꧁ Otthon vagy ꧂
|
|
| Alien AU | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: Alien AU Vas. 26 Okt. - 12:24 | |
| Nem való oda ;_; Nem láttad a Corpse Party-t, nem láttad, hogy a loli mit élt át és miként halt is meg.. | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
| Tárgy: Re: Alien AU Vas. 26 Okt. - 12:30 | |
| Hát még nem volt szerencsém látni, de valamennyire ismerem és tudom, milyen szép dolgok történnek benne. De annyiban én is ellene szólok, hogy bezzeg ha én ajánlom be a fiatalokat akkor az nem lehet, de a teljesen magatehetetlen gyereket bezzeg hoznátok ._. | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: Alien AU Vas. 26 Okt. - 12:37 | |
| Miért akartok oda fiatalokat? Why? Kérdem én... az oké, hogy a Naruto-ban képesek világot megváltani a tizenévesek, de itt azért más a téma, nem tizenéveseknek való szerintem. ˇˇ De hát mindenkinek szíve joga eldönteni kit hozna szívesen | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Alien AU Vas. 26 Okt. - 12:49 | |
| Hát ja, én pont erre a logikára építettem. Mondom ha bármely animében képesek világot megváltani, akkor most itt miért ne szembesülhetnének egy alienel? Nagy esély különbség úgysincs, a tökéletes életforma ellen, legyenek tizenévesek vagy huszasok, az alien lesz az erősebb XD De annyira kiálltatok mellette, hogy ne, hogy akkor mondom jó, hozom én is a 6 évvel idősebb alakokat. Erre beakarják dobni Sanát. Már nem tudok mit mondani XD | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Alien AU Vas. 26 Okt. - 14:38 | |
| Most senki nem erőltette, mit ellenkampányoltok hirtelen?xD Shanna mondta hogy lehet hozná, én meg mondtam hogy ha tényleg hozza, akkor lesz kit hősiesen védelmezni, de még úgyse biztos semmi:'D Shannáé a döntő szó ˇwˇ | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Alien AU Vas. 26 Okt. - 14:43 | |
| Nem ellenkampányolok, csak leírtam a véleményem ezzel kapcsolatban XD | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Alien AU Vas. 26 Okt. - 14:45 | |
| De úgy ráugrottatok a Sana témára xD Shouta se sokkal idősebb, őt meg senki nem féltette, jól van ám, megjegyeztem uwu | |
| | | JigoKuu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Elszaporodtak, send halp! TOT Hozzászólások száma : 2836
| Tárgy: Re: Alien AU Vas. 26 Okt. - 14:49 | |
| Jójó, Akatsu meg Raiga majd kettesben darálhatnának meg túlélhetnének xD
Hmm, igen, Itarun is gondolkoztam x,D Aztán lehet itt meglenne a keze még, de ha már AU, lehet leharapná az Alien neki XX,D Amúgy persze a shippuus verzióban is megvan, hogy történt, hogy hiányzik a fél bal keze, de na xD Ha hozom, ezt muszáj lesz kijátszanom :,3 | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Alien AU Vas. 26 Okt. - 14:52 | |
| Én sem féltek senkit. Csak épp ti panaszkodtatok, hogy ne a fiatalokat hozzuk. Erre aztán meg hoztok fiatalokat. Hát nagyszerű XD Akkor Jigoku készülhetek úgy, hogy Mizumát majd Itaruval társíthatjuk? :D Vele lehet, amikor leharapják azt a kezét XD | |
| | | JigoKuu
Neme :
| Tárgy: Re: Alien AU Vas. 26 Okt. - 15:16 | |
| Igen, hozom akkor xD Majd mikor Mizumát védik, leeszik a kezét xD :,D | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| Tárgy: Re: Alien AU Vas. 26 Okt. - 15:26 | |
| Ha hoznám Sanát, nem dobnám szembe pont őt a lénnyel ×D De nem tudom, mert ha Raiga jön, lehet, hogy Kidát kéne >//3//< Ha kitalálok valamit, hogy hogyan és minek van ő ott ×D Korut én is abban az űrseriffes irodába gondoltam, ott tökéletes helye lenne ×D Bár nem ott ülne 24/7, azért "terepen" is szeretnék majd vele lenni :,D | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Alien AU Vas. 26 Okt. - 15:51 | |
| Lehetett ő is átutazóban csak, vagy akármi:'D Tényleg amúgy a már meglévő kapcsolatok mennyire maradjanak, vagy mennyire legyenek hangsúlyosak?:D | |
| | | JigoKuu
Neme :
| Tárgy: Re: Alien AU Vas. 26 Okt. - 16:03 | |
| Hát Raiga azért nem fogja letagadni Kidát nyilván >3< Megvédi majd minden áron ˇˇ | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| | | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Alien AU Vas. 26 Okt. - 16:31 | |
| Hát játszassuk őket úgy, hogy nem ismerik még egymást, hanem a már meglévő kötelékek alapján melegedjenek össze annyira amennyire a amúgy is viszonyt ápolnak a Naruto universe-be a játék folyamán :D Nem tudom értitek mit értek xdd | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Alien AU Vas. 26 Okt. - 16:39 | |
| Én értem xD Olyan nagy eltérések úgysem lennének szerintem, úgyhogy kb arra gondoltam én is:D De ismerhetik egymást régebbről is, szerintem nyugodtan mozogjunk szabadon xD | |
| | | JigoKuu
Neme :
| Tárgy: Re: Alien AU Vas. 26 Okt. - 16:41 | |
| Támogatom Tobi javaslatát!!C,: | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: Alien AU Vas. 26 Okt. - 16:43 | |
| Én mindkettőt, Koruék az űrállomás előttről is ismerjék már egymást :,D | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Alien AU Vas. 26 Okt. - 16:47 | |
| Végül is azt már meglehet beszélni, hogy ki az akik esetleg korábbról is ismerhetnék egymást :D | |
| | | JigoKuu
Neme :
| Tárgy: Re: Alien AU Vas. 26 Okt. - 16:49 | |
| De Raiga majd hadd úgy ismerje meg Kidát, hogy megmentiiiii T3T Hadd szeressenek egymásba másodszor is C,: | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Alien AU Vas. 26 Okt. - 16:50 | |
| Meg azt kell majd még megbeszélni hogy milyen helyzetben kezdünk :3 Dínóval mi beszéltük, hogy lehetne még valamivel a játék előtt mondjuk, amikor még épp elkezdődött a szar, szóval pl még épp csak jött a zárlat, se érkező hajók, de indulók, még a terminálon is több emberke lehetne, aztán szép lassan romlana a dolog:D | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Alien AU Vas. 26 Okt. - 16:53 | |
| Én az in medias res kezdésre voksolok.. ^^'' Jöjjön a buli, aztán az előzményeket max felelevenítik egymásnak ha találkoznak vagy valami.. :D | |
| | | JigoKuu
Neme :
| Tárgy: Re: Alien AU Vas. 26 Okt. - 16:57 | |
| Igen, meg elveszünk itt az előzmények részeleteibe, mint szoktunk xD | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: Alien AU Vas. 26 Okt. - 16:58 | |
| Megmentheti egy makacs és agresszív androidtól, amivel meggondolatlanul kekeckedett~ :,D | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Alien AU Vas. 26 Okt. - 17:02 | |
| Nekem in medias res is jó, mindegy xD | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Alien AU | |
| |
| | | | Alien AU | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|