꧁ Otthon vagy ꧂
|
|
| CseVi Rádió (FM 104.6) | |
|
+4Koffeey Dani Tobii-zuzu Dínósbácsi 8 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Hétf. 16 Aug. - 9:32 | |
| Majd! Most a délelőtt 10 óráig tartó reggeli rádiós műsort tartom veled, Tobi barátom... | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Hétf. 16 Aug. - 9:33 | |
| Csak kibird 10 óráig evés nélkul xD | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Hétf. 16 Aug. - 9:34 | |
| Én is korán keltem fél nyolc körül... és fáj a bal szemeeeem Ha pislogok vagy ha megnyomom T-T Nem is a szemem, hanem a szemhéjam Fááj T^T | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Hétf. 16 Aug. - 9:35 | |
| Téged emg ki engedett be a stúdióba? Midnegy, mindjárt kapok Fórnettís sajtospogit! | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Hétf. 16 Aug. - 9:36 | |
| Nekem is gyöngélkedik a bal szemem,amikor becsukom a szemem,néha elkezd könnyezni,és ugye a konny sós,ezért muszáj kinyitnom mert rossz érzés,bár ha nem gondolok rá a kibirom,vagy nem is kezd el könnyezni Szal én jól vagyok xD Nyilt adás van,bárki bejohet O.o | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Hétf. 16 Aug. - 9:38 | |
| Nekem reggelenként szokott az lenni, Miskolcba menet, hogy ha kifelé nézek a kocsiból, akkor csak a fél szememet nyitva tudom, mert különben túl fényes minden XD | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Hétf. 16 Aug. - 9:38 | |
| Nekem nem könnyezik, csak fáj >< Pedig már cseppentettünk is bele T^T | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Hétf. 16 Aug. - 9:40 | |
| | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Hétf. 16 Aug. - 9:40 | |
| Nekem néha bekönnyezik a szemem, kavarodik a csipávla vagy nem tudom, és ettől viszketni kezd a szemem, és nem tudom kinyitni, de ha be van csukva mégroszabb XD | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Hétf. 16 Aug. - 9:48 | |
| Jah hát az gyakran előfordul | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Hétf. 16 Aug. - 10:00 | |
| Nem, nem hiszem hogy allergia... olyan, mint amikor reggel felkelsz és még nagyon álmos vagy és fáj ha kinyitod, meg dörzsölöd meg minden... na olyan, csak folyamatosan XD | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Hétf. 16 Aug. - 10:06 | |
| Lehet,h éjjel kaptál egy kis ütés a szemedre xD | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| | | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Hétf. 16 Aug. - 10:16 | |
| Halljátok?Kinata-chan írt,és törölte a hsz-ét O.o Am ez jó dolog,Kinata megjegyzése ˇ,ˇ Lengyel-magyar két jó barát, együtt játszák egymás dalát. | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Hétf. 16 Aug. - 10:25 | |
| | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Hétf. 16 Aug. - 10:28 | |
| Töröltem, mert rájöttem, h az előző oldara írtam... xDDD Am köszi, nekem is tetszik.... :333 APH-ban is... |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Hétf. 16 Aug. - 10:28 | |
| Igen ide,azt törölte O.o Jah értsuk,de ezt ne töröld :D | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Hétf. 16 Aug. - 10:39 | |
| - Shanna írta:
- Megtaláltadddddddd? :óhemdzsí: Válaszoltak? ×3 Vííííhhh :D
Honnan töltötted le :TToTT: Megggggg Nem, nem válaszoltak, de kutattam és meglett XD Limewire | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Hétf. 16 Aug. - 10:47 | |
| Lájmvájööööör!!! XD | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Hétf. 16 Aug. - 10:58 | |
| EZ olyan szinten volt szükséges hsz hogy nagyon XD EZ a Limewire ereje xD | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Hétf. 16 Aug. - 10:59 | |
| Dő páwőr of lájmvájööör!!! XD | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Hétf. 16 Aug. - 11:00 | |
| Nembaj,addig amig nem készul hatalomra jutni xD *le is kopogja* | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Hétf. 16 Aug. - 11:14 | |
| Mi? A Limewire hatalomra készül jutni? XD | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Hétf. 16 Aug. - 11:19 | |
| Kicsit tartok tőle <,< >,> xD | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Hétf. 16 Aug. - 11:20 | |
| Talán a szemünkbespriccolja a limewire lét? | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) | |
| |
| | | | CseVi Rádió (FM 104.6) | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|