꧁ Otthon vagy ꧂
|
|
| A fórumról | |
|
+4Shanna Dínósbácsi Dani Koffeey 8 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: A fórumról Hétf. 1 Aug. - 14:07 | |
| Eeeeggen... meg én tudom magamról hogy élőben más vagyok mint fórumon, közel se beszélek például ennyit X'D | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
| Tárgy: Re: A fórumról Hétf. 1 Aug. - 14:09 | |
| Hát én is, élő beszélgetésben nem vagyok jó, még telefonban sem XD | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| | | | Dani *
Neme :
Kor : 29 Hozzászólások száma : 801
| Tárgy: Re: A fórumról Hétf. 1 Aug. - 14:10 | |
| Ha jó a társaság mindenki sokat beszél de azt hiszem hogy a tali még jó messze van | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| Tárgy: Re: A fórumról Hétf. 1 Aug. - 14:12 | |
| Hát igen, főleg hogy nagyon szétszórva lakunk... mindenki minden felé ×D Akárhol is lenne a tali, valaki(k)nek hosszú lenne az út :/ | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: A fórumról Hétf. 1 Aug. - 14:13 | |
| Nyugi Shanna, én is az vagyok szerintem XD | |
| | | Dani *
Neme :
| Tárgy: Re: A fórumról Hétf. 1 Aug. - 14:15 | |
| Én is tudom magamról sőt haverjaim elmondása alapján túl sokat pörgök,okoskodok és beszélek de ez van :D | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: A fórumról Hétf. 1 Aug. - 14:16 | |
| Én is ezt csinálom, mindenféle dolgot mondok, ami senkit sem érdekel XD | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: A fórumról Hétf. 1 Aug. - 14:16 | |
| Én is, ez mind... plusz nyávogok, de nagyon ×D Szerintem ezt itt is észrevettétek ×,D Élőben rosszabb ˇˇ | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: A fórumról Hétf. 1 Aug. - 14:18 | |
| A furcsa yaoi elvonási tüneteidre célzol? XD | |
| | | Dani *
Neme :
| Tárgy: Re: A fórumról Hétf. 1 Aug. - 14:19 | |
| nővérem van engem nem zavar a nyávogás :D | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: A fórumról Hétf. 1 Aug. - 14:20 | |
| Arra is ×D Igen, talán az a legjobb példa ˇˇ De pl mikor olyanokat írok hogy "nyaaaa" meg ezek... én ezt élőben is szoktam mondani ×D | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: A fórumról Szomb. 13 Aug. - 21:26 | |
| Na átírtam a pontjaimat ^^ Így jó egyébként? Mármint ahogy írtam. Küldipontoknál az első szám az én pontjaim, a másik három meg egyértelműen a kariké ×D | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: A fórumról Szomb. 13 Aug. - 23:12 | |
| Tökéletes így XD Lassan kell a jounin tábla ;-; | |
| | | Shanna
Neme :
| | | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: A fórumról Szomb. 13 Aug. - 23:26 | |
| Joey-nak beállítottam a Chuunin ikont:3 Neked meg akkor kerítek jounint XD | |
| | | Joey **
Neme :
Kor : 34 Karakter : Hiroshi Raidon(jounin), Saruwatari Kenta(genin), Reddo Kameko(genin) Hozzászólások száma : 826
| Tárgy: Re: A fórumról Szomb. 13 Aug. - 23:32 | |
| Áhá, Chuunin vagyok hurrá Jut eszembe akkor most már Raidon is Chuunin? | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: A fórumról Szomb. 13 Aug. - 23:40 | |
| Igen :D Emelheted a pontjait, meg be is írhatod neki :D
Áh, ezt nekem is meg kéne csinálni, de nincs kedvem XD Jól vannak nekem még úgy, ahogy vannak xD Mármint Niee meg Sakkun ˇˇ' | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: A fórumról Szer. 24 Aug. - 8:57 | |
| Kiket szokott automatikusan kiléptetni az oldal? Csak mert velem ezt csinálja.. Mármint nem úgy, hogyha egy ideig nem csinálk semmit, ha csinálok is, akkor is kiléptet, és összevissza... Mert van, hogy sokáig nem, de van, hogy pár perc után kiléptet... -____- |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: A fórumról Szer. 24 Aug. - 9:00 | |
| Régebben nekem is csinálta, de általában csak ha sokáig nem csináltam semmit (szerinte), pl szerepjáték hsz-t írtam, és mikor küldtem volna, csak a bejelentkező képernyőt láttam... a hsz meg oda xD De ha bejelentkezésnél kipipálod az 'automatikus bejelentkezés' kockát, akkor nem csinálja, legalábbis nekem azóta semmi eféle gondom nincs:D | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: A fórumról Szer. 24 Aug. - 18:22 | |
| Igen, ha az az automatikus belépés nincs kipipálva, akkor egy olyan 20 perc - fél óra inaktivitás után kiléptet. Vagyis ha hsz-t írsz, vagy chat-elsz, én is megjártam már vele ×D Bár én nem pipáltam be mert akkor ugye bejelentkezve is maradok, hacsak manuálisan ki nem lépek, amit, ehe, nem szoktam ×,D De mivel úgyis PM-ezek miközben itt vagyok, sosem vagyok olyan sokáig inaktív ×,D
Ohh, és egy kérdés a gombok alatti reklámmal kapcsolatban ×D Mostanában trükközik Gyakran van, hogy szürke az egész és csak a közepén van egy "Download plugin" felirat, mintha nem tudná megjeleníteni az animációt, mert hogy nincs letöltve valami bővítmény. ár vagy háromszor rákattintottam, mire leesett, hogy csak egy okos reklám Bár ezerszer inkább ez, mint az iPhone r*banc ×D | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: A fórumról Szer. 24 Aug. - 18:43 | |
| Csak engem úgy is kiléptet, ha nem voltam inaktív XD Na de ezt hanyagoljuk Igen ezt mostanában nekem is csinálja, de szerintem csak reklám. |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: A fórumról Szer. 24 Aug. - 18:43 | |
| Igen? Na az akkor furcsa O_O | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: A fórumról Szer. 24 Aug. - 18:48 | |
| Ezzel az automatikus beléptetéssel is kitesz? | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: A fórumról Szer. 24 Aug. - 19:23 | |
| Eddig még nem tett ki így. Csak Shannának válaszoltam. :D |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: A fórumról | |
| |
| | | | A fórumról | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|