꧁ Otthon vagy ꧂
|
|
| *Megbeszélés* | |
|
+4Tobii-zuzu Joey Sassy Dínósbácsi 8 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: *Megbeszélés* Hétf. 27 Jún. - 21:10 | |
| Azt tudom hogy általánosságban a sajátját mindig rossznak érzi az ember... de én ezen túl is annak érzem XD Vagyis úgy érzem hogy nem csak annak érzem, hanem az is XD De majd igyekszek írni választ ^^ | |
| | | JigoKuu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Elszaporodtak, send halp! TOT Hozzászólások száma : 2836
| | | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| | | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: *Megbeszélés* Kedd 28 Jún. - 14:41 | |
| Jaj, ne mondjatok ilyeneket, még nem láttátok, hogy én milyen gyenge, fantáziátlan, rövid postokat írok. ˇˇ |
| | | Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
| Tárgy: Re: *Megbeszélés* Kedd 28 Jún. - 15:06 | |
| Én is szoktam néha olyanokat írni, főleg ha ötlethiányom van (milyen meglepő XD) :D
Jigoku, nyomi? A tieidet én tisztára bírom, ne mondjad már hogy nyomikat írsz! :D | |
| | | Joey **
Neme :
Kor : 34 Karakter : Hiroshi Raidon(jounin), Saruwatari Kenta(genin), Reddo Kameko(genin) Hozzászólások száma : 826
| Tárgy: Re: *Megbeszélés* Kedd 28 Jún. - 21:23 | |
| Jajaja én is most rákaptam a Naodás Alusos csevejre és nagyon jó. Nekem nagyon tetszik. Dínóval egyet érteve én is jártam így. Szörnyű lett mikor nem jutott semmi az eszembe és valami baromságot írtam, hogy legalább legyen hossza. Pl még a karácsonyos hsz-ek főleg az első az valami irtó nagy baromság (legalább a mostaniak egy apró fokkal jobbak) | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| | | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| | | | Shanna
Neme :
| | | | Shanna
Neme :
| | | | JigoKuu
Neme :
| Tárgy: Re: *Megbeszélés* Hétf. 18 Júl. - 21:19 | |
| Hát, úgy látszik az Alus-féle démonok nem dugnak Na, de majd ha Alus felveszi Naoda szokásait! Lesz itt világ | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: *Megbeszélés* Kedd 19 Júl. - 1:12 | |
| Háááá~ * le gasp* Lesz mit olvasnom úgy látom Ittenem Kida de kis csacska, olyan aranyoooos:3 | |
| | | Shanna
Neme :
| | | | JigoKuu
Neme :
| Tárgy: Re: *Megbeszélés* Kedd 19 Júl. - 9:46 | |
| Wíííí Kidaaaa! Beleszerettem abba a kölyökbe Hogy lehet valaki ennyire... "zagyva"? | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: *Megbeszélés* Kedd 19 Júl. - 18:42 | |
| KIDAAA~ Tudnmék én itten mindent mondani de csak annyi, hogy RAIGA VÁLAAASZOLJ!!! |
| | | Shanna
Neme :
| | | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: *Megbeszélés* Pént. 22 Júl. - 21:57 | |
| | |
| | | JigoKuu
Neme :
| Tárgy: Re: *Megbeszélés* Pént. 22 Júl. - 22:16 | |
| Örülök, hogy tetszik :^^: Legalább lesz mit leszednie róla | |
| | | Shanna
Neme :
| | | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: *Megbeszélés* Szomb. 23 Júl. - 0:25 | |
| Azt látom én is X'D Olyan kis cukiiiiii~ | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: *Megbeszélés* Szomb. 23 Júl. - 11:06 | |
| Nem igaz, hogy Kida ennyire édes. XD |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: *Megbeszélés* Szomb. 23 Júl. - 12:01 | |
| Most néztem meg a KidaRai topicot, a figyelmeztetésen tovább nem is mertem olvasni xD | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: *Megbeszélés* Szomb. 23 Júl. - 12:03 | |
| Pedig eddig semmi nem történt xD Meg tök vicces X) De hiába mondom Dínónak is, ő "homikat nem fog olvasni"... ez valami fiú védekezőösztön vagy mi ˇ-ˇ | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: *Megbeszélés* Szomb. 23 Júl. - 12:09 | |
| Nekunk ez olyan mint nektek, ha most én vagy bárki srác elkezdene leszbikus ikrekkel játszani ^^ | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: *Megbeszélés* Szomb. 23 Júl. - 12:10 | |
| ...nekem nem lenne gond XD Mármint én elolvasnám :3 Ha fiúkkal tetszik, lányokkal sem fogom elutasítani X'D | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: *Megbeszélés* | |
| |
| | | | *Megbeszélés* | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|