Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Pént. 27 Aug. - 20:36
A Windows Live Movie Maker egy... egy... sz*r Hogy lehet azt használni?? Van neki idősíkja? Amin normálisan tudom csinálni amit akarok?! Még nem is lenne gáz hogy nincs (vagy nem tudom beállítani) idősík, de elvárja tőlem hogy percből másodpercbe számoljak, vagy mi? Mert a kép beillesztésénél pl oké, be lehet írni mikor legyen vége, de másodpercben... hát kössz, a videó alatt meg percben van kiírva -,-" Áhh, nem vagyunk jóban Végülis meg tudtam csinálni a videót, leredukálva a képek mennyiségét 1 darabra... :/ Mindegy... de így már gondolni se merek rá, hogy belekezdjek egy amv-be
Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Pént. 27 Aug. - 20:45
Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Pént. 27 Aug. - 21:58
Hát Kuroshitsujist akarok már egy ideje... de egyrészt nincs meg a második epizód, ami kéne bele, meg hát most a Movie Maker is... XD Nem lesz abból semmi xD
Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Pént. 27 Aug. - 21:59
Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Pént. 27 Aug. - 22:09
De :D De tudod mi a fura? XD Saegirut azelőtt csináltam meg, mielőtt rátaláltam a Kuroshitsujira o.O 1-2 hónappal azelőtt... aztán megtaláltam, elkezdtem nézni, és én is mondom váó Mert szinte tök ugyanaz xD
Kisame *
Neme :
Kor : 30 Karakter : Rock Lee Hozzászólások száma : 507
Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Pént. 27 Aug. - 22:58
Wáá tök jó lenne ha lenne a szerónak egy teamspeak szobája *-* :^^: Ott úgy ellehetne ökörködni >< Meg kíváncsi vagyok a hangokra :>):
Tobi hangját má hallottam
Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Pént. 27 Aug. - 23:08
LOL xD Én meg azt hittem,hohy erről másoltad O.o Tényleg furi xD Igen hallottad,de akkor még magasabb volt,mostmár olyan mély,hogy dörmögök xD
Dínósbácsi
Neme :
Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Pént. 27 Aug. - 23:09
Én meg mutálok XD
Kisame *
Neme :
Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Pént. 27 Aug. - 23:09
Am akko nekem is magasabb volt :^^: má mélyebb lett :pacsit!:
Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Pént. 27 Aug. - 23:10
Igen, olyan mintha koppintás lenne Még a démon is XD Pedig komolyan nem az, nem ismertem még Ciel-t mikor Sakkun "született" XD
Tobii-zuzu
Neme :
Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Pént. 27 Aug. - 23:13
De amugy Sae-kunnak forditva vannak a szemei szinezései A lényeg,hogy mi tudjuk Mutálysz,mikor én mutáltam,alig tudtam beszélni,mert annyira nehéz volt 1 szó kinyögése,meg a nevetésem is olyan szinten volt irritáló hogy nagyon xD
Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Pént. 27 Aug. - 23:14
Szerencsére Dínó tűrhető XD Vagy legalábbis még XD
Kisame *
Neme :
Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Pént. 27 Aug. - 23:14
Nekem ennél jobban remélem nem mélyül le a hangom *-* XDMondjuk nincs hova :D :^^: Most már tényleg elmondtatnám h kakuzu hangom van XDmultkor még csak itachis volt XD
Dínósbácsi
Neme :
Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Pént. 27 Aug. - 23:15
De mindenkinek rögtön feltűnt hogy hogy megváltozott a hangom, csak nekem nem tűnt fel XD
Tobii-zuzu
Neme :
Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Pént. 27 Aug. - 23:18
Jah hát nekem sem tűnt fel Jaj amikor Kisame nekem mikrofonba itt Kakuzuskodott xD
Kisame *
Neme :
Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Pént. 27 Aug. - 23:20
Ez a szó "Kakuzuskodott" XD olyan mint a kakaskodott O_o
Tobii-zuzu
Neme :
Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Pént. 27 Aug. - 23:21
Emlékszel? "Ide a lóvéval" Kakuzusan,majd Kisame-san xD
Dínósbácsi
Neme :
Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Pént. 27 Aug. - 23:23
Búú... Valamit meg kellett szólalnom, kihagyok a műsorból na ˇ,ˇ