꧁ Otthon vagy ꧂
|
|
| Csevegő \\vegyes\\ | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 3 Nov. - 21:31 | |
| Naaa, akkor ez a november talán tényleg a nagy tetteké lesz, nekem is egyre jobban szejázhatnékom van xD Felgyülemlik ˇˇ Itt minden okés, csak sok a dologˇˇ' Már dolgozok én is xD Oly kevés az idő Veled mizujs? c: | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szomb. 24 Dec. - 11:25 | |
| Minden a terveim szerint halad, mint láthatjátok ×,D Rémes, mennyire nincs semmi időm, és csak reménykedek, hogy a következő évben, illetve az ünnepek között talán jobb lesz 8( Na, de minden esetre, annyira azért feltétlenül szakítottam időt, hogy KELLEMES KARÁCSONYI ÜNNEPEKET kívánjak Nektek, sok ajándékot és békességet az ünnepekre
| |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 26 Dec. - 10:10 | |
| Nyaww, megint csak jó látni hogy még élsz :'D Reméljük mi is nagyon hogy sikerül egy kis időt kerítened hogy többet lássunk ;w; Bár szó ami szó, én is nagyon nehezen jutok el odáig XD De lényeg a lényeg, igen, én is nagyon boldog karácsonyt kívánok nektek!! >3< | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| | | | JigoKuu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Elszaporodtak, send halp! TOT Hozzászólások száma : 2836
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 6 Szept. - 19:40 | |
| Most, hogy lassan újra a Nagy Tettek Novemberét éljük, kivel mi újság? | |
| | | Dani *
Neme :
Kor : 29 Hozzászólások száma : 801
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 4 Okt. - 23:35 | |
| Én élek virulok. Sok munka sok edzés kevés szabadidő xd itt milyen kihaltság van | |
| | | Koffeey
Neme :
| | | | Dani *
Neme :
Kor : 29 Hozzászólások száma : 801
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Kedd 9 Jan. - 10:38 | |
| Utólag is boldog karácsonyt és boldog újévet ! | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ | |
| |
| | | | Csevegő \\vegyes\\ | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|