꧁ Otthon vagy ꧂
|
|
| Avatár és aláírás | |
|
+7Sassy Dani Itachifan Dínósbácsi Shanna Kisame Koffeey 11 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: Avatár és aláírás Szomb. 25 Szept. - 11:25 | |
| Dani aláírása naon jó! :D | |
| | | Dani *
Neme :
Kor : 29 Hozzászólások száma : 801
| Tárgy: Re: Avatár és aláírás Szomb. 25 Szept. - 14:44 | |
| örülök hogy tetszik de újítottam rajta egy picit :D | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: Avatár és aláírás Vas. 3 Okt. - 16:56 | |
| Ez is naon jó!!! :D Nekem meg egy kis újítás! :) | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Avatár és aláírás Hétf. 4 Okt. - 22:24 | |
| Nekem iiis Csak kb egy hete tervezem már X'D De ma biztos voltam benne hogy nem fogom megcsinálni, és ezért megcsináltam... Szöveg: https://www.youtube.com/watch?v=qnfR8Uk2V-0 részlete xD (0:42 - 0:53 |D) És hogy mit jelent... na azt pontosan nem tudom X'D Hiába találtam én angol feliratozott verziót, az elég... angoltalanul volt megfogalmazva X'D De ez a refrén szerűség :pacsit!: | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
| Tárgy: Re: Avatár és aláírás Szer. 6 Okt. - 19:25 | |
| Na hát új van nekem is XD Koffeey csinálta XD | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| Tárgy: Re: Avatár és aláírás Csüt. 7 Okt. - 12:05 | |
| | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Avatár és aláírás Csüt. 7 Okt. - 18:50 | |
| Mert kifejezetten aláírásnak csináltam XD | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Avatár és aláírás Csüt. 7 Okt. - 22:02 | |
| Na egy kis Madara csapás! xd:D Ha tul nagy,akk kicsinyitek :) | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Avatár és aláírás Csüt. 7 Okt. - 22:37 | |
| Mi a franc ez a fura fejű Tobi? | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Avatár és aláírás Csüt. 7 Okt. - 23:02 | |
| Hát dizájnt váltott tudod :D XD Kis sharingan fíling :D Am nem nagy ^^ Még belefér :P És tetszik :D | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Avatár és aláírás Pént. 8 Okt. - 16:04 | |
| Ő is halad a korral,és gondolom akkor már kiszivárgott,hogy Madara Uchiha még életben van és már nincs rejtegetni valója :D Igen nekem is tetszik,akk hagyom a méreteket,ha jók :) | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Avatár és aláírás Vas. 10 Okt. - 15:56 | |
| Az előző (511.) mangafejiben van, ma olvastam el :D (Mert elcsíptem egy olyat, hogy benne van Dei, de psszt, majd ezt részletezem a megfelelő topikban XD) Itt, tess; http://mangastream.com/read/naruto/63074102/18Szépen kiszínezték :D Avicsere van nálam :3 Kishusom XD | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Avatár és aláírás Vas. 10 Okt. - 17:21 | |
| | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| | | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Avatár és aláírás Szer. 13 Okt. - 13:54 | |
| Sok sikert a kiszűréséhez, mert a szám egész szövege jó hozzá X'D
Öhm és hát... nekem tetszik az avid!! |D XXX'D | |
| | | Shanna
Neme :
| | | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Avatár és aláírás Vas. 17 Okt. - 15:30 | |
| Új avatar ( Jó kis avatarcsináló oldalt találtam. ) A hajam és a szemem színét legalább megtudjátok.... |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Avatár és aláírás Vas. 17 Okt. - 15:41 | |
| Lol XD De mi ez? :O XD És milyen oldal? | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Avatár és aláírás Vas. 17 Okt. - 15:43 | |
| |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: Avatár és aláírás Szer. 20 Okt. - 10:39 | |
| Tök cuki ×3 Főleg az a kicsi fehér kecske vagy mi :D ×D *megy és kipróbálja ő is* | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Avatár és aláírás Csüt. 21 Okt. - 20:14 | |
| Október 23. Dizájn Annyira jó ez a kép... A dalt pedig imádom, csak sehonnan sem tom megszerezni De mind1... |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Avatár és aláírás Vas. 24 Okt. - 12:56 | |
| Höhö *új avi érkezett XD* | |
| | | Dani *
Neme :
Kor : 29 Hozzászólások száma : 801
| Tárgy: Re: Avatár és aláírás Vas. 24 Okt. - 13:37 | |
| jó pofa kicsit fura de jó xD | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Avatár és aláírás Vas. 24 Okt. - 14:19 | |
| 2D Deszereteeeem Most én is megint Gorillaz-őrült lettem :3 Felszínre tört xD *nem sok választja el hogy ő is Gorillaz avira váltson xD* | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Avatár és aláírás Vas. 24 Okt. - 16:02 | |
| Az egészet az indította el, hogy találtunk nekem egy Gorillaz-os pulóvert a turiban XD | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Avatár és aláírás | |
| |
| | | | Avatár és aláírás | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|