꧁ Otthon vagy ꧂
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

꧁ Otthon vagy ꧂

KezdőlapSaját KarakterekKeresésRegisztrációBelépés

Kísértetház? Ugyan már...

Go down 
+3
Koffeey
Dínósbácsi
Shanna
7 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 15  Next
SzerzőÜzenet
Shanna

Shanna

Neme : nő

Kor : 34
Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou
Hozzászólások száma : 9698

Kísértetház? Ugyan már... - Page 10 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Kísértetház? Ugyan már...   Kísértetház? Ugyan már... - Page 10 Icon_minitimeCsüt. 18 Feb. - 10:51

Há' hogy ne? Kísértetház? Ugyan már... - Page 10 613170 Sőt... nem semmi seme lenne belőle Kísértetház? Ugyan már... - Page 10 469533 De ezt elfojtom ˇ-ˇ
Vissza az elejére Go down
Dínósbácsi

Dínósbácsi

Neme : Férfi

Kor : 27
Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma
Hozzászólások száma : 9421

TémanyitásTárgy: Re: Kísértetház? Ugyan már...   Kísértetház? Ugyan már... - Page 10 Icon_minitimeCsüt. 18 Feb. - 14:19

Még jó Kísértetház? Ugyan már... - Page 10 274283
Dani
*
*

Kor : 29
Hozzászólások száma : 801

TémanyitásTárgy: Re: Kísértetház? Ugyan már...   Kísértetház? Ugyan már... - Page 10 Icon_minitimeCsüt. 18 Feb. - 19:00

nem sokára irók de marhára nincs ötletem mit szóval kicsit időigényes lehet ne nagyom max a holnap
Sassy
*
*
Sassy

Karakter : Iraka Otsuki
Hozzászólások száma : 260

TémanyitásTárgy: Re: Kísértetház? Ugyan már...   Kísértetház? Ugyan már... - Page 10 Icon_minitimePént. 19 Feb. - 23:03

Tobi te nem írsz? Kísértetház? Ugyan már... - Page 10 243759
Koffeey

Koffeey

Kor : 33
Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen
Hozzászólások száma : 13423

TémanyitásTárgy: Re: Kísértetház? Ugyan már...   Kísértetház? Ugyan már... - Page 10 Icon_minitimeSzomb. 20 Feb. - 21:26

lol, démonidézős zene Kísértetház? Ugyan már... - Page 10 Icon_s_LOL aktuális jelenet alá XD

Tudom hogy így is vészesen Kuro koppintásnak tűnik az egész karaktertörténetem Kísértetház? Ugyan már... - Page 10 102733 Pedig nem az XD (Azelőtt találtam ki Saegirut hogy láttam volna a Kurot xD) De ettől a zenétől annyira megjön az ihlet :D XD
http://koffeey.deviantart.com
Shanna

Shanna

Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou

TémanyitásTárgy: Re: Kísértetház? Ugyan már...   Kísértetház? Ugyan már... - Page 10 Icon_minitimeVas. 21 Feb. - 22:30

Csinálja(d) máááár Kísértetház? Ugyan már... - Page 10 856137 ×D Amíg nem szedem össze a fantáziámat és nem írok valamit addig romboljátok le a kőkockát ×D *igazából csak Alatsukát akarja eksönben*
Tobi? Vagy Dani? Jigoku már ott van :D Vagy küldjek valamit én is? ×D Már ott a kúszódudva :P
JigoKuu

JigoKuu

Karakter : Elszaporodtak, send halp! TOT
Hozzászólások száma : 2836

TémanyitásTárgy: Re: Kísértetház? Ugyan már...   Kísértetház? Ugyan már... - Page 10 Icon_minitimeHétf. 22 Feb. - 16:54

Nekem mind1...Dani válaszára várok igazán.
* legszívesebben szíven szúrná magát egyetlen büszkesége, a honlapja elvesztése miatt...*
https://jigokunotobira.weebly.com/
Koffeey

Koffeey

Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen

TémanyitásTárgy: Re: Kísértetház? Ugyan már...   Kísértetház? Ugyan már... - Page 10 Icon_minitimeSzer. 24 Feb. - 21:30

Hát én holnap (vagy pénteken, ha holnap valamilyen okból mégse tudnám XD) befejezem ezt a szöszmötölést a dögöcskével :D Szóval utána célba veszik azt a nagyon meleg pincét, csak még nem tudom mit fognak vele csinálni XD Főleg hogy ott a kúszódudva Kísértetház? Ugyan már... - Page 10 274283 Tényleg, az nem fonnyad el a nagy melegben? XD Vagy az csoda-kúszódudva? Bár mit is várok egy olyan dudvától ami itt nő... hmm, azér' mondjuk jéggel érek valamit? Most jut eszembe hogy az még megvan neki X3 Vagy csak elolvad és én elárasztom a pincét, rontva a helyzeten? XD
Shanna

Shanna

TémanyitásTárgy: Re: Kísértetház? Ugyan már...   Kísértetház? Ugyan már... - Page 10 Icon_minitimeCsüt. 25 Feb. - 12:26

A dudva? Ugyan máááár Kísértetház? Ugyan már... - Page 10 514184 De nem kell annak olyan nagy jelentőséget tulajdonítani... eltaposod azt' jóvan :D A jég... hát döntsd el, nekem mindegy ×D Olvadni olvad biztos, de nem kell neki olyan mértékben hogy megcsinálod és már folyik is.
Utánad én is írok ^^
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Kísértetház? Ugyan már...   Kísértetház? Ugyan már... - Page 10 Icon_minitimeCsüt. 25 Feb. - 13:31

Nincs a dögnek faforgács démonja? Kísértetház? Ugyan már... - Page 10 763995 XD
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Kísértetház? Ugyan már...   Kísértetház? Ugyan már... - Page 10 Icon_minitimeCsüt. 25 Feb. - 21:04

Ó dehogynem, ő a leghatalmasabb :D XXD Fűrészpor... Kísértetház? Ugyan már... - Page 10 102733
Na, befejeztem a szöszmötölést... sz*r lett mii? :D De valahogy meg kellett idézni és ennyi telt tőlem ><" Nem fog sokáig aktívkodni különben, Saegiru már így is fáradt ^^'
Sassy
*
*
Sassy

TémanyitásTárgy: Re: Kísértetház? Ugyan már...   Kísértetház? Ugyan már... - Page 10 Icon_minitimePént. 26 Feb. - 16:20

Kísértetház? Ugyan már... - Page 10 274283 Mi az hogy "Sz*r lett mi?"??XD Nem lett sz*r, nekem személy szerint nagyon tetszik ahogy írsz mostanában:D Mármint eddig nem így írtál, most olyan... most nem olyan "egyszerű", hanem olyan fejtegetősebb. Gondolok itt pl erre: "Tettem egy lépést hátra, és miután majdnem szívbajt kaptam a mellettem hirtelen felvillanó sárgás szemektől, megnyugtattam magam hogy igen, sikerült." Tehát hogy nem csak leírod hogy szívbajt kapott hanem belefoglalod egy másik mondatba, és ezzel jobban rábízod a dolgokat a fantáziámra, mert az az egy mondat többet takar kicsit és azt nekem kell összerakni. Vagy ez is jó példa: "Beleveszett a sötétségbe, meg különben is nagyon gyors volt, de a néhány rövid pillanat múlva hallatszó hangok, amik csakis darabokra törő kőtömböktől származhattak, valamennyire megnyugtattak." Itt is a kövek hangja egy hosszabb folyamat, amit megint csak megemlítettél nekem meg el kell képzelnem. Szóval remélem érted mit akarokXD Nekem tetszik, az a lényegeXD
Ja és a kép a végén °,° *kitágulópupilla-mániás* Kicsit Orochimarus de macskásabb Kísértetház? Ugyan már... - Page 10 752584 Tényleg, most az emberbarátibb alakja egy cica? Csak mert azt tudom elképzelniXD
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Kísértetház? Ugyan már...   Kísértetház? Ugyan már... - Page 10 Icon_minitimePént. 26 Feb. - 18:23

Hú, köszi Sassy a hosszú kritikát o.o Nekem nem nagyon tűnt fel hogy máshogy írok XD De ha elolvasnék régebbit lehet hogy észrevenném... Mindegy, szóval köszi :D
Cica lesz, ja :D Gondolkoztam kutyán is de az nem olyan jó, a cica dögebb XD
JigoKuu

JigoKuu

TémanyitásTárgy: Re: Kísértetház? Ugyan már...   Kísértetház? Ugyan már... - Page 10 Icon_minitimePént. 26 Feb. - 19:02

Dani, írj! Ha nem, akk megkereslek, és eltortúrázgatok veled, mint a Szeja hivatalos Kamramestere!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kísértetház? Ugyan már... - Page 10 856137 Kínzómesterek királya!xD Je!:D Kísértetház? Ugyan már... - Page 10 580731 Kísértetház? Ugyan már... - Page 10 580731
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Kísértetház? Ugyan már...   Kísértetház? Ugyan már... - Page 10 Icon_minitimePént. 26 Feb. - 19:18

Kiszopjuk a szemed! >D
Aztán elrohasztjuk a lelked a pokol legsötétebb bugyraiban!!! Kísértetház? Ugyan már... - Page 10 580731
Dani
*
*

TémanyitásTárgy: Re: Kísértetház? Ugyan már...   Kísértetház? Ugyan már... - Page 10 Icon_minitimeSzomb. 27 Feb. - 12:34

bocsánat Kísértetház? Ugyan már... - Page 10 483323 de mostanában nincsen időm amikor meg van semmi értelmes gondolat nem jut eszembe hogy mit is kéne csinálni Kísértetház? Ugyan már... - Page 10 763995 szóval ha szóval ha 1-2 tippet adnátok talán megjönne az ihlet Kísértetház? Ugyan már... - Page 10 580731
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Kísértetház? Ugyan már...   Kísértetház? Ugyan már... - Page 10 Icon_minitimeSzomb. 27 Feb. - 13:11

Háát most nincs kedvem visszaolvasni hogy mik is a pontos viszonyok nálatok XD Meleg van meg kúszódudva, igaz? Meg hát Jigoku már odaért hozzátok és... nagyon meleg van még mindig XD Induljatok el esetleg kifelé, hogy nekem ne kelljen annyira bemenni (mert lehet nem fogok tudni XD), vagy esetleg meghallhatjátok ahogy széttört a kőfal. Vagyis hát hogy széttört valami, mert ti nem tudtok a kőfalról XD Meg beérhet a dudva, azt is eltaposhatjátok... Shanna szerintem úgyis hozzám akar valamit Kísértetház? Ugyan már... - Page 10 721836 Már rég történt érdekesség a falat leszámítva XXD
JigoKuu

JigoKuu

TémanyitásTárgy: Re: Kísértetház? Ugyan már...   Kísértetház? Ugyan már... - Page 10 Icon_minitimeSzomb. 27 Feb. - 13:25

Jah, hát Dani, mittoménxD
Reagálsz arra, h leértem hozzátok, aztán fölkapjuk a 3. gyereket az elfutunk, miután kigazoztunk..:P
Dani
*
*

TémanyitásTárgy: Re: Kísértetház? Ugyan már...   Kísértetház? Ugyan már... - Page 10 Icon_minitimeSzomb. 27 Feb. - 13:29

ok akkor majd megírom ha hazaértem (volt osztálytársaim hívtak csavarogni ). De most már tényleg alkotok valamit Kísértetház? Ugyan már... - Page 10 580731
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Kísértetház? Ugyan már...   Kísértetház? Ugyan már... - Page 10 Icon_minitimeSzomb. 27 Feb. - 13:47

Légy kreatív! Kísértetház? Ugyan már... - Page 10 23410
Shanna

Shanna

TémanyitásTárgy: Re: Kísértetház? Ugyan már...   Kísértetház? Ugyan már... - Page 10 Icon_minitimeSzomb. 27 Feb. - 22:34

Akartam ma írni de nem tudok Kísértetház? Ugyan már... - Page 10 816374
Koffeey, jó lett csak több Alatsukát kérek ×3 Mármint több dögséget Alatsukától Kísértetház? Ugyan már... - Page 10 468935 *menthetetlen* Főleg ha nem fogja sokáig húzni... addig is tomboljon Kísértetház? Ugyan már... - Page 10 580731 *reménytelenül elveszett* És várj meg mielőtt írsz, hagy találjak ki neki valamit ×D Holnap vagy legkésőbb hétfőn repül a hsz :D
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Kísértetház? Ugyan már...   Kísértetház? Ugyan már... - Page 10 Icon_minitimeHétf. 1 Márc. - 17:48

Naa, naaa? Kísértetház? Ugyan már... - Page 10 752584 XD Nem baj am ha nem sietsz, én úgyis csak szerda körül fogok tudni írni XXD
Dani
*
*

TémanyitásTárgy: Re: Kísértetház? Ugyan már...   Kísértetház? Ugyan már... - Page 10 Icon_minitimeHétf. 1 Márc. - 21:57

valaki nem tudja ki vagyunk e már szabadítva??( lusta vagyok vissza olvasni Kísértetház? Ugyan már... - Page 10 48616 )
Sassy
*
*
Sassy

TémanyitásTárgy: Re: Kísértetház? Ugyan már...   Kísértetház? Ugyan már... - Page 10 Icon_minitimeHétf. 1 Márc. - 22:17

Nem igazán, csak Jigoku lement:) Meg Saegiru is megy mindjárt ha minden igaz.
Shanna

Shanna

TémanyitásTárgy: Re: Kísértetház? Ugyan már...   Kísértetház? Ugyan már... - Page 10 Icon_minitimeHétf. 1 Márc. - 22:24

Ment =.= Siettem vele nagyon, bocsi ha sz*r, majd legközelebb :P ×D *és most rohan tovább*
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Kísértetház? Ugyan már...   Kísértetház? Ugyan már... - Page 10 Icon_minitime

Kísértetház? Ugyan már...
Vissza az elejére 
10 / 15 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 15  Next

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
꧁ Otthon vagy ꧂  :: SZEREPJÁTÉK :: Küldetések-
Ugrás: