꧁ Otthon vagy ꧂
|
|
| Seya Kei 1. | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Seya Kei 1. Szomb. 21 Aug. - 22:01 | |
| Jó lett nagyon XD - Idézet :
- Elhaladtam a nyomi őr mellett, aki persze nem bírta megállni, hogy ne jegyezze meg hogy "Merre van a Renmei rezidencia kisasszony?".
XX'D Így végülis, hogy korán megy, nem is olyan... túl kényelmes Korutól hogy úgy várja majd ahogy *tudja mi fog történni* >3 | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: Seya Kei 1. Szomb. 21 Aug. - 22:58 | |
| Kakuzu,te normális vagy?????!! Ilyen hosszut rég láttam,félek nekiállni De elolvasom,majd :) AMugyha,Kafun Sai-val m1 Niee-k felé és Koru is fog Haruhi-val jönni Niee-k felé,akk Kafun <--> Koru BAMM találkoznak nem? | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
| Tárgy: Re: Seya Kei 1. Szomb. 21 Aug. - 23:02 | |
| Igen, mindenki találkozni dog, hát nem lesz csodás? XXD Igen, r*hadt sokat írtam T_T Pedig annyira nem akartam, most félek hogy talán nem lett annyira jó, mert siettem, és tömörítettem XD | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Seya Kei 1. Szomb. 21 Aug. - 23:05 | |
| Nem muszáj feltétlenül találkozniuk... lehetnek kicsit messzebb egymástól XD Meg el is kerülhetik egymást. Végülis Koru még igen messze van attól is, hogy egyáltalán elinduljon XD Lehetne az is hogy Sai-ék előbb támadnak, Koru meg csak a megtépázott helyzetben érkezik már meg, miután csökkent a létszám XD Sőt, még jobb is lenne | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: Seya Kei 1. Szomb. 21 Aug. - 23:07 | |
| Jah hát kicsit érdekes lesz a találkozás,bár igy belegondolva no para,SHanna megoldja :D Sztem asszem most elkezdem olvasni,közben résen leszek,és irom a hsz-eket :D Jah és ahogy mi is térunk vissza kicsit "megcsonkitva" elhaladnánk Koru mellett,igy ősszeis futottak,de mégsem beszéltek | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Seya Kei 1. Szomb. 21 Aug. - 23:11 | |
| Aha ^^ Korut úgysincs okuk megtámadni | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Seya Kei 1. Szomb. 21 Aug. - 23:13 | |
| Jah,csak a vöröshaja,felne hergelje Akutsu-t és nehogy egy robbano kis cetlit hagyjon Koru zsebébe,neem,Akatsu nem olyan természetű,majd Ryuuga csinálja xD :>): xD
Szerk.: Bazz Kakuzu,Micsoda bunkoság volt otthagyni azt aki takarot adott xD | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Seya Kei 1. Vas. 22 Aug. - 10:24 | |
| Ja, takarót adott, aztán be nem fogta a száját XD | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Seya Kei 1. Vas. 22 Aug. - 10:31 | |
| Mert aztán Mrs.Misuzura nem beszédes xD | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Seya Kei 1. Vas. 22 Aug. - 13:02 | |
| Beszésnek beszédes ő is ˇ,ˇ De az egészen más amikor hozzá beszélnek így XD | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| | | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Seya Kei 1. Hétf. 23 Aug. - 14:49 | |
| Akkor már írod is Koru-t? :D | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| Tárgy: Re: Seya Kei 1. Hétf. 23 Aug. - 14:55 | |
| Ööö majd mindjárt folytatom ×D Csak mire mennék, már megint új hsz-ek vannak ×D | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Seya Kei 1. Hétf. 23 Aug. - 14:56 | |
| Jah jóvan,akk repül is talán holnap a válasz :D | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: Seya Kei 1. Hétf. 23 Aug. - 15:30 | |
| Ment Koru ^^ Most megyek ebédelni, aztán lepasszolom a laptopot, de közben remélem tudom írni Kafunt, és estére készen lesz ő is :D | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Seya Kei 1. Hétf. 23 Aug. - 15:30 | |
| Megyek is olvasni | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Seya Kei 1. Hétf. 23 Aug. - 15:34 | |
| Rendben :D Én is meek olvasni :^^: | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Seya Kei 1. Hétf. 23 Aug. - 15:35 | |
| Nekem nagyon tetszett, a szakácsnő bebetonozza az állását XD | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Seya Kei 1. Hétf. 23 Aug. - 15:36 | |
| Ja, masszírozgat XD Hát nem tudom, lehet hogy még ma, de szerintem csak holnap fogok válaszolni :D | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Seya Kei 1. Hétf. 23 Aug. - 15:41 | |
| Aha,pihen,mert megteheti xD Szép munka | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Seya Kei 1. Hétf. 23 Aug. - 15:42 | |
| Multifunkciós cselédlány xD | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Seya Kei 1. Hétf. 23 Aug. - 15:46 | |
| Am nekem úgy tetszik hogy ilyen végtelen egyszerűséggel írod le az ilyen luxust XD Olyan elérhetőnek tűnik XD *körbenéz, de nincs a közelben masszírozásra kész szakácsnő* | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Seya Kei 1. Hétf. 23 Aug. - 15:47 | |
| | |
| | | Shanna
Neme :
| | | | JigoKuu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Elszaporodtak, send halp! TOT Hozzászólások száma : 2836
| Tárgy: Re: Seya Kei 1. Hétf. 23 Aug. - 21:08 | |
| Úgy tetszett,amit Koffeey írt*-* Alig várom, hogy holnap válaszolhassak rá^^ | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Seya Kei 1. | |
| |
| | | | Seya Kei 1. | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|