De jóó XD Neji meg Dei tetszik a legjobban :<3: XD
Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
Tárgy: Re: Képek, videók Hétf. 13 Júl. - 18:06
sztem ez is spoiler:ez balról jobbra sorolva Nagato, konan, Yahiko az ismert Pein:D ez olyan csapt szinte mint a 7-es csapat:D
Spoiler:
A hozzászólást Tobi összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. 19 Júl. - 19:27-kor.
Stein *
Neme :
Kor : 32 Karakter : Renhioyu Ashura Hozzászólások száma : 466
Tárgy: Re: Képek, videók Hétf. 13 Júl. - 18:35
Tobi, te tod miaza spoiler? tedd már be abba ha olyat írsz, köszönöm, de még1szer spoilerezel és Dei rakja be abba kitörlöm az utána lévő összes kommented a spoiler, ha nemtod, az az hogy: ha pl te olvasod a mangát, én meg csak az animét nézem, és te leírod, hogy mit olvastál legutoljára meg ilyenek, ki hal meg, ki kinek a kije, akkor te spoilerezel előttem, és én már fogom tudni előre a dolgokat, és így szar lesz nekem nézni az animét
Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
Tárgy: Re: Képek, videók Hétf. 13 Júl. - 18:43
én csak meg akartam mutatni de han nem akartok ilyet akkor nem irok vagy linkelek be. :nem: :nem:
Nem azzal van a baj hogy hozod, csak emeld ki jól előtte (pl: spoiler!! :!:) vagy ha megírtad, még elküldés előtt jelöld ki az egészet és van egy olyan gomb hogy Others, azon belül Spoiler. Akkor csak az olvassa majd el aki szeretné, mert kattintásra jelenik meg. Plusz mostmár nyitottam topikot, oda mehet minden spoiler.
Tobii-zuzu
Neme :
Tárgy: Re: Képek, videók Hétf. 13 Júl. - 21:41
kulonben ezt is spoilerzni akartam de nem tudtam hogy lehet.de köcce:D
Tobii-zuzu
Neme :
Hmmmm.... újítom az anyaoldalt (Ita szóó :Đ XD) És kéne nekem sook sok kép (vagy vidi) minden Akásról :Đ Nekem is van pár... jó pár XD De ha vannak jók, azokat vagy PM-ben vagy ide belinkelve elkülditek? :): Nagy segítség lenne :=.=:
Vendég Vendég
Tárgy: Re: Képek, videók Csüt. 23 Júl. - 12:18
raklyak fel saját készitésű naruto vidit?? :??: :??: :??: :??:
Tobii-zuzu
Neme :
Szöveg: Valami h*lye csaj a pénztárnál apróból fizette ki a sört. És egy öreg ember kuponnal akart fizetni Mindenhol veszekedett, ha nem fogadták el. Pedig én csak cigit akartam venni De nem bírtam már és elmentem.
Utálok mindenkit x4
Emberek az utcán, utálom mind Emberek, akikkel találkozok, utálom mind Emberek akiket ismerek, utálom mind És emberek, akiket nem, utálom mind.
Ó, mindenkit utálok.
Ezt a számot neki írták... teljesen az övé XXD
Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
Tárgy: Re: Képek, videók Kedd 28 Júl. - 14:42
Télleg! Ezt a számot neki írták...sőt ő írta nekünk!!! :ííí: És helyenként a fordításod is kijön ütemre!