꧁ Otthon vagy ꧂
|
|
| Csevegő \\vegyes\\ | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szomb. 21 Aug. - 11:43 | |
| Suliközben gyakrabban leszünk! XD Múltkor is többet voltunk suliidőben, mint a nyár elején. Meg még csak dél lesz, ne kapjad fel a vizet XD | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szomb. 21 Aug. - 11:49 | |
| De mert az elmult héten,ilyenkoru keltem és ti már mind fenntvoltatok,csak nem elaludtatok ? xD | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szomb. 21 Aug. - 11:51 | |
| Most aludhattunk, mert nincs itthon anya! | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szomb. 21 Aug. - 11:56 | |
| Én meg mar 8kor felkelltem azt visszaaludtam,láttam fél11 akk kelni kellene Bár tegnap nem törödtem vele, fél1 xD | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szomb. 21 Aug. - 11:58 | |
| Én 9 után keltem Koffeey meg csak 10-kor | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szomb. 21 Aug. - 12:00 | |
| Korán fekszetek xD Ma 00:20-kor fejeztem be a 37.részt a halállistábol xD AZt az ágyban még hallgattam zenét,majd elaludtam | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szomb. 21 Aug. - 13:29 | |
| Nem igaz ˇ,ˇ Legelőször felkeltem 7 után, akkor még nagyban csucsukáltál, úgyhogy visszaaludtam én is xD Aztán 8:48-kor kereken, mert megnéztem a telefonomon is, akkor már ott kockultál xD Aztán 9:47-kor, akkor már nem kockultál, és utána keltünk fel XD | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szomb. 21 Aug. - 13:38 | |
| Mivel nem tudtam visszaaludni, gondoltam ideülök egy kicsit, de utána abbahagytam, és visszaültem TV-t nézni XD | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szomb. 21 Aug. - 13:41 | |
| Nem ment a tévé Vagy igen? Nem emlékszek csak arra a sz*rságra amit akkor néztél, mikor a füzetbe irogattam ki anyának az izéket X'D | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szomb. 21 Aug. - 13:49 | |
| De, ment a TV XD És az nem sz*rság volt, hanem a Flúgos Futam! XXD | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szomb. 21 Aug. - 14:06 | |
| Jah, elég flúgos volt | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szomb. 21 Aug. - 14:08 | |
| Teee... | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szomb. 21 Aug. - 18:21 | |
| Mien futam? xD | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szomb. 21 Aug. - 19:23 | |
| Discovery Science-en a Flúgos Futam! Asszem ez a neve | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szomb. 21 Aug. - 21:40 | |
| Na gyerekek! Ki látta Aang orlyukait 3D-ben? :tra-la-la: Vajon ki?Hát Haccher!!!xD Azt hittem nagyobb durranás lesz,de csak az első könyvet filmesiteni... Öööö...ha nembaj akkor megpróbálok linkelni pár képet Lilikáról,mert nálam nyaral a célból hogy vigyem el a Conra xD http://echshy.deviantart.com/gallery/ és nagyon remélem hogy jó link,ha nem akkor keress rá dA-n xD |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szomb. 21 Aug. - 21:41 | |
| Pont most akartam írni hogy jéééé, egy Hachi Én még mindig nem láttam, pedig akaroooooom Orrlyuuuuuk XD | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szomb. 21 Aug. - 21:42 | |
| Én sem,de jól linkeltél Jéé ez is olyan baba xD | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szomb. 21 Aug. - 21:45 | |
| Igen olyan baba xD És még milyen laza gumival!!!! És köszike! Miért irtad volna hogy "jééééé,egy Hachi!"? Hmmmm? |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szomb. 21 Aug. - 21:47 | |
| Mert régen jártál errefelé Iggggen, olyan baba, és milyen szééép ^^ Meddig lesz nálad? :D | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szomb. 21 Aug. - 21:47 | |
| Mert mostanában gyakori a személyek eltűnése xD | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szomb. 21 Aug. - 21:49 | |
| Öööö...2 hétig.Csütörtöktől van nálam és marad szept 7ig. A con meg szept 4-5.És jönnek romániai bjd tulajok is xD És regiztem Den of angelsra is hogy baztassam őket.
De megyek fürödni xD Puszi nektek!
"Eltűnt a bunica(nagyi)" nem az enyém de eltüűnt xD |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szomb. 21 Aug. - 21:52 | |
| | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szomb. 21 Aug. - 21:52 | |
| Szia :D EGy fürdés nekem is kellene,de jelenleg foglalt a fűrdőszoba Szerk.: *fürdik*Nem eltünni xD | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szomb. 21 Aug. - 22:28 | |
| Én nem fogok Még írom Niee-t XD Van egy olyan sanda gyanúm hogy a hosszúsága vetekedni fog a múltkoriéval | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szomb. 21 Aug. - 22:34 | |
| Vegyél egy kis hosszúságot az enyémből, tudok adni XD | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ | |
| |
| | | | Csevegő \\vegyes\\ | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|