꧁ Otthon vagy ꧂
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

꧁ Otthon vagy ꧂

KezdőlapSaját KarakterekKeresésRegisztrációBelépés

Alien AU

Go down 
5 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4 ... 8 ... 14  Next
SzerzőÜzenet
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

Neme : Férfi

Kor : 29
Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata
Hozzászólások száma : 9818

Alien AU - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Alien AU   Alien AU - Page 3 Icon_minitimeVas. 26 Okt. - 12:24

Nem való oda ;_; Nem láttad a Corpse Party-t, nem láttad, hogy a loli mit élt át és miként halt is meg.. Alien AU - Page 3 574382
Vissza az elejére Go down
Dínósbácsi

Dínósbácsi

Kor : 27
Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma
Hozzászólások száma : 9421

Alien AU - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Alien AU   Alien AU - Page 3 Icon_minitimeVas. 26 Okt. - 12:30

Hát még nem volt szerencsém látni, de valamennyire ismerem és tudom, milyen szép dolgok történnek benne.
De annyiban én is ellene szólok, hogy bezzeg ha én ajánlom be a fiatalokat akkor az nem lehet, de a teljesen magatehetetlen gyereket bezzeg hoznátok ._.
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata

Alien AU - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Alien AU   Alien AU - Page 3 Icon_minitimeVas. 26 Okt. - 12:37

Miért akartok oda fiatalokat? Why? Kérdem én... az oké, hogy a Naruto-ban képesek világot megváltani a tizenévesek, de itt azért más a téma, nem tizenéveseknek való szerintem. ˇˇ De hát mindenkinek szíve joga eldönteni kit hozna szívesen
Dínósbácsi

Dínósbácsi

Alien AU - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Alien AU   Alien AU - Page 3 Icon_minitimeVas. 26 Okt. - 12:49

Hát ja, én pont erre a logikára építettem. Mondom ha bármely animében képesek világot megváltani, akkor most itt miért ne szembesülhetnének egy alienel? Nagy esély különbség úgysincs, a tökéletes életforma ellen, legyenek tizenévesek vagy huszasok, az alien lesz az erősebb XD De annyira kiálltatok mellette, hogy ne, hogy akkor mondom jó, hozom én is a 6 évvel idősebb alakokat. Erre beakarják dobni Sanát. Már nem tudok mit mondani XD
Koffeey

Koffeey

Neme : nő

Kor : 33
Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen
Hozzászólások száma : 13423

Alien AU - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Alien AU   Alien AU - Page 3 Icon_minitimeVas. 26 Okt. - 14:38

Most senki nem erőltette, mit ellenkampányoltok hirtelen?xD Shanna mondta hogy lehet hozná, én meg mondtam hogy ha tényleg hozza, akkor lesz kit hősiesen védelmezni, de még úgyse biztos semmi:'D Shannáé a döntő szó ˇwˇ
http://koffeey.deviantart.com
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

Alien AU - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Alien AU   Alien AU - Page 3 Icon_minitimeVas. 26 Okt. - 14:43

Nem ellenkampányolok, csak leírtam a véleményem ezzel kapcsolatban XD
Koffeey

Koffeey

Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen

Alien AU - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Alien AU   Alien AU - Page 3 Icon_minitimeVas. 26 Okt. - 14:45

De úgy ráugrottatok a Sana témára xD Shouta se sokkal idősebb, őt meg senki nem féltette, jól van ám, megjegyeztem uwu
JigoKuu

JigoKuu

Karakter : Elszaporodtak, send halp! TOT
Hozzászólások száma : 2836

Alien AU - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Alien AU   Alien AU - Page 3 Icon_minitimeVas. 26 Okt. - 14:49

Jójó, Akatsu meg Raiga majd kettesben darálhatnának meg túlélhetnének xD

Hmm, igen, Itarun is gondolkoztam x,D Aztán lehet itt meglenne a keze még, de ha már AU, lehet leharapná az Alien neki XX,D Amúgy persze a shippuus verzióban is megvan, hogy történt, hogy hiányzik a fél bal keze, de na xD Ha hozom, ezt muszáj lesz kijátszanom :,3
https://jigokunotobira.weebly.com/
Dínósbácsi

Dínósbácsi

Alien AU - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Alien AU   Alien AU - Page 3 Icon_minitimeVas. 26 Okt. - 14:52

Én sem féltek senkit. Csak épp ti panaszkodtatok, hogy ne a fiatalokat hozzuk. Erre aztán meg hoztok fiatalokat. Hát nagyszerű XD
Akkor Jigoku készülhetek úgy, hogy Mizumát majd Itaruval társíthatjuk? :D Vele lehet, amikor leharapják azt a kezét XD
JigoKuu

JigoKuu

Alien AU - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Alien AU   Alien AU - Page 3 Icon_minitimeVas. 26 Okt. - 15:16

Igen, hozom akkor xD Majd mikor Mizumát védik, leeszik a kezét xD :,D
Shanna

Shanna

Kor : 34
Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou
Hozzászólások száma : 9698

Alien AU - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Alien AU   Alien AU - Page 3 Icon_minitimeVas. 26 Okt. - 15:26

Ha hoznám Sanát, nem dobnám szembe pont őt a lénnyel ×D De nem tudom, mert ha Raiga jön, lehet, hogy Kidát kéne >//3//< Ha kitalálok valamit, hogy hogyan és minek van ő ott ×D
Korut én is abban az űrseriffes irodába gondoltam, ott tökéletes helye lenne ×D Bár nem ott ülne 24/7, azért "terepen" is szeretnék majd vele lenni :,D
Koffeey

Koffeey

Alien AU - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Alien AU   Alien AU - Page 3 Icon_minitimeVas. 26 Okt. - 15:51

Lehetett ő is átutazóban csak, vagy akármi:'D
Tényleg amúgy a már meglévő kapcsolatok mennyire maradjanak, vagy mennyire legyenek hangsúlyosak?:D
JigoKuu

JigoKuu

Alien AU - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Alien AU   Alien AU - Page 3 Icon_minitimeVas. 26 Okt. - 16:03

Hát Raiga azért nem fogja letagadni Kidát nyilván >3< Megvédi majd minden áron ˇˇ
Shanna

Shanna

Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou

Alien AU - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Alien AU   Alien AU - Page 3 Icon_minitimeVas. 26 Okt. - 16:15

Ez jó kérdés, én pl azt is szívesen kijátszanám, hogy ott ismerkednek meg Alien AU - Page 3 511482971
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

Alien AU - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Alien AU   Alien AU - Page 3 Icon_minitimeVas. 26 Okt. - 16:31

Hát játszassuk őket úgy, hogy nem ismerik még egymást, hanem a már meglévő kötelékek alapján melegedjenek össze annyira amennyire a amúgy is viszonyt ápolnak a Naruto universe-be a játék folyamán :D Nem tudom értitek mit értek xdd
Koffeey

Koffeey

Alien AU - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Alien AU   Alien AU - Page 3 Icon_minitimeVas. 26 Okt. - 16:39

Én értem xD Olyan nagy eltérések úgysem lennének szerintem, úgyhogy kb arra gondoltam én is:D De ismerhetik egymást régebbről is, szerintem nyugodtan mozogjunk szabadon xD
JigoKuu

JigoKuu

Alien AU - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Alien AU   Alien AU - Page 3 Icon_minitimeVas. 26 Okt. - 16:41

Támogatom Tobi javaslatát!!C,:
Shanna

Shanna

Alien AU - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Alien AU   Alien AU - Page 3 Icon_minitimeVas. 26 Okt. - 16:43

Én mindkettőt, Koruék az űrállomás előttről is ismerjék már egymást :,D
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

Alien AU - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Alien AU   Alien AU - Page 3 Icon_minitimeVas. 26 Okt. - 16:47

Végül is azt már meglehet beszélni, hogy ki az akik esetleg korábbról is ismerhetnék egymást :D
JigoKuu

JigoKuu

Alien AU - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Alien AU   Alien AU - Page 3 Icon_minitimeVas. 26 Okt. - 16:49

De Raiga majd hadd úgy ismerje meg Kidát, hogy megmentiiiii T3T Hadd szeressenek egymásba másodszor is C,:
Koffeey

Koffeey

Alien AU - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Alien AU   Alien AU - Page 3 Icon_minitimeVas. 26 Okt. - 16:50

Meg azt kell majd még megbeszélni hogy milyen helyzetben kezdünk :3 Dínóval mi beszéltük, hogy lehetne még valamivel a játék előtt mondjuk, amikor még épp elkezdődött a szar, szóval pl még épp csak jött a zárlat, se érkező hajók, de indulók, még a terminálon is több emberke lehetne, aztán szép lassan romlana a dolog:D
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

Alien AU - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Alien AU   Alien AU - Page 3 Icon_minitimeVas. 26 Okt. - 16:53

Én az in medias res kezdésre voksolok.. ^^'' Jöjjön a buli, aztán az előzményeket max felelevenítik egymásnak ha találkoznak vagy valami.. :D
JigoKuu

JigoKuu

Alien AU - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Alien AU   Alien AU - Page 3 Icon_minitimeVas. 26 Okt. - 16:57

Igen, meg elveszünk itt az előzmények részeleteibe, mint szoktunk xD
Shanna

Shanna

Alien AU - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Alien AU   Alien AU - Page 3 Icon_minitimeVas. 26 Okt. - 16:58

Megmentheti egy makacs és agresszív androidtól, amivel meggondolatlanul kekeckedett~ :,D
Koffeey

Koffeey

Alien AU - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Alien AU   Alien AU - Page 3 Icon_minitimeVas. 26 Okt. - 17:02

Nekem in medias res is jó, mindegy xD
Ajánlott tartalom

Alien AU - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Alien AU   Alien AU - Page 3 Icon_minitime

Alien AU
Vissza az elejére 
3 / 14 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4 ... 8 ... 14  Next

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
꧁ Otthon vagy ꧂  :: SZEREPJÁTÉK :: Küldetések-
Ugrás: