꧁ Otthon vagy ꧂
|
|
| Seya Kei 1. | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
JigoKuu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Elszaporodtak, send halp! TOT Hozzászólások száma : 2836
| Tárgy: Re: Seya Kei 1. Hétf. 16 Aug. - 19:30 | |
| Szerintem a Shippuuden-es karikat a saját karik részhez is be lehetne rakni:3 Mármint a sima karilap alá, vagy hasonlóxD Mert más shippuuden-es küldik is lesznek, nem? És megvan Jigokum ANBU-csapatának tagjainak az adatlapja:D Azt be tom rakni valahová?:DDD | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: Seya Kei 1. Hétf. 16 Aug. - 19:36 | |
| Összedobtál egy olyat ? O.o Na írtam emberek xD | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
| Tárgy: Re: Seya Kei 1. Hétf. 16 Aug. - 19:38 | |
| Én is :tra-la-la: Remélem ennek is olyan sikere lesz mint a tegnapinak! :=o=: Közben olvasom a tiéd is Tobi | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: Seya Kei 1. Hétf. 16 Aug. - 19:41 | |
| Hát nem lett egy leányálom,de csak ennyit tudtam kihozni a munka után | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Seya Kei 1. Hétf. 16 Aug. - 19:45 | |
| Milyen munka után? Amúgy jó lett :D Niee-ék nagyon profik, bizony XD | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Seya Kei 1. Hétf. 16 Aug. - 19:48 | |
| - Idézet :
- Biztos perverzkedik, a perverz szobájában, mert munka előtt szeret perverzkedni
LOL! XD Perverzkedik, ja... "Daahahangooo!! :=o=: " Jó lett Tobi, tetszik nagyon :D A kövibe én megírom hogy letáboroznak valahol, ahol ti rajtuk is kaphattok XD Ku-channn szerintem a csapatának a tagjait beírhatod a karilapjába ide, egy külön részletbe, pl hogy tagok vagy valami xD És nem rossz szerintem ha bekerül a Shippuus karilap az eredeti alá :3 És igennn, lehetnének még Shippuus küldik, mert nekem eddig nagyonnagyon tetszik | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Seya Kei 1. Hétf. 16 Aug. - 19:50 | |
| Nekemis :P Akk jó munkát végeztem Koffeey,majd meglátjuk xD | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| | | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Seya Kei 1. Hétf. 16 Aug. - 20:09 | |
| Én nem is, csak Haruhi XD | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Seya Kei 1. Hétf. 16 Aug. - 20:10 | |
| A Tehetsége miatt figyelt rá [size=9]Rem nem volt félreérthető xD Kezdj :D | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Seya Kei 1. Hétf. 16 Aug. - 20:11 | |
| He? XD | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Seya Kei 1. Hétf. 16 Aug. - 20:13 | |
| Mi he? Menjé hsz.eket irni! xD | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Seya Kei 1. Hétf. 16 Aug. - 20:14 | |
| De nem értettem amit az előbb írtál XD | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Seya Kei 1. Hétf. 16 Aug. - 20:15 | |
| Nem is neked kell érteni xD | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| Tárgy: Re: Seya Kei 1. Hétf. 16 Aug. - 20:17 | |
| Nekem kellett, és én értettem is ×D | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Seya Kei 1. Hétf. 16 Aug. - 20:17 | |
| | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Seya Kei 1. Hétf. 16 Aug. - 20:18 | |
| Akk renben vaunk,legközellebb jobban odafigyelek arra,amit a játékban irok :D | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: Seya Kei 1. Hétf. 16 Aug. - 20:19 | |
| Nem, szerintem rendben volt ott is ×D Csík Dínó nem értette itt hogy miről van szó ×D | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Seya Kei 1. Hétf. 16 Aug. - 20:20 | |
| Ja jó, mostmár megértettem XD Asszem... Arról van szó, hogy Kafun-t nézte, ahogy Kafun ostorozni tanít, nem? XD | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Seya Kei 1. Hétf. 16 Aug. - 20:22 | |
| íigen xD Na de ne kérdezősködj xD | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Seya Kei 1. Hétf. 16 Aug. - 20:24 | |
| Értettem XD | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: Seya Kei 1. Hétf. 16 Aug. - 20:45 | |
| Na szerkesztgettem a játékban és odaírtam hol vagyok és kivel ×D Mivel mostmár több szál is lesz, ne legyen kavarodás :3 | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Seya Kei 1. Hétf. 16 Aug. - 20:50 | |
| *megpaskolja Shanna fejét* Üdesz kiszján vaaad XD | |
| | | Shanna
Neme :
| | | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Seya Kei 1. Hétf. 16 Aug. - 21:41 | |
| | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Seya Kei 1. | |
| |
| | | | Seya Kei 1. | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|