꧁ Otthon vagy ꧂
|
|
| Kísértetház? Ugyan már... | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
JigoKuu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Elszaporodtak, send halp! TOT Hozzászólások száma : 2836
| Tárgy: Re: Kísértetház? Ugyan már... Csüt. 31 Dec. - 13:58 | |
| Ami meg a gyorsaságot illeti, én olyan szerepjáték függő vagyok, h kétpercenként azt nézem, Koffeey írt-e márXDXD, ha igen, akk gyors válasz, hogy minél gyorsabban visszkapjam, és ismét választ írhassak, csak sajna az esetek többségében még órákat kell várnom Koffeey reakciójára:((((, és úgy kiakadok, mint a sz*rxD | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| Tárgy: Re: Kísértetház? Ugyan már... Csüt. 31 Dec. - 14:06 | |
| Hát igen, mi kicsit OFFtime játékra vagyunk hangolva ×D De majd csak meglesz a közös hang :) Addig is én mindjárt küldöm a reagot, kiütöttem neked Saegirut Koffeey :D Hogy meddig marad eszméletlen azt döntsd el te ×D A lépcsőn mégse akartam lelökni, így egyszerűbb volt :) | |
| | | JigoKuu
Neme :
| Tárgy: Re: Kísértetház? Ugyan már... Csüt. 31 Dec. - 14:15 | |
| xD akkor most kicsit át kell alakítanom a reagomatxD énis épp most íromxD mind1, végre cipelhetem Saegiru-txD:P | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| Tárgy: Re: Kísértetház? Ugyan már... Csüt. 31 Dec. - 14:18 | |
| Elküldhetted volna úgy is, legfeljebb egy reaggal később írtátok volna bele ^^ De ha már átírtad akkor mindegy :) | |
| | | JigoKuu
Neme :
| Tárgy: Re: Kísértetház? Ugyan már... Csüt. 31 Dec. - 14:22 | |
| Most írom átxD húha, ez hosszú leszxD | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: Kísértetház? Ugyan már... Csüt. 31 Dec. - 14:37 | |
| de én most mi csináljak a zárt szobában vagy miben?? | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Kísértetház? Ugyan már... Csüt. 31 Dec. - 14:58 | |
| Menjetek beljebb Roninnal :D Amúgy én különben is lassan írok, az OFF time-hoz képest is ×D De dolgozok rajta, gyorsítani akarok a tempón ^^' Mert mindig megvan hogy mit akarok, de elkezdem és akkor ilyen agyfagyás és hiába van meg az ötlet, sose tetszik ahogy megfogalmazom XXD Most megint sokáig tart Mondjuk most újévi sms meg babaaltatás közben... de mindig, állandóan ilyenkor, ha írok De mindjárt kész, mindjárt kéééész... -,-" | |
| | | JigoKuu
Neme :
| | | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Kísértetház? Ugyan már... Csüt. 31 Dec. - 15:40 | |
| Neeem, kistesó XD Vigyázok én azért annyira magamra hogy elkerüljem a leányanyaságot Jaaaj de milyen zagyvaságot találtam ki Saegiru eszméletlenségének idejére XXD Tiszta... nem is tudom... izé XD | |
| | | JigoKuu
Neme :
| Tárgy: Re: Kísértetház? Ugyan már... Csüt. 31 Dec. - 15:42 | |
| | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Kísértetház? Ugyan már... Csüt. 31 Dec. - 17:16 | |
| Igen? xD Pedig elég elvont badarság lesz :P De legalább kijátszom a karifejlesztést XD | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: Kísértetház? Ugyan már... Csüt. 31 Dec. - 17:36 | |
| | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: Kísértetház? Ugyan már... Csüt. 31 Dec. - 18:56 | |
| szoval van valami járat amin lehet beljebb menni? közben írhatunk csapdákat amiket kirelulunk vagy nem? XD | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: Kísértetház? Ugyan már... Csüt. 31 Dec. - 19:29 | |
| Persze, írjatok nyugodtan ;D Meg legközelebb kaptok ti is valami durvábbat ^^ | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Kísértetház? Ugyan már... Csüt. 31 Dec. - 19:37 | |
| jah oké de lehet hogy csak 2010 ben fogok már írni xD | |
| | | Koffeey
Neme :
| | | | JigoKuu
Neme :
| Tárgy: Re: Kísértetház? Ugyan már... Csüt. 31 Dec. - 21:12 | |
| | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Kísértetház? Ugyan már... Csüt. 31 Dec. - 21:22 | |
| | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Kísértetház? Ugyan már... Csüt. 31 Dec. - 22:20 | |
| egy pillanatra kihagyott az emlékezeted mi koffey XD | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Kísértetház? Ugyan már... Pént. 1 Jan. - 0:37 | |
| Bizony, azt hittem még messze van 2010 XD Végül is tegnap még azt hittem hogy huszonvalahanyadika van XD | |
| | | JigoKuu
Neme :
| Tárgy: Re: Kísértetház? Ugyan már... Pént. 1 Jan. - 0:45 | |
| xD magamra emlékeztecc, mikor ma reggel felkeltem 11-kor, és megkérdeztem tiszta kómás fejjel, h hányadika vanxD | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Kísértetház? Ugyan már... Pént. 1 Jan. - 0:50 | |
| Én hétfő óta el voltam már tájolva ^^' Olyan gyorsan elment a hét eleje :/ | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Kísértetház? Ugyan már... Pént. 1 Jan. - 10:12 | |
| jah,gyorsan eltelt :( na ma meg írok valamit xD | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: Kísértetház? Ugyan már... Szomb. 2 Jan. - 0:19 | |
| | |
| | | Dani *
Neme :
Kor : 29 Hozzászólások száma : 801
| Tárgy: Re: Kísértetház? Ugyan már... Szomb. 2 Jan. - 11:56 | |
| én mennék má tovább de én szeretném megvárni tobi válaszát . de azét csak nem lesz palacsinta mindkettőnkből addig a démonos rész meg nekem is marhára tetszet érdekes volt. ebből már egész jó film is kijönne | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Kísértetház? Ugyan már... | |
| |
| | | | Kísértetház? Ugyan már... | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|