꧁ Otthon vagy ꧂
|
|
| A fórumról | |
|
+4Shanna Dínósbácsi Dani Koffeey 8 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
| Tárgy: Re: A fórumról Szer. 24 Aug. - 20:44 | |
| Ez a plug-in letöltéses cucc nekem is itt szokott lenni, de okos vagyok, és tudom hogy mi az Az igazán sunyi az, amikor egy letöltős oldalon hozza be magát, a "Download" felirattal. | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: A fórumról Csüt. 25 Aug. - 22:38 | |
| Kéri valaki a szeptembert? | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| Tárgy: Re: A fórumról Csüt. 25 Aug. - 22:43 | |
| Én majd decembert kérném, ha lehet előre ×,D De ha nincs jelentkező, akkor Kafun lehet szeptember kisasszony 8D | |
| | | Joey **
Neme :
Kor : 34 Karakter : Hiroshi Raidon(jounin), Saruwatari Kenta(genin), Reddo Kameko(genin) Hozzászólások száma : 826
| Tárgy: Re: A fórumról Pént. 26 Aug. - 22:25 | |
| Én szívesen vállalnám a szeptembert, de sajna nincs jó képem Raidonról sem nemhogy Kentáról | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: A fórumról Pént. 26 Aug. - 22:30 | |
| Majd szétnézek nekem van-e, vagy ha nincs, akkor találok-e:3 | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: A fórumról Csüt. 1 Szept. - 18:49 | |
| Szeptemberi fejléc kint :3 | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| | | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: A fórumról Pént. 2 Szept. - 15:28 | |
| Jah hogy lehet foglalni hónapot ? :D | |
| | | Joey **
Neme :
Kor : 34 Karakter : Hiroshi Raidon(jounin), Saruwatari Kenta(genin), Reddo Kameko(genin) Hozzászólások száma : 826
| Tárgy: Re: A fórumról Pént. 2 Szept. - 18:04 | |
| Ááá dehogy raboltad el. Amúgy sem volt kép szegény Raidonról. És nagyon tetszik Kafunos fejléc faja lett. | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: A fórumról Pént. 2 Szept. - 20:14 | |
| Örülök hogyha tetszik*-* - DJ Tobi írta:
- Jah hogy lehet foglalni hónapot ? :D
Bizony!!:D ^^ Október már foglalt BlackGirl Yasukójának, december pedig Korunak, de egyébként még minden szabad xD | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: A fórumról Pént. 2 Szept. - 21:32 | |
| Én 2027. Márciusát választom :P Akkor Lefoglalhatom a 2012 Januárt?:D | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: A fórumról Pént. 2 Szept. - 21:43 | |
| Le, persze:D Csak majd addig szólj, mert még messze van és megeshet hogy elfelejtem XD Decemberben szólj rám, ha elkezdenék januárra kérdezgetni hogy ki akar lenni xD | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: A fórumról Vas. 11 Szept. - 11:22 | |
| Na jó, egy kis pillanatnyi vészhelyzet van >< Elállítottam valamit és... ugrott minden xD SIETEK, REMÉLEM GYORSAN HELYREHOZOM!! XXD | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: A fórumról Vas. 11 Szept. - 12:01 | |
| Nekem... nagyon tetszik ez a Dzsekó sztájl ˇˇ" | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: A fórumról Vas. 11 Szept. - 13:25 | |
| Na alakul..... de még van mit XXD | |
| | | Dani *
Neme :
Kor : 29 Hozzászólások száma : 801
| Tárgy: Re: A fórumról Vas. 11 Szept. - 13:58 | |
| hú de fura így de mondjuk nem rossz :DD az a kiírás a fejléc alatt nagyot szakadtam rajta xD | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: A fórumról Vas. 11 Szept. - 14:56 | |
| Mit össze nem szentségeltem, ne tudd meg xD De már csak a profil ikonok, meg a válasz, új téma gombok maradtak azt hiszem... meg kezdeni kéne valamit a chat-tel, mert megváltozott, meg ezzel a fura fehér kijelöléssel, ha rámegyek a topikok címére... xD Szóljatok ha valami furcsaság van még..... igen, a kinti ikonokat (nincs hozzászólás, új hozzászólás) lecseréltem, mert nem voltak lementve azok a Narutósok... | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: A fórumról Vas. 11 Szept. - 21:33 | |
| Először csak a fejléc alatt láttam a feliratot, mondom mi van? :O Aztán csak az ikonokat láttam, hogy mások, meg hogy több hely van köztük, vagy mi ×D Meg ez a fehér kijelölős cuccos, ahogy húzgálom az egeret ×D De nekem tetszik 8D Mindkettő ×D És különösen a gombocskák, a szerkesztés, törlés, pm, ezek, tök aranyosak ^^ Más változást nem látok ×D
Mi történt egyébként? D:
- Dínósbácsi írta:
- Nekem... nagyon tetszik ez a Dzsekó sztájl ˇˇ"
Dzsekó sztájl????? ×D | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: A fórumról Vas. 11 Szept. - 21:40 | |
| Hát az úgy volt hogy délelőtt át akartam váltani phpBB2 verzióból phpBB3-ra, a színek variálása miatt xD De elfelejtettem bepipálni a Current settings gombot, úgyhogy default-ra állt minden, lett egy tök üres, egyszerű kék-fehér skin XD Úgyhogy akkor meg kellett keresnem ezt a világoskék theme-et, de csak Michael Jackson-os kivitelben találtam meg XXD Úgyhogy egy darabig Jacko képe virított fejlécként is, meg az összes ikon helyén XD | |
| | | Shanna
Neme :
| | | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: A fórumról Szomb. 1 Okt. - 8:44 | |
| | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| | | | Shanna
Neme :
| | | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: A fórumról Vas. 2 Okt. - 13:52 | |
| Yasuko fejléce nagyon lol X'D Az a fej annyira... nem is tudom milyen xD | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: A fórumról Vas. 2 Okt. - 14:07 | |
| Imááádom Az a fej... *-* |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: A fórumról | |
| |
| | | | A fórumról | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|