꧁ Otthon vagy ꧂
|
|
| *Megbeszélés* | |
|
+4Tobii-zuzu Joey Sassy Dínósbácsi 8 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| Tárgy: Re: *Megbeszélés* Csüt. 28 Aug. - 23:01 | |
| Egy ideje ×D Jóóó ideje >//3//< | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| Tárgy: Re: *Megbeszélés* Hétf. 8 Szept. - 21:53 | |
| De most már aktívan, szóval holnap már talán... >//3//< Ha kivételesen korábban hazaérek, mint hogy lemegy a nap ×D | |
| | | Shanna
Neme :
| | | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: *Megbeszélés* Kedd 9 Szept. - 20:18 | |
| | |
| | | Shanna
Neme :
| | | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: *Megbeszélés* Kedd 9 Dec. - 14:22 | |
| Eeeeez a gif a huncut, nem Niee:''D | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: *Megbeszélés* Kedd 9 Dec. - 19:25 | |
| Csak annyira huncut, mint amit Niee megérdemel 8D | |
| | | JigoKuu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Elszaporodtak, send halp! TOT Hozzászólások száma : 2836
| Tárgy: Re: *Megbeszélés* Kedd 1 Dec. - 22:52 | |
| Ha érdekel esetleg valakit, megírtam Takashi visszaemlékezős izéjét. ˇˇ 16-os karika de csak mert BL, viszont semmi olyan nincs benne konkrétan, ami végett fiúk ne olvashatnák~~~ ˇˇ Véleményeket ide várok x,D | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: *Megbeszélés* Szer. 2 Dec. - 18:12 | |
| Olyan megvilágosodás érzésem van ;w; Annyira más színben látom ezt az embert xD És olyan széééééép, nyaww, nagyon szép lett | |
| | | JigoKuu
Neme :
| Tárgy: Re: *Megbeszélés* Szer. 2 Dec. - 19:08 | |
| Nyuuu, úgy örülök, hogy tetszik ;w; Jó sokat szenvedtem vele, bár jó buli volt :,3 És rémes, hogy Takashit csak azért csináltam, hogy Makának legyen egy fasz apja, akit utálhat, meg utálhatok én is, erre meg igazi mártírrá vált x,,,D | |
| | | Shanna
Neme :
| | | | JigoKuu
Neme :
| Tárgy: Re: *Megbeszélés* Kedd 2 Feb. - 20:10 | |
| Köszi, jól esik, hogy tetszik, emlékszem, nagyon sokat dolgoztam vele, és legnagyobb meglepetésemre olyan lett, hogy még nekem is tetszik ;w; (Később lehet, már nem fog, de mindegy is xD) | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: *Megbeszélés* Szer. 3 Feb. - 18:12 | |
| Tetszhet is, tényleg nagyon szépen megírtad, gyönyörű lett! >//////< Én is olyan szívesen írnék ilyeneket, de nincs semmi kimondott dolog, amiről, vagy akiről szeretnék, úgy igazán ×D | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: *Megbeszélés* | |
| |
| | | | *Megbeszélés* | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|