꧁ Otthon vagy ꧂
|
|
| *Megbeszélés* | |
|
+4Tobii-zuzu Joey Sassy Dínósbácsi 8 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: *Megbeszélés* Szomb. 23 Júl. - 12:13 | |
| Ez LOL :'D Szavadon foglak xD | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: *Megbeszélés* Szomb. 23 Júl. - 12:14 | |
| Nyugodtan Yuri képeim is vannak a karikról, nem csak yaoi XD | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: *Megbeszélés* Szomb. 23 Júl. - 12:17 | |
| Én csak vicceltem, de látom te már előre felkészültél xD | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: *Megbeszélés* Szomb. 23 Júl. - 12:20 | |
| Én mindent kipróbálok X'D Egy esélyt megérdemel ˇˇ Ha meg nem tetszik, nem nézem többet xD De a yurival nincs különösebb problémám. Nem is rajongok érte, de nem égetném el máglyán XD És nem értem miért elfogadhatóbb mint a yaoi ˇ,ˇ Ez diszkrimináció ˇ-ˇ X'D | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
| Tárgy: Re: *Megbeszélés* Szomb. 23 Júl. - 12:54 | |
| Senki se mondta hogy elfogadhatóbb, és hogy itt diszkrimináció lenne XD Csupán arról van szó, hogy a hímek undorítónak találják a homoszexuális hímeket XD Ez a DNS-ünkben van, nincs mit tenni xD | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| Tárgy: Re: *Megbeszélés* Szomb. 23 Júl. - 17:23 | |
| Úúúgy örülök, hogy bejön nektek Kida ×,D Meg annak is, hogy sikerül úgy visszaadnom, ahogy elterveztem *3*
Nekem egyébként van erre a jelenségre egy elméletem ×D Kifejtem, ha nem gond Gondolom ti fiúk nem csak az anime-manga yaoi-t rühellitek, hanem alapból a meleg férfiakat. Mint akik a filmekben vannak, a főhősnő meleg barátja például, aki kezét feltartva, kényeskedő hangon látja el sz*rabbnál sz*rabb tanácsokkal, vagy a néhány, ezzel a témával foglalkozó filmben ábrázolt homik, akik szintén úgy viselkednek mint egy rühes plázacica. De ezek a melegek csak kicsavart képei a valóságnak ^^' Vagy teszem azt, a melegfelvonulás. A legtöbb férfi (tapasztaltam a közvetlen környezetemben) nagy hörrenéssel és anyázással veszekszik a tévére, mikor a melegfelvonulásról beszélnek benne. Ezt ÉN IS elítélem. F*szér' vonulnak fel? Én felvonulok talán, van hetero felvonulás? Nincs... De ezek a melegek is... szóval ezek olyanok, mint a "heterók közti aljanép", mint az izompólós gyökerek, a s*gghülye p*csák és társaik. Szerintem egy normális homoszexuálisnak eszébe sincs felvonulni. Miért is akarna, ha egyszer megdobálják, és csak azt éri el, hogy még jobban elítéljék? Szerintem még ők is szánalmasnak és felháborítónak tartják ^^' Nekem van egy homi barátom, és higyjétek el, a világ minden kincséért sem menne el felvonulni. És nem beszél úgy, hogy "cukcsi, szercsi, lájk, de csinike vagy", és nem lát el pasizási tanácsokkal a rózsaszín, szőrös, csillogós telefonján át. Nem öltözik latex-be, vagy pocivillantós, flitteres, átlátszós felsőbe. Értitek? ×D Persze nem mondom, hogy mindenki így képzeli el a homikat, de szerintem elég sokan ×D Sajnos... mert ezt mutatják D8 Illetve természetesen léteznek ilyen melegek. Ők vonulnak fel...
Kisregééény, bocsi ^^' | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: *Megbeszélés* Szomb. 23 Júl. - 17:45 | |
| Van hetero felvonulás is X'D | |
| | | Joey **
Neme :
Kor : 34 Karakter : Hiroshi Raidon(jounin), Saruwatari Kenta(genin), Reddo Kameko(genin) Hozzászólások száma : 826
| Tárgy: Re: *Megbeszélés* Szomb. 23 Júl. - 17:48 | |
| Hogy is mondjam. Lényegében egyet értek Shannával a meleg témában. Mondjuk belém már kiskoromban belém táplálták a melegek iránti gyűlöletet, DE én azért próbálom magam egy kicsit megmásítani (na azért ne értsétek félre) vagyis próbálom elfogadni a melegeket kisebb-nagyobb sikerrel. De ahogyan azt Shanna is írta sajnos egy eléggé kifordított képet láthatunk a melegekről ha mondjuk egy hetero demonstrálja a dolgot. A leszbikus szálhoz annyit fűznék, hogy mivel én is a nőket szeretem ezért nemzavar ellenben a melegekkel. Ja és a nagy homofóbiával vigyázzatok mert rejtett homoszexualitást is jelezhet. | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: *Megbeszélés* Szomb. 23 Júl. - 18:28 | |
| Van hetero felvonulás? O.O XD Okosabb lettem ˇˇ
A melegfelvonulásos homikat én is elítélem amúgy, azok tényleg egy nagy szégyenfolt. Gusztustalan, akárcsak a nagy felhajtás ami körülötte van... Továbbmenve az elméleten, ez az oka szerintem (legalábbis része az oknak) hogy a fiúk mereven elutasítóak általában a yaoi-t illetően, a lányoknak meg általában nincs problémája a yurival. Leszbikusokról nincs ennyi elferdített kép, mint a meleg pasikról. Amit Shanna is írt, ez a kényeskedő p*csa effektus XD "A férfinem megcsúfolása", hmm? ˇˇ Vagy valami olyasmi xD Átvittem a CseVibe XD Közbeszúrom.... HACHIBIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!! És még hogy RAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHAHAHAIGAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| Tárgy: Re: *Megbeszélés* Szomb. 23 Júl. - 21:11 | |
| Egyetértek, Raaahahahahahaigaaaaaaaah~ Ne legyél ennyire követelőző! Cö-cö! ˇ,ˇ"Már szinte látom szemeit előtt az újságcikket: a "Rajongó gyilkos", aki már a fél faluval végzett úgy, hogy az őrületbe kergette a lakókat. Aki megtetszett neki, azt megbámulta, legyen az áldozat a vécén, a fő téren, vagy egy boltban, mindig nézi őket. És még ott vannak a Göncök! Külön kategóriát érdemelnek: vannak a fehérneműk, a nadrágok, a pólók, a pulcsik, a kabátok, az egyéb kiegészítők és a Göncök. Ezek a borzalmas, kinyúlt, fakó, bolyhos izék... az ember inkább kikaparná aszemét, minsem perceken át nézee őket. Én például már a gondolattól kikészülök, hogy iylen Göncök vannak rajta, pedig én az erősebbik idegzetű emberek csoportját gyarapítom. Szegény kevésbé erős lelkületűek..."
Ez tetszett nagyon ×,D
Ohh, és Hachibiiii, ő is olyan dööögggggg *3* | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: *Megbeszélés* Szomb. 23 Júl. - 21:38 | |
| Kida rövidre zárt X'D Most használja először az erejét mióta játszod, nem? *-* | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: *Megbeszélés* Szomb. 23 Júl. - 21:44 | |
| De igen 8D Erre is vártam már, hogy ezt megírhassam vele, és ez annyira tökéletes pillanat volt rá *3* | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: *Megbeszélés* Vas. 24 Júl. - 0:26 | |
| Brühü ;3; Annyira jó Imádom ezt a két kis dinnyét Olyan jó volt ez a zuhanós jelenet Olyan szép T3T Remélem Raigának sincs semmi komoly baja | |
| | | Shanna
Neme :
| | | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: *Megbeszélés* Vas. 24 Júl. - 0:33 | |
| Jójó Nagyon imádom X'3 | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: *Megbeszélés* Vas. 24 Júl. - 11:07 | |
| Ez a zuhanós jelenet olyan jó volt~ |
| | | JigoKuu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Elszaporodtak, send halp! TOT Hozzászólások száma : 2836
| | | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: *Megbeszélés* Vas. 24 Júl. - 13:31 | |
| Huhh... habár nem olvasom, de meg kell hagyni rohadt gyorsan írogattok! O_O | |
| | | Shanna
Neme :
| | | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: *Megbeszélés* Vas. 24 Júl. - 14:10 | |
| | |
| | | Shanna
Neme :
| | | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: *Megbeszélés* Vas. 24 Júl. - 22:27 | |
| Pedig eleinte nem gondoltam rá tsundereként, tök furi xD De illik hozzá :D | |
| | | Shanna
Neme :
| | | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: *Megbeszélés* Kedd 26 Júl. - 21:09 | |
| | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: *Megbeszélés* Kedd 26 Júl. - 21:25 | |
| Úristen, ez már függőség Shanna XD | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: *Megbeszélés* | |
| |
| | | | *Megbeszélés* | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|