꧁ Otthon vagy ꧂
|
|
| Csevegő \\vegyes\\ | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
JigoKuu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Elszaporodtak, send halp! TOT Hozzászólások száma : 2836
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 12 Júl. - 14:38 | |
| Az, hogy Shanna nem ír nekem pü-t xD | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 12 Júl. - 21:30 | |
| Hát én meg csak úgy... GTA-zok. gondolom megérted, Koffeey XD | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 12 Júl. - 21:57 | |
| Világvége hangulat van elég erőteljesen .__. | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 13 Júl. - 10:03 | |
| Én koptatom az abroncsokat, mostmár nem kell kímélnem őket tekintve hogy holnap KO a játéknak | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 13 Júl. - 12:57 | |
| Én meg bezzeg azóta sem léptem be | |
| | | JigoKuu
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 13 Júl. - 16:20 | |
| Én sem x,D És Csápival Garrussal sem akar összejönni a kis... tréningünk ;o; | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 13 Júl. - 18:43 | |
| "I had reach...", mi? | |
| | | JigoKuu
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 16 Júl. - 22:36 | |
| Nagyon-nagyon boldog szülinapot, Shanna!!! Öreg vagy már, biza'!ˇˇ | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 16 Júl. - 23:53 | |
| Face-en már köszöntöttelek, de igeeen, boldog szülinapot itt is~!! >w< | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Pént. 17 Júl. - 10:57 | |
| Én pedig elfeledkeztem róla, pedig még láttam is aznap | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Pént. 17 Júl. - 12:42 | |
| Aww, köszönöm >//////< Nem baj, Dínó, jobb is ×,D | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 27 Júl. - 21:56 | |
| Csend, és hulla szag :,D Lassan oldalt vált amúgy a Csevegő :D | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 27 Júl. - 22:32 | |
| Hát én nem tudom, ül megint mindenki a babérjain xD Részemről nekem ma sikerült először kapcsolódnom a szálloda wifi-jéhez, szóval ez az okˇˇ Telefonról nem szoktam felnézni, mert a fórum eszi a mobilnetet xD | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 27 Júl. - 22:42 | |
| Nem tudom miről beszéltek xdd | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 3 Aug. - 14:21 | |
| Én hazaértem, újra aktív lehetek | |
| | | JigoKuu
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 6 Aug. - 11:30 | |
| Feltűnt bárkinek is, milyen kevesen maradtunk?C,: Koffal igen sokat dolgoztunk, megtisztítottuk a fórumot, és ronda sznob, elitista módon lezártuk a regisztrációkat is, ne zargassanak minket ˇˇ | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 6 Aug. - 12:50 | |
| Lezártátok a regisztrációkat? XD | |
| | | JigoKuu
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 6 Aug. - 17:14 | |
| | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 6 Aug. - 18:27 | |
| Nos én, többszörös rossz tapasztalattal a hátam mögött, támogatom a változtatást, még ha kicsit radikális is hirtelen :,D Illetve jövőhéttől én is visszatérek az élők sorába >///////< | |
| | | JigoKuu
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 6 Aug. - 19:37 | |
| Hát igen, de olyan irritáló volt mindig, mikor olyan emberek szülinapjait írogatta a fórum, akik sose írtak semmit, csak stalkerkedtek kb. x,D Meg aki jönni akart volna, eddig megvolt rá a lehetősége, de minden pl. utánam regelt ember is csak jött meg ment, meg beakasztottak minden játékot (illetve még ha játszani akarnának se játszana velük senki pont a korábbitól való félelem miatt, szóval megint ott állnánk, hogy hiába regelt és kiközösítjük, akkor meg radikálisan inkább alapból zárjunk ki mindenkit ˇˇ")... De én beszéltem rá Koffot amúgy, rám jöjjenek a kövek, ha nem tetszik a dolog x,D Btw, Proton is megcsináltuk ugyanezt, és a dolog felhasználó-törléses része nem visszavonható már :,,,D Na, most mondja valaki, hogy a nevem alatti rang-megjegyzés izét nem érdemeltem ki :,D | |
| | | Dani *
Neme :
Kor : 29 Hozzászólások száma : 801
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 6 Aug. - 19:57 | |
| Az már valami jó nagy nèpirtás volt itt xD mondjuk az ok teljesen èrthető :D | |
| | | JigoKuu
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 6 Aug. - 20:00 | |
| Senkit nem bántottunk, aki Szejás ˇˇ Szóval neked pl. nincs miért izgulnod, Dani :D | |
| | | Dani *
Neme :
Kor : 29 Hozzászólások száma : 801
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 6 Aug. - 20:07 | |
| Remèltem is :D lehet hogy ritkán látni engem de azèrt fel fel lesek :DD | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 6 Aug. - 20:27 | |
| Hát nem tudom, mert igaz, hogy rég volt már értelmes új regisztrált tagunk, és nem is látok rá sok esélyt a jövőben, viszont a regisztrációk lezárása ki is zárja annak lehetőségét, szóval... | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 6 Aug. - 20:49 | |
| Nem kellett engem sem sokat győzködni, régóta fontolgattam/tuk már ezt a dolgot, mert okééé, tény hogy így kizárjuk a normális új tag lehetőségét is, de valljuk be, aki itt van, az már a kezdetektől, első évtől itt van, aztán a köztes eresztés meg jött és egy idő után ment, rosszabb esetben megkezdett játékokkal, amiknél aztán mehetett a mentőakció, vagy rosszabbik esetben a törlés :C
SHANNA VÁRJUUUUUUKKKKK ˇˇ C: | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ | |
| |
| | | | Csevegő \\vegyes\\ | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|