꧁ Otthon vagy ꧂
|
|
| Kísértetház? Ugyan már... | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
JigoKuu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Elszaporodtak, send halp! TOT Hozzászólások száma : 2836
| Tárgy: Re: Kísértetház? Ugyan már... Szomb. 2 Jan. - 12:36 | |
| Az hát:DDDDDDDDDDDDDDDDDD | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| | | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: Kísértetház? Ugyan már... Szomb. 2 Jan. - 18:55 | |
| bocs de zsúfolt a hétvégém :( | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| Tárgy: Re: Kísértetház? Ugyan már... Szomb. 2 Jan. - 20:35 | |
| Majd írsz ha lesz időd :)
És írtam nektek kicsit ^^ Lent előbb a falakkal törődjetek, a hőséggel utána. Az később jön nektek ^^ Fent pedig... hát most ;D | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: Kísértetház? Ugyan már... Szomb. 2 Jan. - 22:26 | |
| és an valami járat ahol el lehet menni? én irtam a szellőzőt ha ott kimegyek és egy szomszéd pinceszobába érek az jó? | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: Kísértetház? Ugyan már... Szomb. 2 Jan. - 22:33 | |
| Nekem jó :) De nem kell engedélyt kérni, én csak a szituációt írom, hogy hogyan mászol ki belőle, abba nincs beleszólásom :^^: De már Roninnal együtt vagytok :) | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Kísértetház? Ugyan már... Vas. 3 Jan. - 13:16 | |
| jah már tslálkoztunk? akk ok | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
| Tárgy: Re: Kísértetház? Ugyan már... Vas. 3 Jan. - 14:30 | |
| Igen, már "tslálkoztatok". XD | |
| | | JigoKuu
Neme :
| | | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Kísértetház? Ugyan már... Hétf. 4 Jan. - 18:53 | |
| Én is pont gondoltam rá hogy lehetne hideg vagy valami, és erre tessék :D Este alkotok is majd valamit | |
| | | Shanna
Neme :
| | | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Kísértetház? Ugyan már... Kedd 5 Jan. - 21:08 | |
| Felőlem szörnyecske is lehet, úgyse volt még :D Viszont én most megyek és véletlenül felgyújtom az emeletet ^^ (Mondjuk aztán szerintem eloltatom a hideggel... csak ki kell menni valahogy ugye :D) | |
| | | Dani *
Neme :
Kor : 29 Hozzászólások száma : 801
| Tárgy: Re: Kísértetház? Ugyan már... Szer. 6 Jan. - 14:56 | |
| én eddig tobi válaszára vártam de nem nagyon irt eddig szóval valahogy meg oldom majd. csak ki kell találni | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Kísértetház? Ugyan már... Szer. 6 Jan. - 17:36 | |
| tényleg sajnálo de nincs sok idő irni,mivel sok a tanulni valóm és a bátyám is hétkor vagy elobb átköti a netet a laptopjára. bocsi :( de majd megprobálok írni :) | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Kísértetház? Ugyan már... Vas. 10 Jan. - 10:34 | |
| - Jigoku Mamono írta:
- Koffeey!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!>< írnál választ a küldire?xD :^^:
Ma írok ^^' | |
| | | Shanna
Neme :
| | | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Kísértetház? Ugyan már... Kedd 12 Jan. - 22:14 | |
| Hát nekem mindegy... szerintem elleszünk még egy kicsit :D De küldheted is őket felőlem XD Holnap írok ha hazaértem ;D Ma akartam csak elment az idő :< (Am most akkor Jigoku-n nincs maszk ugye? Vagy van? ) | |
| | | JigoKuu
Neme :
| Tárgy: Re: Kísértetház? Ugyan már... Szer. 13 Jan. - 17:35 | |
| Csak az arcán van egy lehúzható fekete "szövetmaszk". Olyan, amilyen kakashinak is van, szal lehet húzni...xD nem kell hozzá nagy megerőltetés, plusz ez a száj vonalait és minden kicsi grimaszt vagy szájhúzást megmutat, sőt mivel kicsit ráfeszülős, ki is emel mindent...xD mivel a kerámia maszkja a legelső árnyacskának köszönhetően összetört a földön...már csak az van:P | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Kísértetház? Ugyan már... Szer. 13 Jan. - 18:39 | |
| Oké ^^ Arra gondoltam am én is, mmint csak a szövetmaszkra :P | |
| | | Dani *
Neme :
Kor : 29 Hozzászólások száma : 801
| Tárgy: Re: Kísértetház? Ugyan már... Szer. 13 Jan. - 20:31 | |
| bocsi hogy nem írok de nem tudok kitalálni erre a helyzetre ami most van padig ha feljövök mindig elkezd kattogni az agyam de nem jön össze soha semmi normális de a közel jövőben remélem összehozok valami épp kéz láb ötletet mert ez így nem maradhat | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Kísértetház? Ugyan már... Szer. 13 Jan. - 21:27 | |
| bocsi de én sem tudok xD naon kevés az időm az írásra. igy hsz eket tudok de az ihlet sem jön :'( | |
| | | Shanna
Neme :
| | | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Kísértetház? Ugyan már... Csüt. 14 Jan. - 15:14 | |
| | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Kísértetház? Ugyan már... Hétf. 18 Jan. - 8:26 | |
| Szerintem minket is meghallhattok különben... visszajönni mondjuk nem tudtok, de ha elkezdetek kiabálni vagy valami, azt meg meghallhatjuk mi xD Aztán majd lesz valami... | |
| | | Shanna
Neme :
| | | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Kísértetház? Ugyan már... | |
| |
| | | | Kísértetház? Ugyan már... | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|