꧁ Otthon vagy ꧂
Képek, videók
+6 Dani
Tobii-zuzu
Itachifan
Stein
Shanna
Koffeey
10 posters
Szerző Üzenet Shanna
Neme : Kor : 34Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, SuouHozzászólások száma : 9698 Tárgy: Re: Képek, videók Szer. 17 Jún. - 10:10 Looool ×D Én ezt láttam már a kapcsolódó vidik között mikor a FWA-t néztem, de azt hittem valami kaki :^^;: Ez tényleg nagyon jó ×D Kisamének az a... az a parasztos szinkron az valami iszonyat jó ×D "Héj té Kákuzu, téged nem érdekel Sásori igázi teeste?" meg "Legközelebb gondolkodj mielőtt ész nélkül robbantassz!" ×D Imádom :3:
Itachifan *
Neme : Kor : 30Karakter : Uchiha Itachi˘˘Hozzászólások száma : 249 Tárgy: Re: Képek, videók Csüt. 18 Jún. - 14:53 Dei-dei írta: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: Talán Spoiler veszély... talán :^^;:VIDEO Ezt tessék megnézni XD Az előző Shippuuden ending Sóskás változata :nom-nom: Basszus most néztem megg éss*www* olyanjóó^^ Itaa°ww° :X3: :X3:
Koffeey
Neme : Kor : 33Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, NilenHozzászólások száma : 13423 Tárgy: Re: Képek, videók Csüt. 18 Jún. - 20:47
Itachifan *
Neme : Kor : 30Karakter : Uchiha Itachi˘˘Hozzászólások száma : 249 Tárgy: Re: Képek, videók Pént. 26 Jún. - 2:41
Koffeey
Neme : Kor : 33Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, NilenHozzászólások száma : 13423 Tárgy: Re: Képek, videók Szomb. 27 Jún. - 20:09 Az első nagyon ari :<3: Olyan jó ilyen... izék vannak XD Én ezt szeretem:VIDEO Ezt meg most találtam, valami Akatsuki-opening cucc :): Kicsit furi XDVIDEO
Koffeey
Neme : Kor : 33Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, NilenHozzászólások száma : 13423 Tárgy: Re: Képek, videók Hétf. 29 Jún. - 19:50
Itachifan *
Neme : Kor : 30Karakter : Uchiha Itachi˘˘Hozzászólások száma : 249 Tárgy: Re: Képek, videók Szer. 1 Júl. - 19:10 LooooooooLXD nagyon jóókXD
Koffeey
Neme : Kor : 33Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, NilenHozzászólások száma : 13423 Tárgy: Re: Képek, videók Pént. 3 Júl. - 13:26
Koffeey
Neme : Kor : 33Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, NilenHozzászólások száma : 13423 Tárgy: Re: Képek, videók Szomb. 4 Júl. - 9:49 Sóskás Bacchikoi után Akás!! :Đ Csak nincs kész.. T^T De ami megvan belőle az jó XDVIDEO
Tobii-zuzu
Neme : Kor : 29Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa SorataHozzászólások száma : 9818 Tárgy: Re: Képek, videók Szomb. 4 Júl. - 11:03 húh .jók ezek a kpek.a 2. hidanos kép az naon LOL. :8D:
Vendég Vendég
Tárgy: Re: Képek, videók Vas. 5 Júl. - 14:58
Koffeey
Neme : Kor : 33Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, NilenHozzászólások száma : 13423 Tárgy: Re: Képek, videók Vas. 5 Júl. - 16:34
Vendég Vendég
Tárgy: Re: Képek, videók Hétf. 6 Júl. - 13:50
Koffeey
Neme : Kor : 33Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, NilenHozzászólások száma : 13423 Tárgy: Re: Képek, videók Kedd 7 Júl. - 14:54 VIDEO Egy Discovery-s reklám, mi annyira szeretjük tesómmal :<3: Boom De Yada :Đ (Ha a vidin van az egér akkor felirat is van ^^)
Sasuke írta: Itt Naruto mit csinál? XXD
Vendég Vendég
Tárgy: Re: Képek, videók Kedd 7 Júl. - 15:39 szentem ienkor akarja sakurát lesmárolni vagy éppen meglátta guy-t meztelenül XDXD
Shanna
Neme : Kor : 34Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, SuouHozzászólások száma : 9698 Tárgy: Re: Képek, videók Kedd 7 Júl. - 23:16 Dei-dei írta: VIDEO Egy Discovery-s reklám, mi annyira szeretjük tesómmal :<3: Boom De Yada :Đ (Ha a vidin van az egér akkor felirat is van ^^) Mikor Adam felgyújtja Jamie karját az de jóóó ×D
Dani *
Neme : Kor : 29Hozzászólások száma : 801 Tárgy: Re: Képek, videók Szer. 8 Júl. - 12:34 ezt én is szeretem :zene: és most a disciveryn magyar felirattal is adják
Tobii-zuzu
Neme : Kor : 29Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa SorataHozzászólások száma : 9818 Tárgy: Re: Képek, videók Szomb. 11 Júl. - 23:54 Sigítség!ezek kik?? Pein testvérei vagy klónjai???a jobb felső az tom hogy Pein.a tobbi KIcsoda??:X3:
a középső is Pein.XD.és a tobbi???
Shanna
Neme : Kor : 34Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, SuouHozzászólások száma : 9698 Dani *
Neme : Kor : 29Hozzászólások száma : 801 Tárgy: Re: Képek, videók Vas. 12 Júl. - 12:05 ezek pein testei (már halottak) és a pircingekkel ami bennük va azokkal irányitja öket a rinnegan segitségável az igazi pein azaz nagato erre kapok ötöst ? :8D:
Tobii-zuzu
Neme : Kor : 29Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa SorataHozzászólások száma : 9818 Tárgy: Re: Képek, videók Vas. 12 Júl. - 13:52 hát o igen persze .kocce mindkettő választ.XD mindegyiknek van neve is?XD
Koffeey
Neme : Kor : 33Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, NilenHozzászólások száma : 13423 Tárgy: Re: Képek, videók Hétf. 13 Júl. - 13:26 Hát fanok által kreált neveik vannak... XD Igazit azt nem tudom XD
Tobii-zuzu
Neme : Kor : 29Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa SorataHozzászólások száma : 9818 Tárgy: Re: Képek, videók Hétf. 13 Júl. - 13:39 Spoiler: és melyik őlte meg yirajat?XD
Koffeey
Neme : Kor : 33Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, NilenHozzászólások száma : 13423 Tárgy: Re: Képek, videók Hétf. 13 Júl. - 13:59 A hosszú hajú ^^ (Megint spoiler volt, azért szerkesztettem rajta neked ^^' Ha rákattolsz a csíkra akkor bejön az üzeneted)
Vendég Vendég
Tárgy: Re: Képek, videók Hétf. 13 Júl. - 14:07
Ajánlott tartalom
Tárgy: Re: Képek, videók
Képek, videók
Similar topics
Engedélyek ebben a fórumban: Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.