Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Hétf. 16 Aug. - 22:47
Tegnap hverommal bicajoztunk és katolikus éneket hallottunk 2 utcával odébbról Nembaj mert jó volt :D Áldjátok az urat!Áldjátok szent nevét!Kik házában álltok naprol napra,dicsérjétek szüntelenül! Tárjátok kezeitek! Az élő isten felé! Áldjon meg téged Sionról az úr!Ragyogtassa arcát reád! :D
Vendég Vendég
Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Kedd 17 Aug. - 9:32
^____^ De nagy lett a csönd...
Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Kedd 17 Aug. - 10:32
Jah tegnap este mindenki csak ugy lelépedt,én meg most keltem csak fel xD
Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Kedd 17 Aug. - 11:18
Szempillára én is gondoltam, hogy alá ragadt vagy valami, de nem látok benne semmit :/
Tobii-zuzu
Neme :
Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Kedd 17 Aug. - 11:23
Mert a szemhéj alatt van,mutasd meg dokinak,az felpöndöriti a szemhéjadat és kitisztitja,vagyis kiveszi onnan,és jobban lesz :D "felpöndöriti" jujjjj XP
Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Kedd 17 Aug. - 12:14
Lehet, nem tudom XD Remélem XD
Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Kedd 17 Aug. - 13:51
Az ilyen szemes témáktól mindig belekönnyezik a szemem XD Nem azért mert sírok, hanem attól hogy az ilyenek mindig ahhoz kötődnek hogy valami valaki szemében van XD
Tobii-zuzu
Neme :
Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Kedd 17 Aug. - 15:49
Itt egy kis történet,hogy mi tortént amig elvoltam: Na szal,tök simán indult az egész,mivel nagy pénzel mentem,felkellett váltatnom,ezért lementem a boldba,ami 2 percre bezárt,ezért átmentem a kocsmába,ahol szerencsére feltudták váltani,jövök ki a kocsmából,a bolt kinyitott. Beértunk a városba,3man mentunk amugy,elmentunk a macdonalds-ba,3munk közül én mentem előszőr a pulthoz,a pultos csaj fiatal volt,jólnézett ki,aranyos volt a hangja is,de olyan halkan beszélt,hogy nem lehetett érteni,elmondtam mit kérek,visszakérdezett,hogy abbol miet,elmondtam,valamit mondott,hogy krumpli vagy mi,mondtam oké,megkaptam a sültkrumplit,utána mondott valamit a kolárol meg azt,hogy nagy ,mondtam jöhet,és a tálcámra adta a nagy félliteres kolát. Oké,haverom jött,én már elmentem asztalt keresni,ők viszonlyag tovább voltak a púltnál,és elmondták,hogy ők is nehezen hallották meg amit mondott,és a csaj visszakérdez a haveromnak: -Te most komolyan nem hallasz? -Jah és a csaj meg elröhögte magát,nemtom mit gondolt,de naon poénosnak hallatszott.Majd a másik haverom is kérte a kaját,Oké leülltünk enni,már éppen a végeztunk,amikor odajön egy faszi a somogytv-től,hogy éppen forgatnak valamien itteni ételek meg hog káros meg tudjatököm,és aztmondta,ha végeztunk menjunk ki a parkoloba,megmutatta,hogy hol állnak a kocsival kollégájával.Végeztunk,kimentunk és amig a kocsijuk felé mentunk azon babráltunk,hogy ki beszéljen,előszor azt akarták,hogy én beszéljek,mert én tapasztalt vok ebben,de végul az egyik haverom beszélt. Oké kérdeztek,ő válaszolt,majd engem is,meg a másik haveromat is megkérdeztek,de én azt modntam,hofgy egyetértek a másik haverommal,majd a haverom is ugyan ezt válaszolta,közben én total mást mondtam volna.Oké,utána elmentunk a lidl-be,hogy vegyunk 95 Ft-os tölscéres jégkrémet,vettunk,vezsem le a csomagolást,ketté tört a tölcsér,megettuk,járkáltunk egyet majd hazajottunk. Jövök haza,bevan zárva az ajtó,cípőben sem találtam dugikulcsot,majd a kopogásom után 5 perce hugom nyit ajtót.Tettenm egy kétbetűs kitérőt és most itt vok.Vége.
Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Kedd 17 Aug. - 16:00
Elég egy... kusza történetecske XD
Tobii-zuzu
Neme :
Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Kedd 17 Aug. - 16:01
Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Szer. 18 Aug. - 10:39
Tartalmas nap volt :D
Ezt most találtam... xD Ugyanaz (a géphang xD) énekli, amelyiket Saegiru hangjának választottam (karakterklap, első post) és mi tűnt fel benne? 0:35-0:36-nál azt mondja JIGOKU!!
(Betettem a karilapjára is, de azt szerintem nem mindenki nézi XD) Am a hang még mindig passzol, kivéve ahol már bántóan magas XD Olyan magas hangon ő nem szokott kommunikálni ˇˇ xD
Tobii-zuzu
Neme :
Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Szer. 18 Aug. - 10:56
Bakker tényleg O.o EZ egy isteni sugallat,mely azt jelzi,hogy a 2 összeillik xD