꧁ Otthon vagy ꧂
Képek, videók
Szerző Üzenet Koffeey
Neme : Kor : 33Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, NilenHozzászólások száma : 13423 Tárgy: Re: Képek, videók Pént. 22 Ápr. - 16:10
Tobii-zuzu
Neme : Kor : 29Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa SorataHozzászólások száma : 9818 Tárgy: Re: Képek, videók Pént. 22 Ápr. - 17:06 Nézegettem a régi topikot, azt ezt találtam :DVIDEO
Koffeey
Neme : Kor : 33Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, NilenHozzászólások száma : 13423 Tárgy: Re: Képek, videók Pént. 22 Ápr. - 17:23 Jaj ebben van Stein, igaz? :D
Tobii-zuzu
Neme : Kor : 29Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa SorataHozzászólások száma : 9818 Tárgy: Re: Képek, videók Pént. 22 Ápr. - 17:32 4:22-nél vagy nemtom már xD De csak most hallottam meg a végén, mikor Stein-nek is hívják, mert azzal a névvel jelentkezett ugye. És csak most hallottam meg benne xD :D Csak így mellékesek megkérdezem, hogy elvetted a moderátori jogait? :D
Koffeey
Neme : Kor : 33Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, NilenHozzászólások száma : 13423 Tárgy: Re: Képek, videók Pént. 22 Ápr. - 17:38 Én nem is hallottam... XD Mondjuk nem is néztem végig XD
Shanna
Neme : Kor : 34Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, SuouHozzászólások száma : 9698 Tárgy: Re: Képek, videók Pént. 22 Ápr. - 21:42 Iza-kuuuun! 8D A másidok gif meg lol ×,D
Dínósbácsi
Neme : Kor : 27Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha MizumaHozzászólások száma : 9421 Tárgy: Re: Képek, videók Vas. 24 Ápr. - 13:26
Koffeey
Neme : Kor : 33Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, NilenHozzászólások száma : 13423 Tárgy: Re: Képek, videók Vas. 24 Ápr. - 13:47 Problem
XX'D
Shanna
Neme : Kor : 34Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, SuouHozzászólások száma : 9698 Tárgy: Re: Képek, videók Vas. 24 Ápr. - 21:19
Dínósbácsi
Neme : Kor : 27Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha MizumaHozzászólások száma : 9421 Tárgy: Re: Képek, videók Vas. 24 Ápr. - 21:22 Szóval nem esett le?
Shanna
Neme : Kor : 34Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, SuouHozzászólások száma : 9698 Dínósbácsi
Neme : Kor : 27Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha MizumaHozzászólások száma : 9421 Tárgy: Re: Képek, videók Vas. 24 Ápr. - 21:36 Nahát, szóval rájöttél? |D *trollface*
Shanna
Neme : Kor : 34Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, SuouHozzászólások száma : 9698 Tárgy: Re: Képek, videók Vas. 24 Ápr. - 21:51
Shanna
Neme : Kor : 34Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, SuouHozzászólások száma : 9698 Koffeey
Neme : Kor : 33Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, NilenHozzászólások száma : 13423 Tárgy: Re: Képek, videók Kedd 26 Ápr. - 7:59 LOL XXX'D Azok a fejek XD
Dínósbácsi
Neme : Kor : 27Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha MizumaHozzászólások száma : 9421 Tárgy: Re: Képek, videók Kedd 26 Ápr. - 10:38 Lolmiafranc!
Koffeey
Neme : Kor : 33Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, NilenHozzászólások száma : 13423 Tárgy: Re: Képek, videók Csüt. 28 Ápr. - 19:26 VIDEO JAPJAPJAP!!
Shanna
Neme : Kor : 34Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, SuouHozzászólások száma : 9698 Tárgy: Re: Képek, videók Csüt. 28 Ápr. - 21:16 Óóóóóóóó jeeee ×,D De imádtam ezt kiskoromban ×D
Dínósbácsi
Neme : Kor : 27Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha MizumaHozzászólások száma : 9421 Tárgy: Re: Képek, videók Vas. 1 Május - 16:03 VIDEO Knee, shoulder, shoulder, knee!
Point your head!
Double dreem feet!
Rubber leggs!
Jazz hands!
Koffeey
Neme : Kor : 33Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, NilenHozzászólások száma : 13423 Tárgy: Re: Képek, videók Vas. 1 Május - 16:16 Jazz kéééééééz :'D .................ez a pasi tuti meleg XD
Shanna
Neme : Kor : 34Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, SuouHozzászólások száma : 9698 Tárgy: Re: Képek, videók Vas. 1 Május - 20:32 Öhö, nem is kicsit ×D És NEM a tánc miatt ×D
Dínósbácsi
Neme : Kor : 27Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha MizumaHozzászólások száma : 9421 Tárgy: Re: Képek, videók Hétf. 2 Május - 22:07 VIDEO Uristen, csak nézzétek meg a hosszúságát!
Joey **
Neme : Kor : 34Karakter : Hiroshi Raidon(jounin), Saruwatari Kenta(genin), Reddo Kameko(genin) Hozzászólások száma : 826 Tárgy: Re: Képek, videók Hétf. 2 Május - 23:43 Na hát hogy is mondjam... Nekem elég volt az első egy perc úgy érzem nem sokat vesztek azzal ha nem nézem végig (bár lehet tévedek)
Shanna
Neme : Kor : 34Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, SuouHozzászólások száma : 9698 Tárgy: Re: Képek, videók Kedd 3 Május - 9:59 Én 5 másodperccel is beértem ×D
Koffeey
Neme : Kor : 33Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, NilenHozzászólások száma : 13423 Tárgy: Re: Képek, videók Szer. 4 Május - 22:53 Ezt már valamikor beraktam, de szerintem a zenékhez, nem ide... nahm, mindegy xD
VIDEO Ez a videó olyan vicces :'D Jó, mondjuk valószínűleg csak nekem
Na mindegy, szóval azért, mert... vicces hogy eredetileg ez Rin (a csaj xD) dala, ahoz képest Len hogy "ellopta" a koncertjét... XD Meg hát... főleg a kommenteken röhögök alatta XD
Másrészt meg nálunk miért nincsenek ilyen koncertek?
A Gorillaz is ugyanilyen hologrammos cuccal koncertezett, mert hát ők is csak virtuálisak, bár ott az énekhang élő, nem gépi... de nem az a lényeg xD Ez olyan jó *-*
....jó igen, csak magamnak hoztam ˇˇ XD
Ajánlott tartalom
Tárgy: Re: Képek, videók
Képek, videók
Similar topics
Engedélyek ebben a fórumban: Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.