꧁ Otthon vagy ꧂
|
|
| Seya Kei 1. | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
| Tárgy: Re: Seya Kei 1. Hétf. 16 Aug. - 21:43 | |
| | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: Seya Kei 1. Hétf. 16 Aug. - 22:02 | |
| Ezek szerint | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| Tárgy: Re: Seya Kei 1. Hétf. 16 Aug. - 22:07 | |
| Ott van ^^ Majd még folytatom később, hogy elérhető állapotban legyen ×D Sai egyelőre úgyis Takahatsu-t vadászik ×D | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Seya Kei 1. Hétf. 16 Aug. - 22:08 | |
| Majd mindjárt elolvasom :D | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Seya Kei 1. Hétf. 16 Aug. - 22:11 | |
| Én meg mosssst *megy is* xD | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Seya Kei 1. Hétf. 16 Aug. - 22:13 | |
| Én előtte be akarom fejezni az animerészt amit elkezdtem nézni | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| Tárgy: Re: Seya Kei 1. Hétf. 16 Aug. - 22:19 | |
| Okés, nézzed ×D Remélem tetszieni foggg :3 | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Seya Kei 1. Hétf. 16 Aug. - 22:20 | |
| Ez is olyan volt, mint egy anime-részlet XD Tök jó lett Shanna | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: Seya Kei 1. Hétf. 16 Aug. - 22:26 | |
| Jó lett,nem is tudtam,h ilyen híres a lányok körében,meg amugyis igy ismerik,mikor megirtam,erre nem igazán gondoltam Mjadnem én is elpirultam azok a "nagy" szavak hallatán xD | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Seya Kei 1. Hétf. 16 Aug. - 22:27 | |
| És most megyek, elolvasom! | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Seya Kei 1. Hétf. 16 Aug. - 22:32 | |
| Lehet még ma este megirom a folytatást | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: Seya Kei 1. Hétf. 16 Aug. - 22:35 | |
| Az jó lenne :3
Örülök ha tetszett ×3 | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Seya Kei 1. Hétf. 16 Aug. - 22:37 | |
| Tök jó leeett! A nagy Sai csodáló XD Idéznék most meg minden, de én is fáradt vagyok XD Holnap írsz Koru-val? | |
| | | Shanna
Neme :
| | | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Seya Kei 1. Hétf. 16 Aug. - 22:40 | |
| Holnap a nap közepén leszek itthon,szal vagy ma este,vagy reggel vagy késő délután meglesz nekem :P | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Seya Kei 1. Kedd 17 Aug. - 9:04 | |
| A nagy hősies Rokoso! Ki az újságos mögött guggolva olvassa el az újságokat! XD Ezt Kafun miért nem említi meg a többi hőstettei között? XD | |
| | | JigoKuu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Elszaporodtak, send halp! TOT Hozzászólások száma : 2836
| Tárgy: Re: Seya Kei 1. Kedd 17 Aug. - 9:13 | |
| Okés, akkor kinek küldjem el a tagok lapját?^^" Vagy beillesszem Jigoku sima adatlapjához?:DDD Csak mert ha a Shippuuden-esekhez kell beraknom tuti tönkreteszem Shanna munkáját.^^" | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Seya Kei 1. Kedd 17 Aug. - 9:27 | |
| Hát... Shannának vagy nekem, és akkor bepakoljuk ide ^^ Aztán még tényleg, az egészeket be lehetne illeszteni majd mindenkihez ^^ (Ez a mondat XD) | |
| | | JigoKuu
Neme :
| Tárgy: Re: Seya Kei 1. Kedd 17 Aug. - 10:02 | |
| Hát akkor berakom Jigoku sima adatlapjához, aztán onnét már le lehet szedni, és berakni máshová isxD | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Seya Kei 1. Kedd 17 Aug. - 10:30 | |
| Na írtam még este eg rövidet,ezzel talán adva egy kis lehetőséget Kafunnak :^^: Bár még irhattam volna,de már fáradt voltam,viszont mindenképpen irni akartam xD | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Seya Kei 1. Kedd 17 Aug. - 11:13 | |
| Szerintem jó, Kafun ha befejezte a jelentéseit, mehet is hazafele, egyenesen el a Ramenes előtt és ott kiszúrhatja Sai-t XD
Belinkeltem Jigoku osztagát a második hsz-be, Jigokuhoz :D | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Seya Kei 1. Kedd 17 Aug. - 11:15 | |
| Tök poén lenne,Kafun végez a munkával,elm1 a rámeneshez és annyira fáradt,hogy fel sem tunik neki,hogy a "hőse" ott ül mellette xD Jajaj akk megnézem | |
| | | JigoKuu
Neme :
| Tárgy: Re: Seya Kei 1. Kedd 17 Aug. - 11:17 | |
| xD Én meg mindjárt végzek a válasszal:D | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Seya Kei 1. Kedd 17 Aug. - 11:20 | |
| Jók lettek,és ha küldetésre mész,akk velük mész ugye? | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Seya Kei 1. Kedd 17 Aug. - 11:22 | |
| Jujdejóóó mindjártkéssssz | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Seya Kei 1. | |
| |
| | | | Seya Kei 1. | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|