Tárgy: Re: Kísértetház? Ugyan már... Szomb. 20 Feb. - 21:26
lol, démonidézős zene aktuális jelenet alá XD
Tudom hogy így is vészesen Kuro koppintásnak tűnik az egész karaktertörténetem Pedig nem az XD (Azelőtt találtam ki Saegirut hogy láttam volna a Kurot xD) De ettől a zenétől annyira megjön az ihlet :D XD
Tárgy: Re: Kísértetház? Ugyan már... Vas. 21 Feb. - 22:30
Csinálja(d) máááár ×D Amíg nem szedem össze a fantáziámat és nem írok valamit addig romboljátok le a kőkockát ×D *igazából csak Alatsukát akarja eksönben* Tobi? Vagy Dani? Jigoku már ott van :D Vagy küldjek valamit én is? ×D Már ott a kúszódudva :P
JigoKuu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Elszaporodtak, send halp! TOT Hozzászólások száma : 2836
Tárgy: Re: Kísértetház? Ugyan már... Hétf. 22 Feb. - 16:54
Nekem mind1...Dani válaszára várok igazán. * legszívesebben szíven szúrná magát egyetlen büszkesége, a honlapja elvesztése miatt...*
Tárgy: Re: Kísértetház? Ugyan már... Szer. 24 Feb. - 21:30
Hát én holnap (vagy pénteken, ha holnap valamilyen okból mégse tudnám XD) befejezem ezt a szöszmötölést a dögöcskével :D Szóval utána célba veszik azt a nagyon meleg pincét, csak még nem tudom mit fognak vele csinálni XD Főleg hogy ott a kúszódudva Tényleg, az nem fonnyad el a nagy melegben? XD Vagy az csoda-kúszódudva? Bár mit is várok egy olyan dudvától ami itt nő... hmm, azér' mondjuk jéggel érek valamit? Most jut eszembe hogy az még megvan neki X3 Vagy csak elolvad és én elárasztom a pincét, rontva a helyzeten? XD
Tárgy: Re: Kísértetház? Ugyan már... Csüt. 25 Feb. - 12:26
A dudva? Ugyan máááár De nem kell annak olyan nagy jelentőséget tulajdonítani... eltaposod azt' jóvan :D A jég... hát döntsd el, nekem mindegy ×D Olvadni olvad biztos, de nem kell neki olyan mértékben hogy megcsinálod és már folyik is. Utánad én is írok ^^
Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
Tárgy: Re: Kísértetház? Ugyan már... Csüt. 25 Feb. - 13:31
Tárgy: Re: Kísértetház? Ugyan már... Csüt. 25 Feb. - 21:04
Ó dehogynem, ő a leghatalmasabb :D XXD Fűrészpor... Na, befejeztem a szöszmötölést... sz*r lett mii? :D De valahogy meg kellett idézni és ennyi telt tőlem ><" Nem fog sokáig aktívkodni különben, Saegiru már így is fáradt ^^'
Sassy *
Neme :
Kor : 34 Karakter : Iraka Otsuki Hozzászólások száma : 260
Tárgy: Re: Kísértetház? Ugyan már... Pént. 26 Feb. - 16:20
Mi az hogy "Sz*r lett mi?"??XD Nem lett sz*r, nekem személy szerint nagyon tetszik ahogy írsz mostanában:D Mármint eddig nem így írtál, most olyan... most nem olyan "egyszerű", hanem olyan fejtegetősebb. Gondolok itt pl erre: "Tettem egy lépést hátra, és miután majdnem szívbajt kaptam a mellettem hirtelen felvillanó sárgás szemektől, megnyugtattam magam hogy igen, sikerült." Tehát hogy nem csak leírod hogy szívbajt kapott hanem belefoglalod egy másik mondatba, és ezzel jobban rábízod a dolgokat a fantáziámra, mert az az egy mondat többet takar kicsit és azt nekem kell összerakni. Vagy ez is jó példa: "Beleveszett a sötétségbe, meg különben is nagyon gyors volt, de a néhány rövid pillanat múlva hallatszó hangok, amik csakis darabokra törő kőtömböktől származhattak, valamennyire megnyugtattak." Itt is a kövek hangja egy hosszabb folyamat, amit megint csak megemlítettél nekem meg el kell képzelnem. Szóval remélem érted mit akarokXD Nekem tetszik, az a lényegeXD Ja és a kép a végén °,° *kitágulópupilla-mániás* Kicsit Orochimarus de macskásabb Tényleg, most az emberbarátibb alakja egy cica? Csak mert azt tudom elképzelniXD
Tárgy: Re: Kísértetház? Ugyan már... Pént. 26 Feb. - 18:23
Hú, köszi Sassy a hosszú kritikát o.o Nekem nem nagyon tűnt fel hogy máshogy írok XD De ha elolvasnék régebbit lehet hogy észrevenném... Mindegy, szóval köszi :D Cica lesz, ja :D Gondolkoztam kutyán is de az nem olyan jó, a cica dögebb XD
JigoKuu
Neme :
Tárgy: Re: Kísértetház? Ugyan már... Pént. 26 Feb. - 19:02
Dani, írj! Ha nem, akk megkereslek, és eltortúrázgatok veled, mint a Szeja hivatalos Kamramestere!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kínzómesterek királya!xD Je!:D
Dínósbácsi
Neme :
Tárgy: Re: Kísértetház? Ugyan már... Pént. 26 Feb. - 19:18
Kiszopjuk a szemed! >D Aztán elrohasztjuk a lelked a pokol legsötétebb bugyraiban!!!
Dani *
Neme :
Kor : 29 Hozzászólások száma : 801
Tárgy: Re: Kísértetház? Ugyan már... Szomb. 27 Feb. - 12:34
bocsánat de mostanában nincsen időm amikor meg van semmi értelmes gondolat nem jut eszembe hogy mit is kéne csinálni szóval ha szóval ha 1-2 tippet adnátok talán megjönne az ihlet
Tárgy: Re: Kísértetház? Ugyan már... Szomb. 27 Feb. - 13:11
Háát most nincs kedvem visszaolvasni hogy mik is a pontos viszonyok nálatok XD Meleg van meg kúszódudva, igaz? Meg hát Jigoku már odaért hozzátok és... nagyon meleg van még mindig XD Induljatok el esetleg kifelé, hogy nekem ne kelljen annyira bemenni (mert lehet nem fogok tudni XD), vagy esetleg meghallhatjátok ahogy széttört a kőfal. Vagyis hát hogy széttört valami, mert ti nem tudtok a kőfalról XD Meg beérhet a dudva, azt is eltaposhatjátok... Shanna szerintem úgyis hozzám akar valamit Már rég történt érdekesség a falat leszámítva XXD
JigoKuu
Neme :
Tárgy: Re: Kísértetház? Ugyan már... Szomb. 27 Feb. - 13:25
Jah, hát Dani, mittoménxD Reagálsz arra, h leértem hozzátok, aztán fölkapjuk a 3. gyereket az elfutunk, miután kigazoztunk..:P
Dani *
Neme :
Kor : 29 Hozzászólások száma : 801
Tárgy: Re: Kísértetház? Ugyan már... Szomb. 27 Feb. - 13:29
ok akkor majd megírom ha hazaértem (volt osztálytársaim hívtak csavarogni ). De most már tényleg alkotok valamit
Dínósbácsi
Neme :
Tárgy: Re: Kísértetház? Ugyan már... Szomb. 27 Feb. - 13:47
Tárgy: Re: Kísértetház? Ugyan már... Szomb. 27 Feb. - 22:34
Akartam ma írni de nem tudok Koffeey, jó lett csak több Alatsukát kérek ×3 Mármint több dögséget Alatsukától *menthetetlen* Főleg ha nem fogja sokáig húzni... addig is tomboljon *reménytelenül elveszett* És várj meg mielőtt írsz, hagy találjak ki neki valamit ×D Holnap vagy legkésőbb hétfőn repül a hsz :D