꧁ Otthon vagy ꧂
Képek, videók
+6 Dani
Tobii-zuzu
Itachifan
Stein
Shanna
Koffeey
10 posters
Szerző Üzenet Vendég Vendég
Tárgy: Re: Képek, videók Szer. 3 Márc. - 16:54 Ismerem ezt az AMV-t és imádom
(Am nem ijezgetni akarlak,de sztem ez már egy kicsit yaoinak tekinthető
)
VIDEO Ez dejó *-* Még vasárnap unalmamban tévéztem,és ennek a klippnek a végére sikerült odakapcsolnom az MTV-re :DDD (Mondanom sem kell,elég furának tűnt,szval megjegyeztem a címét,és rákerestem Youtuboon :^^: ) A klipp nagyon jó,a szám ís tetszik,bár a szöveg néha-néha unalmas
De összeségében nem rossz. :333
Itachifan *
Neme : Kor : 30Karakter : Uchiha Itachi˘˘Hozzászólások száma : 249 Tárgy: Re: Képek, videók Szer. 3 Márc. - 16:59 KINata-chan írta: Érdekes izlésed van Itachifan xDDD Hm az mondja aki South Park yaoira élvez?
Vendég Vendég
Tárgy: Re: Képek, videók Szer. 3 Márc. - 17:18 Azt még tedd hozzá,h ANIMÉSÍTETT SP yaoira.
Koffeey
Neme : Kor : 33Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, NilenHozzászólások száma : 13423 Tárgy: Re: Képek, videók Szer. 3 Márc. - 17:44 Sassy írta: Ha már a számnál tartunk úgyis...VIDEO Ezt szereteeem Rossz jel?OxO 1:38-tól mikor meg van csinálva mintha Saso beszélne, azzal a szöveggel olyan jóXD Give it a minute, give it a minute, alright, give it a minute *Dei vár* its umm... just sounded sexy... XD De az azért nem olyan yaoi vidi *nyugtatgatja magát* Ez viccesXD Ugyeee?XD Jaj de örülök hogy ezt megtaláltad nekem XXD A telómon rajta van de félbe van vágva és azóta nem találtam @,@ Úgy szeretem :3 Az a beszéltetős rész nagyon jó XD
"Uh, geez, heh, I've never had this problem before, it's just uh... Hold on a second. Give it a minute, give it a minute, all right? Just give it a minute... Uh, do something sexy! I don't care, do something sexy! just, whatever you do... don't talk about your fucking boyfriend while we're having sex, how 'bout that?!" XXD
Ford.?
"Uh, francba, heh, ez még nem fordult velem elő, ez csak öhm... Várj egy kicsit. Adj egy percet, adj egy percet, rendben? Csak adj egy percet... *Dei vár XD*
Mmm, csinálj valami szexiset! Nem érdekel, csak szexi legyen! De bármit is csinálsz... ne beszélj a rohadt pasidról amíg kefélünk, vetted?" (Tudom hogy a kefélünk iszonyat sz*rul hangzik, de mással még sz*rabb volt XD)
Ééssss szerintem határeset XD Nem kell még félned XD
Shanna
Neme : Kor : 34Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, SuouHozzászólások száma : 9698 Tárgy: Re: Képek, videók Csüt. 4 Márc. - 7:50 XXXXDDDDD Neem baj Sasori, előfordul ˇ,ˇ ×D
Sassy *
Neme : Kor : 34Karakter : Iraka OtsukiHozzászólások száma : 260 Tárgy: Re: Képek, videók Pént. 5 Márc. - 10:05 Koffeey írta: Just give it a minute... Uh, do something sexy! Fenébe, rosszul hallottamXD Én "It just sounded sexy"-nek értettemXD
Koffeey
Neme : Kor : 33Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, NilenHozzászólások száma : 13423 Tárgy: Re: Képek, videók Pént. 5 Márc. - 12:01 Én is XD De nem voltam biztos és rákerestem Guglin XD
Dínósbácsi
Neme : Kor : 27Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha MizumaHozzászólások száma : 9421 Tárgy: Re: Képek, videók Pént. 5 Márc. - 14:20 Rákerestí a guglin?
XD
Koffeey
Neme : Kor : 33Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, NilenHozzászólások száma : 13423 Dínósbácsi
Neme : Kor : 27Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha MizumaHozzászólások száma : 9421 Tárgy: Re: Képek, videók Pént. 5 Márc. - 16:11 Lol...
Mi lehetett Hidan indoka erre?
"Deidara hagy nézzem mán meg van a melled!"?! XD
Sassy *
Neme : Kor : 34Karakter : Iraka OtsukiHozzászólások száma : 260 Tárgy: Re: Képek, videók Szomb. 6 Márc. - 0:06 De jó cosplayXD A Hidan tiszta HidanosXD Milyen kritikusan kukkant be:D
Dínósbácsi
Neme : Kor : 27Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha MizumaHozzászólások száma : 9421 Tárgy: Re: Képek, videók Szomb. 6 Márc. - 8:00 Lehet hogy fogadtak Kakuzuval hogy van-e neki, és nyerni akar XD
Koffeey
Neme : Kor : 33Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, NilenHozzászólások száma : 13423 Tárgy: Re: Képek, videók Szomb. 6 Márc. - 8:28 Hát...
Dínósbácsi
Neme : Kor : 27Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha MizumaHozzászólások száma : 9421 Tárgy: Re: Képek, videók Szomb. 6 Márc. - 8:53 De a piciny méretéből tekintve, lehet hogy megegyeznek egy döntetlenben XD
Tobii-zuzu
Neme : Kor : 29Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa SorataHozzászólások száma : 9818 Tárgy: Re: Képek, videók Szomb. 6 Márc. - 23:16 unatkozás kozben ezt találtam,Itafannak kedvező ha unatkozom xD
Dínósbácsi
Neme : Kor : 27Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha MizumaHozzászólások száma : 9421 Tárgy: Re: Képek, videók Hétf. 8 Márc. - 19:37
Sassy *
Neme : Kor : 34Karakter : Iraka OtsukiHozzászólások száma : 260 Tárgy: Re: Képek, videók Hétf. 8 Márc. - 20:45 ...most írjam le hogy hogy röhögtem?XD JaajXD A Gerzsonok... hát behaltamXD Fáj a számXD
Tobii-zuzu
Neme : Kor : 29Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa SorataHozzászólások száma : 9818 Tárgy: Re: Képek, videók Hétf. 8 Márc. - 21:35 nekem meg kiugrik a vagbelem,és leesik a tüdőm a melkasomról XD
Dínósbácsi
Neme : Kor : 27Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha MizumaHozzászólások száma : 9421 Tárgy: Re: Képek, videók Kedd 9 Márc. - 13:35 Na éés meik a legjóób?
Tobii-zuzu
Neme : Kor : 29Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa SorataHozzászólások száma : 9818 Tárgy: Re: Képek, videók Kedd 9 Márc. - 15:11 miért nem próbálod ki?
xD
Dínósbácsi
Neme : Kor : 27Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha MizumaHozzászólások száma : 9421 Tárgy: Re: Képek, videók Kedd 9 Márc. - 16:28 Ööö... Mit?
Tobii-zuzu
Neme : Kor : 29Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa SorataHozzászólások száma : 9818 Tárgy: Re: Képek, videók Kedd 9 Márc. - 16:30 a vagbél kiugrasztást
Dínósbácsi
Neme : Kor : 27Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha MizumaHozzászólások száma : 9421 Tárgy: Re: Képek, videók Kedd 9 Márc. - 16:59 Én úgy értettem melyik táncolós a legjobb
XD
Tobii-zuzu
Neme : Kor : 29Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa SorataHozzászólások száma : 9818 Tárgy: Re: Képek, videók Kedd 9 Márc. - 17:09 hát pedig nem annak tűnt
Koffeey
Neme : Kor : 33Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, NilenHozzászólások száma : 13423 Tárgy: Re: Képek, videók Kedd 9 Márc. - 18:06 Én a Kocka Kisamére szavazok XD Meg a Gerzsonokra XXD
Ajánlott tartalom
Tárgy: Re: Képek, videók
Képek, videók
Similar topics
Engedélyek ebben a fórumban: Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.