꧁ Otthon vagy ꧂
Képek, videók
Szerző Üzenet Shanna
Neme : Kor : 34Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, SuouHozzászólások száma : 9698 Tárgy: Re: Képek, videók Csüt. 5 Május - 10:45 Nyóóó, le akarom taperolni ×D Hát... ellopta a reflektorfényt az biztos ×D Még akkor is, ha a távoli felvételeken látszik hogy a reflektorfény a csajszié volt ×,D Mondjuk egy olyan ninjás belépő után nem is várhat az ember mást ×D Meg utána milyen frísztájler volt 8'D Utána viszont nagyon tetszik ahogy beálltak és egyszerre kezdtek mozogni *3* Gyönyörű animáció ;3; Olyan szépen mozognak, tiszta emberi :O Még... még a fejüket is rázzák hogy a hajat kisöpörjék a szemükből :O Pl 2:12-nél Len, meg utána 2:18-nál a csajszi is, akkor jól látszik ×D De előtte is dobálják a fejüket rendesen ×D A csajszi tánca olyan aranyos amúgy ×D Kb ugyanazt csinálja végig, jól elvan mint a befőtt amíg a másik dominálja a közönséget >8D ×D De olyan cuki ×D Egyébként nekem Len még mindig Sakkun ×D Nem csak a hangja, mert azt tudom hogy az, de nekem a mozgása is, vagyis a kisebb mozdulatok itt, na ×D
Dínósbácsi
Neme : Kor : 27Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha MizumaHozzászólások száma : 9421 Tárgy: Re: Képek, videók Pént. 6 Május - 15:52 VIDEO Higanymozgás!
Shanna
Neme : Kor : 34Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, SuouHozzászólások száma : 9698 Tárgy: Re: Képek, videók Pént. 6 Május - 22:51 Aztajóistenit! ×,D Kiesett a számból a fagyi mikor elkezdett a nyaka meg a feje meg a mellkasa külön életet élni O.O ×D Hozok egy kis ATLA-t :3 ×D Olyan gyönyörűen meg vannak csinálva a lángok "mozdulatai", ahogy eltűnnek, csavarodnak, minden... a zene nem az én stílusom, de ennek ellenére imádom :3 Ahogy ezt a jelenetet is a soriból... <3 VIDEO
Joey **
Neme : Kor : 34Karakter : Hiroshi Raidon(jounin), Saruwatari Kenta(genin), Reddo Kameko(genin) Hozzászólások száma : 826 Tárgy: Re: Képek, videók Szomb. 7 Május - 0:16 Mit is mondjak. A higany mozgásos faszi nagyon durván keni, bárcsak nekem is menne ilyen és hasonló figura. A másik videónál pedig úgy látszik pontosan zenei izésben Shanna ellentéte vagyok mert én nagyon szeretem az ilyen és ehhez hasonló számokat és persze jó a videó is.
Koffeey
Neme : Kor : 33Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, NilenHozzászólások száma : 13423 Tárgy: Re: Képek, videók Szomb. 7 Május - 8:42 Ez a vidiiiii :Q Vagyis hát ez a rész az ATLÁból XD Nagyon imádtam ezt a harcot *,*
A zenével meg úgy vagyok, hogy AMV-nél nem válogatok, és ehez ez nagyon jó volt
Koffeey
Neme : Kor : 33Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, NilenHozzászólások száma : 13423 Tárgy: Re: Képek, videók Csüt. 12 Május - 16:18
Koffeey
Neme : Kor : 33Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, NilenHozzászólások száma : 13423 Tárgy: Re: Képek, videók Vas. 15 Május - 17:40 Epic fight scene is epic :'DVIDEO Feliratosat nem találtam, de végülis sok beszéd nincs benne... xD (Durarara OVA amúgy ^^) Izaya egy ninja!! :O xD
Shanna
Neme : Kor : 34Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, SuouHozzászólások száma : 9698 Tárgy: Re: Képek, videók Vas. 15 Május - 21:36 Jaaaj, ezt úgy imádtam!! 8D Iza tényleg egy ninja, csak néztem nagy szemekkel O.O ×,D És az ikerhugai... tök aranyosak ×D
Dínósbácsi
Neme : Kor : 27Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha MizumaHozzászólások száma : 9421 Tárgy: Re: Képek, videók Vas. 15 Május - 22:08
Koffeey
Neme : Kor : 33Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, NilenHozzászólások száma : 13423 Tárgy: Re: Képek, videók Csüt. 19 Május - 18:58 Ezt úgy szeretem X'D
Shanna
Neme : Kor : 34Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, SuouHozzászólások száma : 9698 Tárgy: Re: Képek, videók Csüt. 19 Május - 21:23 lol 8'D Nem sokon múlt ×D Am az ujjával mit csinál? o.O
Dínósbácsi
Neme : Kor : 27Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha MizumaHozzászólások száma : 9421 Tárgy: Re: Képek, videók Csüt. 19 Május - 21:36 Tüzet akar gyújtani, csak már nem is tudom miért nem jött össze neki XD
Koffeey
Neme : Kor : 33Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, NilenHozzászólások száma : 13423 Tárgy: Re: Képek, videók Csüt. 19 Május - 23:30 Az eső miatt xD (Ilyen lángalkimista vagy mi :D) Csak elfelejti hogy esőben használhatatlan, és nagy képpel kiáll hogy ő majd megküzd a fickóval, az asszisztense meg gyorsan kapcsol XD
Szerk.:
De csak hogy hozzak valamit amin menő... xD
Shanna
Neme : Kor : 34Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, SuouHozzászólások száma : 9698 Dínósbácsi
Neme : Kor : 27Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha MizumaHozzászólások száma : 9421 Tárgy: Re: Képek, videók Hétf. 23 Május - 19:51 Szegény embert mindig újra meg újra felgyújtja, nem hagyja még meghalni se, hogy lehetne az ilyen galádság menő?
XD
Shanna
Neme : Kor : 34Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, SuouHozzászólások száma : 9698 Dínósbácsi
Neme : Kor : 27Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha MizumaHozzászólások száma : 9421 Tárgy: Re: Képek, videók Hétf. 23 Május - 20:58 A galádság?
Shanna
Neme : Kor : 27Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha MizumaHozzászólások száma : 9421 Tárgy: Re: Képek, videók Hétf. 23 Május - 21:02 Badass galádság
Koffeey
Neme : Kor : 33Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, NilenHozzászólások száma : 13423 Tárgy: Re: Képek, videók Hétf. 23 Május - 21:05 Ami azt illeti, a nő aki lángol, gonosz volt, és majdnem halhatatlan, valahogy meg kellett ölni XD
Dínósbácsi
Neme : Kor : 27Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha MizumaHozzászólások száma : 9421 Tárgy: Re: Képek, videók Csüt. 26 Május - 18:13 Nahát, kicsit sem rájátszott XD
Joey **
Neme : Kor : 34Karakter : Hiroshi Raidon(jounin), Saruwatari Kenta(genin), Reddo Kameko(genin) Hozzászólások száma : 826 Tárgy: Re: Képek, videók Csüt. 26 Május - 18:41 Lemérném fogadni, hogy ezt a magyar focistáknak tanítják.
Én is hoztam egyet, igaz nem focis de élvezzétek:
Koffeey
Neme : Kor : 33Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, NilenHozzászólások száma : 13423 Tárgy: Re: Képek, videók Csüt. 26 Május - 19:26 Úúúú >< ...au au >_< Jó hogy a nyakát ki nem törte D: Soha nem bírtam a kézis lányokat...
Shanna
Neme : Kor : 34Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, SuouHozzászólások száma : 9698 Tárgy: Re: Képek, videók Csüt. 26 Május - 21:30 De durva mindkettő ×D Az elsőn úgy röhögtem, azon a fél másodperces gondolkodási időn ×D
Dínósbácsi
Neme : Kor : 27Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha MizumaHozzászólások száma : 9421 Tárgy: Re: Képek, videók Csüt. 26 Május - 21:37 Hát, az benne a legjobb XD Meg az elvetődés utána X'D Amit Joey rakott be az meg tényleg durva :'D De az a fej közben a másik haját húzó lánynak XD
Ajánlott tartalom
Tárgy: Re: Képek, videók
Képek, videók
Similar topics
Engedélyek ebben a fórumban: Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.