꧁ Otthon vagy ꧂
|
|
| Kísértetház? Ugyan már... | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Kísértetház? Ugyan már... Szomb. 26 Dec. - 23:16 | |
| Hát, én írtam megint xD Innentől végülis Shanna akkor ijeszt meg amikor akar XD | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: Kísértetház? Ugyan már... Vas. 27 Dec. - 18:24 | |
| én is írtam,Shanna jöhet az ihlet :pacsit!: | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Kísértetház? Ugyan már... Vas. 27 Dec. - 20:08 | |
| Írj valami izgit | |
| | | Dani *
Neme :
Kor : 29 Hozzászólások száma : 801
| Tárgy: Re: Kísértetház? Ugyan már... Vas. 27 Dec. - 23:15 | |
| én irjak vagy elég ha a széken lebzselek ahogy most is ?? | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| Tárgy: Re: Kísértetház? Ugyan már... Vas. 27 Dec. - 23:19 | |
| Ment, elég izgi? Lehet hogy egy-két helyen nem teljesen érthető amit akartam... szóval szerintem ezek a picit ködösek: 1. Sainál az erőszakosabb módszereket te találod ki ha akarod ^^ 2. Roninnál az a víz az csak látszatra víz, igazából olyan mint a sűrűbb levegő :) És nem vízként mozog, hanem mint valami trutyi. 3. A szél fent, szóval az az ajtók mögül fúj, a szobákból és a lépcső felől, olyan erővel hogy egy-két csonttörést biztos okoz annak, akit falhoz csap ^^ És a "sikító hang" a szélnek a hangja. A légörvény pedig ezek felé fúj, tessék kapaszkodni ;D (Azt beleírhatjátok majd, hogy megszűnik valamennyi idő után. De azért szenvedjetek vele kicsit Ja, és ami lent történik, azt nem hallani fent, ami meg fent, azt nem hallani lent :) | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: Kísértetház? Ugyan már... Vas. 27 Dec. - 23:21 | |
| felhatalmazást kapsz hogy erőszakos legyél Saival :D xD | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| | | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Kísértetház? Ugyan már... Vas. 27 Dec. - 23:28 | |
| már agyalok rajta :Đ de ne számíts olyan durvaságra :) | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: Kísértetház? Ugyan már... Vas. 27 Dec. - 23:49 | |
| Én nem számítok semmire :) Olyat írsz amilyet szeretnél :^^: És én mennyire lehetek vele durva legközelebb? Mert végül is a sebek keletkezését én nem nagyon akarom megírni, inkább meghagynám nektek. Én csak a lehetőséget teremteném meg, vagy épp a szituációt, amiből lehetetlenség kimászni, szóval úgyis meg fog sérülni, vagy valami ×D Vagy írhatok sebeket is, nem baj? Szerintem ez mindenkinek egyéni kérdés ^^ | |
| | | Dani *
Neme :
| Tárgy: Re: Kísértetház? Ugyan már... Hétf. 28 Dec. - 0:01 | |
| sebet ronnin-nak is irhatsz csk ne fültől fülig seb legyen | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: Kísértetház? Ugyan már... Hétf. 28 Dec. - 0:07 | |
| Áá, olyat nem is terveztem ^^ Nem akarok leamortizálni senkit sem :) Ééésss... komolyabb sebe kinek lehet? Tehát olyan helyzetet kinek teremtsek, ahonnan csak komoly sérüléssel lehet kijönni? (Gondolok itt olyanra a komoly alatt, hogy azt azért már le kell ápolni, különben gondot okozhat) | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Kísértetház? Ugyan már... Hétf. 28 Dec. - 10:54 | |
| Hát a későbbiekben nekem teremthetsz olyan szituációt ^^ Vagy a sebet is megírhatod, nekem az is jó :D Csak ne túl komolyat... csak kicsit komolyat xD Meg eszméletvesztést is bevállalok... ha valaki cipel XD | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Kísértetház? Ugyan már... Hétf. 28 Dec. - 11:34 | |
| a vas ajtód igyis kifogott majdnem rajtam.és már a válla is fáj :( azért visszafogom magam.Sai nem él túl mindent,szal kemény sebeket nem ejtek | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Kísértetház? Ugyan már... Kedd 29 Dec. - 22:04 | |
| bocsi a 2postért,de shanna!!! mégis mi az istent kezdjek a csapóajtóval?????? | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Kísértetház? Ugyan már... Kedd 29 Dec. - 22:44 | |
| Hát menjél le rajta gondolom Biztos ott akar majd Sai-al csúnyaságokat csinálni XD | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Kísértetház? Ugyan már... Kedd 29 Dec. - 22:47 | |
| de mien az a csapó ajtó,különben tudom valamien függölegesen nyíló izé,vagy mI?? | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Kísértetház? Ugyan már... Kedd 29 Dec. - 22:50 | |
| Hát az olyan ajtó, ami a padlóba van építve. Felnyitod és vezet le egy lépcső vagy létra, vagy egyszerűen ott van lent egy alsó emelet (: | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Kísértetház? Ugyan már... Kedd 29 Dec. - 22:54 | |
| jah igen leesett , eszembe jutott :D koszi Koffeey XD :) na akkor hlnap írok :^^: | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Kísértetház? Ugyan már... Kedd 29 Dec. - 22:58 | |
| Igazán nincs mit :D Én most próbálkozok... de lehet hogy csak holnap fejezem be ^^' Megpróbállak megmenteni a falnak zúzódástól Jigoku, de te döntöd majd el, hogy még időben sikerült-e ^^ --írtam :D-- (Na szóval, a szelet semlegesítette a két démon együttes ereje XD Azért szűnt meg rögtön, ahogy Kiyoko-é is engedelmeskedett. Persze ezt senki sem tudja... XD A többi illúzió meg genjutsu maradt, csak a szél múlt el ^^) A teleportálós rész meg katyvasz lett XD A lényeg az hogy ahogy eltűnik a levegőben, rögtön fel is tűnik a szoba elejében, de a szél lendülete még elviszi a közepére és így szépen felmossa a padlót ^^ Remélem lehet érteni hogy mit akarok | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Kísértetház? Ugyan már... Szer. 30 Dec. - 15:14 | |
| irtam,de bocsi mert csak keveset tudtam. nem jött az ihlet xD | |
| | | JigoKuu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Elszaporodtak, send halp! TOT Hozzászólások száma : 2836
| Tárgy: Re: Kísértetház? Ugyan már... Szer. 30 Dec. - 16:20 | |
| Hát én cipelem majd Saegiru-t szívesen, csak ne legyen túl nehézxD nah deh téll:P szal nem számít a súlya, viszem én, elpatkolni nem fogom hagynixD Jigokunak le lehetne szabni a kezét, de akkor majd kérek valakit, hogy vmi pecséttel rakja vissza, vagy mittoménxD szegény karimxD már sajnálom h nekem jutott, mert neki állandóan majd ilyen nagy sebekkel kell majd küzdenie, szal csak nyugodtan, NE KÍMÉLJÉTEK!!XD | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Kísértetház? Ugyan már... Szer. 30 Dec. - 16:40 | |
| Nem nehéééz, kis pihe az egész gyerek :3 XD Na, de akkor okés ^^ Csinálj vele valamit Shanna, lökd le a lépcsőn vagy valami XD Ezen a küldin az összes kari megkapja a magáét xD Szegények | |
| | | Dani *
Neme :
| Tárgy: Re: Kísértetház? Ugyan már... Szer. 30 Dec. - 19:33 | |
| na én is irtam. de ti viszont marha gyorsak vagytok! | |
| | | Shanna
Neme :
| | | | JigoKuu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Elszaporodtak, send halp! TOT Hozzászólások száma : 2836
| Tárgy: Re: Kísértetház? Ugyan már... Csüt. 31 Dec. - 13:53 | |
| Ahol lehet kiba---ok JigokuvalxD kicsit nehezítem a dolgát, legalább megedződikXD^^ | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Kísértetház? Ugyan már... | |
| |
| | | | Kísértetház? Ugyan már... | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|