꧁ Otthon vagy ꧂
|
|
| Seya Kei 1. | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
| Tárgy: Re: Seya Kei 1. Pént. 20 Aug. - 10:41 | |
| Áááh, még nem tudok mit írni, nem jön semmi Bocs Shanna, majd csak délután kapsz választ szerintem | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: Seya Kei 1. Pént. 20 Aug. - 12:37 | |
| Valszeg tőlem is | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Seya Kei 1. Pént. 20 Aug. - 14:21 | |
| Ment válasz! :tra-la-la: Remélem tetszeni fog | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Seya Kei 1. Pént. 20 Aug. - 14:42 | |
| Ohh, Haruhi ˇˇ El tudom képzelni szegény Korut XD Kb: Jó lett nagyon X'D | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| Tárgy: Re: Seya Kei 1. Pént. 20 Aug. - 15:33 | |
| lol ×,D Nagyon jó lett ×D El is kezdem írni a választ ^^ | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: Seya Kei 1. Pént. 20 Aug. - 15:40 | |
| Jah nekem is elkellene kezdeni Talán jön valami ötlet xD | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Seya Kei 1. Pént. 20 Aug. - 16:02 | |
| Kegyelemdöfés XX'D Szegény, sajnálom XXXD | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Seya Kei 1. Pént. 20 Aug. - 16:03 | |
| Tök jó lett XD "Na, szólalj már meg" XD Koru kínszenvedése, tök jó lett XD | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Seya Kei 1. Pént. 20 Aug. - 16:20 | |
| Na itt a válasz,áhh azthittem,hogy sosem fejezem be,mert a történet nagyából megvolt,csak nemtudtam megfogalmazni,igyis tornyosulnak a vesszők meg hogy meg ...áh xD Lényeg megvan,remélem jólett és várom a választ :D | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Seya Kei 1. Pént. 20 Aug. - 16:32 | |
| Most megyünk el, de ha visszaértünk elolvasom :D Meg majd lehet hogy még ma válaszolok is Haruhival | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Seya Kei 1. Pént. 20 Aug. - 16:34 | |
| Shanna jót írt :D Alszik ahol akar xD | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Seya Kei 1. Pént. 20 Aug. - 16:36 | |
| Már rég kitaláltam hol fog aludni, örülök hogy bele is rakhatom XD | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Seya Kei 1. Pént. 20 Aug. - 22:28 | |
| Haruhi ugyesen megjátsza magát xD | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Seya Kei 1. Pént. 20 Aug. - 22:35 | |
| Üzletasszony, kell is neki XD | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Seya Kei 1. Pént. 20 Aug. - 22:38 | |
| Bezony,de akkor nemsokára a hazugságoknak is jönniük kell xD | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| Tárgy: Re: Seya Kei 1. Szomb. 21 Aug. - 14:37 | |
| Na megyek írok választ Koruval, aztán mivel jó idő van megyünk a vásorba sétálni, és ha hazaértünk, megpróbálok Kafunnal is írni, remélem még ma el fogom küldeni őt is :D | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Seya Kei 1. Szomb. 21 Aug. - 14:41 | |
| Kb mikorra fogtok visszaérni? :D | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: Seya Kei 1. Szomb. 21 Aug. - 14:42 | |
| Nem tudom, attól függ hova megyünk ×D Még egy csomó helyen nem voltunk a városban :3 | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Seya Kei 1. Szomb. 21 Aug. - 14:43 | |
| Mekkora az a város? És amúgy melyik részén vagytok most, mert Gugli földön rákerestem a városra, de mittomén hol lakhattok XD | |
| | | Shanna
Neme :
| | | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Seya Kei 1. Szomb. 21 Aug. - 15:15 | |
| Hát de délen, nyugatok, keleten, északon? Hol? XD Közben elolvastam, tök jó lett :D Lehet hogy mindjárt megyek is választ írni >,> | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Seya Kei 1. Szomb. 21 Aug. - 18:24 | |
| Huha akk van mit olvasni xD | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Seya Kei 1. Szomb. 21 Aug. - 19:21 | |
| Igaz azt mondta Shanna, hogy írjam meg addig amíg vissza nem megyek, de már kifáradtam XD Addig vagy írj még valamit te is, vagy majd írok nemsokára újra XD | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Seya Kei 1. Szomb. 21 Aug. - 21:11 | |
| Megyek Niee-t írni ...megpróbálom legalábbis... | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Seya Kei 1. Szomb. 21 Aug. - 21:59 | |
| Na, kiegészítettem a játékot. Lehet olvasni, k*rva hosszú lett... XD Pedig még sietve, rövidítve írta le! Próbáltam mindenhol a legrövidebbre írni. XD | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Seya Kei 1. | |
| |
| | | | Seya Kei 1. | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|