niee mondaná...
Elszomorít
xd
Koffeey
Neme : Kor : 33Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, NilenHozzászólások száma : 13423 Tárgy: Re: Képek, videók Csüt. 14 Feb. - 21:29 :'''D És tényleg teljesen ő xD
Dínósbácsi
Neme : Kor : 27Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha MizumaHozzászólások száma : 9421 Tárgy: Re: Képek, videók Csüt. 14 Feb. - 21:45 El tudnám képelni ezt a mondatot hallani az ő szájából
Shanna
Neme : Kor : 34Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, SuouHozzászólások száma : 9698 Dínósbácsi
Neme : Kor : 27Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha MizumaHozzászólások száma : 9421 Tárgy: Re: Képek, videók Pént. 15 Feb. - 21:28 Oké, mi a fene ez a Harlem Shake?
VIDEO VIDEO VIDEO
Koffeey
Neme : Kor : 33Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, NilenHozzászólások száma : 13423 Tárgy: Re: Képek, videók Pént. 15 Feb. - 21:33 Pewdie-é a legjoooooobb x''''''D Utánaolvastam egyébként hogy mi ez, de még így sem lettem okosabb XD Pár napja indult...:'D
Ajánlott tartalom
Tárgy: Re: Képek, videók
Képek, videók
Similar topics
Engedélyek ebben a fórumban: Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.