꧁ Otthon vagy ꧂
|
|
| Seya Kei 1. | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Seya Kei 1. Hétf. 23 Aug. - 21:29 | |
| Én is xD Áh és Niee XD Már a fele kész van 2-3 napja XXD | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
| Tárgy: Re: Seya Kei 1. Hétf. 23 Aug. - 21:31 | |
| Én is válaszolok már holnap | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: Seya Kei 1. Hétf. 23 Aug. - 22:31 | |
| Én meg pihenek addig ,amig Shanna nem ír választ xD | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Seya Kei 1. Kedd 24 Aug. - 16:46 | |
| Nyáááhh, de tetszett Jigoku Ha megszülten Niee végét, majd erre is pötyögök választ X3 | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: Seya Kei 1. Kedd 24 Aug. - 16:56 | |
| Naon jó lett | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Seya Kei 1. Kedd 24 Aug. - 16:59 | |
| Mindjárt elolvasom én is | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Seya Kei 1. Kedd 24 Aug. - 17:27 | |
| Áhháháhá... Niee XD Holnap írok Saegirut is remélem :3 Vagy már este XD De nem, este nem hiszem | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Seya Kei 1. Kedd 24 Aug. - 17:37 | |
| Én közbe írtam Haruhival. Most megyünk sétálni, de utána elolvasom Niee-t, és Jigoku-t :D | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| | | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Seya Kei 1. Kedd 24 Aug. - 22:18 | |
| Majd Koru-val mikor válaszolsz? Nem siettetésként írom, csak érdeklődöm XD Még el se olvastad amire majd válaszolnod kell, és már ezzel zaklatlak XD | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| Tárgy: Re: Seya Kei 1. Kedd 24 Aug. - 22:22 | |
| ×D Hát igen, először is elolvasom :3 *Niee-nél tart* Aztán küldöm Kafunt, és aztán... nem ígérem meg hogy még ma mert baromira fáj a fejem ×D De sietek majd vele :3 | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Seya Kei 1. Kedd 24 Aug. - 22:23 | |
| Oké | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Seya Kei 1. Kedd 24 Aug. - 22:35 | |
| Nagyon tetszett Kafun xD Tök jó lett :D | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Seya Kei 1. Kedd 24 Aug. - 22:36 | |
| Mindjárt olvasom én is | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: Seya Kei 1. Kedd 24 Aug. - 22:41 | |
| Okés ^^ Koru holnap, ma már tuti nem ×D ^^'
Kösziiiiiii Koffeey ×3 | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Seya Kei 1. Kedd 24 Aug. - 22:42 | |
| Oké. De akkor feljönni holnap XD Ma miért csak most jöttél? :D | |
| | | Shanna
Neme :
| | | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Seya Kei 1. Kedd 24 Aug. - 22:45 | |
| Oké :D Máshova nem írsz? D: Csevegőbe? XD | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: Seya Kei 1. Kedd 24 Aug. - 23:04 | |
| Jaj, majdnem elfelejtettem megkérdezni megint ×D Szóval hogy am Jigoku tud róla hogy Koru is segítget Sakkunnak? :3 A találka miatt kérdezem, mivel nekünk Haruhival még kicsit arrébb van hogy odaérjünk, és ha esetleg addigra Ku-chanék odaérnek majd a kikötőbe hozzá Koruék előtt ×D ...jól megmondtam... értitek? ×D | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Seya Kei 1. Kedd 24 Aug. - 23:07 | |
| Én értem XD Am nem tudom... tudjon róla? Még nem volt róla szó xD | |
| | | JigoKuu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Elszaporodtak, send halp! TOT Hozzászólások száma : 2836
| Tárgy: Re: Seya Kei 1. Szer. 25 Aug. - 14:14 | |
| Ne tudjon róla:D Úgy az igazi, meg még úgyis megspékelem egy kis szarkeveréssel:D | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Seya Kei 1. Szer. 25 Aug. - 15:26 | |
| Meek olvasni,azt ma netnélkülimivoltomban meg írom a választ :) Szerk.: Naon jó lett mind1ik | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: Seya Kei 1. Szer. 25 Aug. - 23:55 | |
| Koru félig készen van, és most még gyorsan hozzácsapom a második felét, és ha nem megy el a netem, akkor el is küldöm hogy itt legyen holnapra :3 | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Seya Kei 1. Csüt. 26 Aug. - 8:06 | |
| Bwhahahaaa, reggeliiiii :lalahh: XXD Most tudok gondolkodni a válaszon, amíg Miskolc-on vagyunk | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Seya Kei 1. Csüt. 26 Aug. - 11:39 | |
| Ááhj írtam,de naon rossz lett,nagyon bele voltam zavarodva,rem érthető,ha valami kérdés van,vagy nehezen érthető,akk kérdezd meg,és megválaszolom :^^: | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Seya Kei 1. | |
| |
| | | | Seya Kei 1. | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|