꧁ Otthon vagy ꧂
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

꧁ Otthon vagy ꧂

KezdőlapSaját KarakterekKeresésRegisztrációBelépés

*Megbeszélés*

Go down 
+4
Tobii-zuzu
Joey
Sassy
Dínósbácsi
8 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 19 ... 30  Next
SzerzőÜzenet
Koffeey

Koffeey

Neme : nő

Kor : 33
Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen
Hozzászólások száma : 13423

*Megbeszélés* - Page 8 Empty
TémanyitásTárgy: Re: *Megbeszélés*   *Megbeszélés* - Page 8 Icon_minitimeHétf. 27 Jún. - 21:10

Azt tudom hogy általánosságban a sajátját mindig rossznak érzi az ember... de én ezen túl is annak érzem XD Vagyis úgy érzem hogy nem csak annak érzem, hanem az is XD
De majd igyekszek írni választ ^^
Vissza az elejére Go down
http://koffeey.deviantart.com
JigoKuu

JigoKuu

Kor : 29
Karakter : Elszaporodtak, send halp! TOT
Hozzászólások száma : 2836

TémanyitásTárgy: Re: *Megbeszélés*   *Megbeszélés* - Page 8 Icon_minitimeKedd 28 Jún. - 14:02

Szerintem nálam gagyibban senki se ír fórumon, tehát most megnyugtatnék mindenkit, hogy fenomenálisakat szoktatok írni! *Megbeszélés* - Page 8 469533 Imádom Alus meg mindenki más reagjait, csak az enyémek nyomik *Megbeszélés* - Page 8 1689095111 *Megbeszélés* - Page 8 3035813544
https://jigokunotobira.weebly.com/
Shanna

Shanna

Kor : 34
Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou
Hozzászólások száma : 9698

TémanyitásTárgy: Re: *Megbeszélés*   *Megbeszélés* - Page 8 Icon_minitimeKedd 28 Jún. - 14:05

Nem, nem nyomi senkié se! *Megbeszélés* - Page 8 856137 Csakazenyém *shot*
×D
De komolyan 8D Én imádok mindent olvasni, mindenkiét, mert mindenkié más és tetszik :D Na, kész, ennyi, aki legközelebb kijelenti hogy nem jó a reagja, azt... annak... elmondom hogy de ˇˇ Bizony ˇˇ
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: *Megbeszélés*   *Megbeszélés* - Page 8 Icon_minitimeKedd 28 Jún. - 14:41

Jaj, ne mondjatok ilyeneket, még nem láttátok, hogy én milyen gyenge, fantáziátlan, rövid postokat írok. ˇˇ
Dínósbácsi

Dínósbácsi

Neme : Férfi

Kor : 27
Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma
Hozzászólások száma : 9421

TémanyitásTárgy: Re: *Megbeszélés*   *Megbeszélés* - Page 8 Icon_minitimeKedd 28 Jún. - 15:06

Én is szoktam néha olyanokat írni, főleg ha ötlethiányom van (milyen meglepő XD) :D

Jigoku, nyomi? A tieidet én tisztára bírom, ne mondjad már hogy nyomikat írsz! :D
Joey
**
**
Joey

Karakter : Hiroshi Raidon(jounin), Saruwatari Kenta(genin), Reddo Kameko(genin)
Hozzászólások száma : 826

TémanyitásTárgy: Re: *Megbeszélés*   *Megbeszélés* - Page 8 Icon_minitimeKedd 28 Jún. - 21:23

Jajaja én is most rákaptam a Naodás Alusos csevejre és nagyon jó. Nekem nagyon tetszik. Dínóval egyet érteve én is jártam így. Szörnyű lett mikor nem jutott semmi az eszembe és valami baromságot írtam, hogy legalább legyen hossza. Pl még a karácsonyos hsz-ek főleg az első az valami irtó nagy baromság (legalább a mostaniak egy apró fokkal jobbak)
Shanna

Shanna

Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou

TémanyitásTárgy: Re: *Megbeszélés*   *Megbeszélés* - Page 8 Icon_minitimeCsüt. 30 Jún. - 20:39

Bocsi, hogy most témát váltok ^^' De szóval a NieeKoru ×D Nagyon akarom már folytatni, már aaannyiszor elkezdtem, de áhh >< Nem igaz milyen gáz vagyok romantikában ×,D *Megbeszélés* - Page 8 990973 (Ez lehet az oka, hogy Koru olyan tetű lesz később, nem kell érzékire váltanom ×D)
Dddeeee fogok választ írni, ezt tervezem legközelebbre... a sulis Koru-hsz után ×D
Koffeey

Koffeey

Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen

TémanyitásTárgy: Re: *Megbeszélés*   *Megbeszélés* - Page 8 Icon_minitimeCsüt. 7 Júl. - 13:59

Juj írtááááál *-* De örülööööök!! *Megbeszélés* - Page 8 196731*Megbeszélés* - Page 8 112523 Megpróbálok majd én is hamar írni *Megbeszélés* - Page 8 752584
Shanna

Shanna

TémanyitásTárgy: Re: *Megbeszélés*   *Megbeszélés* - Page 8 Icon_minitimeCsüt. 7 Júl. - 23:59

Hát íírtaaaaam... *Megbeszélés* - Page 8 102733 ×,D Jó lesz ha ezt a részt befejezzük, mert az amulettes pont ez után következik (pár hónap időbeli eltéréssel ×D), utána pedig mehetünk benne tovább :3
Shanna

Shanna

TémanyitásTárgy: Re: *Megbeszélés*   *Megbeszélés* - Page 8 Icon_minitimeVas. 17 Júl. - 22:43

Idézet :
Nem tudom hogy a saját kényelmén kívül volt-e hátsó szándéka a pucérkodással, de minden esetre rám nem gyakorolt nagy hatást. Nem vagyok annyira mélyen, hogy emberekre -vagy jelen esetben emberi testre csupán- csorgassam a nyálamat. Mifelénk meg különben sem bevett szokás a testiség. Hogy ez jó-e vagy rossz, arról megoszlanak a vélemények, de talán árulkodó tény, hogy az embereknek ezt a tevékenységét senki nem vette fel a napi rutinjába.
Ohh, ez egy tök érdekes újdonság :O Szóval démonéknál nem menő a szex? *Megbeszélés* - Page 8 532108

Ja, és majdnem elfelejtettem ×D Valamiért ez a szám... olyan Naodás szerintem 83

Ne üssetek le na ×D De nekem őt juttatta eszembe ×D
JigoKuu

JigoKuu

TémanyitásTárgy: Re: *Megbeszélés*   *Megbeszélés* - Page 8 Icon_minitimeHétf. 18 Júl. - 21:19

Hát, úgy látszik az Alus-féle démonok nem dugnak *Megbeszélés* - Page 8 2170645477
Na, de majd ha Alus felveszi Naoda szokásait! *Megbeszélés* - Page 8 729914 Lesz itt világ *Megbeszélés* - Page 8 360656 *Megbeszélés* - Page 8 28602
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: *Megbeszélés*   *Megbeszélés* - Page 8 Icon_minitimeKedd 19 Júl. - 1:12

Háááá~ *le gasp* *Megbeszélés* - Page 8 Rlyplz
*Megbeszélés* - Page 8 01145202-2-102410-1*Megbeszélés* - Page 8 01145202-2-1Y0E-2
Lesz mit olvasnom úgy látom *Megbeszélés* - Page 8 Pervieplz
Ittenem Kida de kis csacska, olyan aranyoooos:3
Shanna

Shanna

TémanyitásTárgy: Re: *Megbeszélés*   *Megbeszélés* - Page 8 Icon_minitimeKedd 19 Júl. - 8:32

Uuuugye? *Megbeszélés* - Page 8 112523 Kis szétszórt idióta~ 8D
JigoKuu

JigoKuu

TémanyitásTárgy: Re: *Megbeszélés*   *Megbeszélés* - Page 8 Icon_minitimeKedd 19 Júl. - 9:46

*Megbeszélés* - Page 8 28602 Wíííí Kidaaaa! *Megbeszélés* - Page 8 28602

Beleszerettem abba a kölyökbe *Megbeszélés* - Page 8 454185 Hogy lehet valaki ennyire... "zagyva"? *Megbeszélés* - Page 8 92926
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: *Megbeszélés*   *Megbeszélés* - Page 8 Icon_minitimeKedd 19 Júl. - 18:42

KIDAAA~ *Megbeszélés* - Page 8 28602
Tudnmék én itten mindent mondani de csak annyi, hogy RAIGA VÁLAAASZOLJ!!! *Megbeszélés* - Page 8 992567
Shanna

Shanna

TémanyitásTárgy: Re: *Megbeszélés*   *Megbeszélés* - Page 8 Icon_minitimeKedd 19 Júl. - 21:07

Nyááh, örülök hogy ennyire sikerült érvényesítenem ×D Ha tudnátok már mióta kínzott ;-;
IGEN RAIGAAAA!!! *Megbeszélés* - Page 8 469533 Nem lakik messze, úgyhogy gyorsan meg kell állítani ×D
Shanna

Shanna

TémanyitásTárgy: Re: *Megbeszélés*   *Megbeszélés* - Page 8 Icon_minitimePént. 22 Júl. - 21:57

Kis hazudós, becsaptál tegnap!!! *Megbeszélés* - Page 8 48334
Nem mintha nem örülnék neki *Megbeszélés* - Page 8 596150
A kezdés annyira jóóó, nagyon tetszik ×D Meg hogy mennyire böki a szemét a pizsi ami Kidán van *Megbeszélés* - Page 8 84382 Hát... Kidáét is... ×D Nem volt szerencsés választás ˇˇ
JigoKuu

JigoKuu

TémanyitásTárgy: Re: *Megbeszélés*   *Megbeszélés* - Page 8 Icon_minitimePént. 22 Júl. - 22:16

Örülök, hogy tetszik :^^:
Legalább lesz mit leszednie róla *Megbeszélés* - Page 8 514184
Shanna

Shanna

TémanyitásTárgy: Re: *Megbeszélés*   *Megbeszélés* - Page 8 Icon_minitimePént. 22 Júl. - 22:44

Én is erre gondoltam *Megbeszélés* - Page 8 752584 Habár Kidus nem hagyja magát az első "randin" ˇ,ˇ
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: *Megbeszélés*   *Megbeszélés* - Page 8 Icon_minitimeSzomb. 23 Júl. - 0:25

Azt látom én is X'D
Olyan kis cukiiiiii~ *Megbeszélés* - Page 8 112523
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: *Megbeszélés*   *Megbeszélés* - Page 8 Icon_minitimeSzomb. 23 Júl. - 11:06

Nem igaz, hogy Kida ennyire édes. XD *Megbeszélés* - Page 8 1283606599
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata
Hozzászólások száma : 9818

TémanyitásTárgy: Re: *Megbeszélés*   *Megbeszélés* - Page 8 Icon_minitimeSzomb. 23 Júl. - 12:01

Most néztem meg a KidaRai topicot, a figyelmeztetésen tovább nem is mertem olvasni xD
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: *Megbeszélés*   *Megbeszélés* - Page 8 Icon_minitimeSzomb. 23 Júl. - 12:03

Pedig eddig semmi nem történt xD Meg tök vicces X) De hiába mondom Dínónak is, ő "homikat nem fog olvasni"... ez valami fiú védekezőösztön vagy mi ˇ-ˇ
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata
Hozzászólások száma : 9818

TémanyitásTárgy: Re: *Megbeszélés*   *Megbeszélés* - Page 8 Icon_minitimeSzomb. 23 Júl. - 12:09

Nekunk ez olyan mint nektek, ha most én vagy bárki srác elkezdene leszbikus ikrekkel játszani ^^
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: *Megbeszélés*   *Megbeszélés* - Page 8 Icon_minitimeSzomb. 23 Júl. - 12:10

...nekem nem lenne gond XD Mármint én elolvasnám :3 Ha fiúkkal tetszik, lányokkal sem fogom elutasítani X'D
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: *Megbeszélés*   *Megbeszélés* - Page 8 Icon_minitime

*Megbeszélés*
Vissza az elejére 
8 / 30 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 19 ... 30  Next
 Similar topics
-
» Seya Kei megbeszélés
» Haru's HaruHaru Interview [Dangerious!] - megbeszélés

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
꧁ Otthon vagy ꧂  :: SZEREPJÁTÉK :: Szabad játék //IC//-
Ugrás: