꧁ Otthon vagy ꧂
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

꧁ Otthon vagy ꧂

KezdőlapSaját KarakterekKeresésRegisztrációBelépés

Alien AU

Go down 
5 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 14  Next
SzerzőÜzenet
Shanna

Shanna

Neme : nő

Kor : 34
Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou
Hozzászólások száma : 9698

Alien AU - Page 8 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Alien AU   Alien AU - Page 8 Icon_minitimeKedd 28 Okt. - 20:02

Hát ez az, hogy nem tudom, ő akkor hol volt, mert a másik pasi nem ott ×D
Vissza az elejére Go down
Dínósbácsi

Dínósbácsi

Neme : Férfi

Kor : 27
Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma
Hozzászólások száma : 9421

Alien AU - Page 8 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Alien AU   Alien AU - Page 8 Icon_minitimeKedd 28 Okt. - 20:10

Hát ja, gondolom lehet ott bizonyos dolgokat irányítani. Mert van ott valami irányítóterem szerűcske Alien AU - Page 8 243759 Illetve van egy kis orvosi szoba is, ha jól emlékszem Alien AU - Page 8 120865
Koffeey

Koffeey

Kor : 33
Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen
Hozzászólások száma : 13423

Alien AU - Page 8 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Alien AU   Alien AU - Page 8 Icon_minitimeKedd 28 Okt. - 20:15

Igen, meg hát ott éldegéltek ők is szóval elvileg egész biztonságos és jól lakható xD
Az meg tök jó lenne ha legalább Itaru az androidok felett állna, még ha vele is kekeckednének a kényesebb területeken, de többnyire azért békén hagynák xD
http://koffeey.deviantart.com
Shanna

Shanna

Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou

Alien AU - Page 8 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Alien AU   Alien AU - Page 8 Icon_minitimeKedd 28 Okt. - 20:25

Jó lesz az akkor nekem ×3 Aztán remélem többnyire mindenki tenne egy látogatást arrafelé Alien AU - Page 8 682940
Tényleg, és akkor ki hogyan, hol, mivel tervez kezdeni? >//3//<
Koffeey

Koffeey

Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen

Alien AU - Page 8 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Alien AU   Alien AU - Page 8 Icon_minitimeKedd 28 Okt. - 20:50

Hát mi Dínóval Gypsy-t és Sakkun-t az egyik alsó főgenerátorhoz tesszük majd be kezdésnek, az a nagy bummbummos, ahol olyan vihar szerűség van xD Aztán onnan jönnek majd visszafel顡
Zeron meg Piko meg az érkezésükkel... érkeznek xD Amolyan ál-mentőegységként küldték őket, hogy elhitessék az emberekkel hogy azért próbálnak nekik kintről segíteni, közben meg nem is, de ezt ők sem tudják xD
Shanna

Shanna

Alien AU - Page 8 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Alien AU   Alien AU - Page 8 Icon_minitimeSzer. 29 Okt. - 11:12

Én Kidussal akkor valami androidos nézeteltéréssel kezdek, bár arra jutottam, hogy a tranzit közelében :D Le voltak állítva, és a kontrollterembe ment, hogy újraindíttassa a közlekedést a Joekkal :,D Aztán hirtelen ráfogják, hogy "kezd hisztérikussá válni" :,D
Koruval pedig a marsall irodában akarok kezdeni, majd utánaolvasok még ott a dolgoknak, és azokat is belefoglalom, aztán mindegyik meghal majd, sajnálatos módon ˇ//,//ˇ Szóval az lesz ott neki a kis főhadiszállása, ahová tárt karokkal várjuk az összezavarodott látogatókat ×D
JigoKuu

JigoKuu

Kor : 29
Karakter : Elszaporodtak, send halp! TOT
Hozzászólások száma : 2836

Alien AU - Page 8 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Alien AU   Alien AU - Page 8 Icon_minitimeSzer. 29 Okt. - 13:19

Nyaww, Raiga majd megneveli azt a pofátlan androidot :,D

Mi Dínóval meg egyeztettünk a kezdésünket illetően >3<
https://jigokunotobira.weebly.com/
Koffeey

Koffeey

Alien AU - Page 8 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Alien AU   Alien AU - Page 8 Icon_minitimeSzer. 29 Okt. - 14:28

Jaj, még a mi kezdésünkhöz annyit hogy az első Alien-találkozásban akkor valószínűleg Zeronnak és Piko-nak lesz része, közvetlenül az érkezésük után:'D Dokkolnak, aztán az akkor még pici alien le is vadássza a legénység nagy részét és rajtuk nő meg ˇ3ˇ
JigoKuu

JigoKuu

Alien AU - Page 8 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Alien AU   Alien AU - Page 8 Icon_minitimeSzer. 29 Okt. - 18:54

Okés C,: Aztán majd megkergetheti Itarut xD
Dínósbácsi

Dínósbácsi

Alien AU - Page 8 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Alien AU   Alien AU - Page 8 Icon_minitimeSzer. 29 Okt. - 18:55

Hát Itarut gondolom csak később kergeti meg, ha mi azzal kezdünk XD
JigoKuu

JigoKuu

Alien AU - Page 8 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Alien AU   Alien AU - Page 8 Icon_minitimeSzer. 29 Okt. - 19:03

Jó, hát én nem az őskortól fogom kezdeni a játékot, hanem onnantól, hogy már el van szabadulva, meg tudnak róla páran ˇˇ
Shanna

Shanna

Alien AU - Page 8 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Alien AU   Alien AU - Page 8 Icon_minitimeSzer. 29 Okt. - 20:11

Elkezdődöööööööööött *.* De jóó Alien AU - Page 8 112523
Dínósbácsi

Dínósbácsi

Alien AU - Page 8 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Alien AU   Alien AU - Page 8 Icon_minitimeSzer. 29 Okt. - 20:27

Han Solo! Hát én azon a képen meghaltam X'D
De ja, tök király, hogy már el is kezdődött. Elég jó játék lesz ez :D
JigoKuu

JigoKuu

Alien AU - Page 8 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Alien AU   Alien AU - Page 8 Icon_minitimeSzer. 29 Okt. - 20:31

Nyaww, Dínó, nem akarsz írni te is?C: És akkor behányom Itarut is xD
Dínósbácsi

Dínósbácsi

Alien AU - Page 8 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Alien AU   Alien AU - Page 8 Icon_minitimeSzer. 29 Okt. - 21:00

Hát holnap megtehetem, végül is:D
JigoKuu

JigoKuu

Alien AU - Page 8 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Alien AU   Alien AU - Page 8 Icon_minitimeSzer. 29 Okt. - 21:14

Okés C,:

Shanna, és te Kidust hogy akarod behozni?:D Csak mert akkor Raigát úgy időzítem xD
Shanna

Shanna

Alien AU - Page 8 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Alien AU   Alien AU - Page 8 Icon_minitimeSzer. 29 Okt. - 21:15

Hát, valahogy pár nappal ezutánra szerintem, amikor már zárlat van, meg makacs androidok ×D
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata
Hozzászólások száma : 9818

Alien AU - Page 8 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Alien AU   Alien AU - Page 8 Icon_minitimeSzer. 29 Okt. - 21:21

Ti a bolondját járatjátok velem, hogy nekem bebeszéltétek, hogy pár héttel korábban vagy napokkal a gáz előtt kell kezdeni mert ismerkedés meg minden lófasz mikor ti meg már a nagy galibánál kezdtek? Really? Ne basszatok fel :D
Shanna

Shanna

Alien AU - Page 8 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Alien AU   Alien AU - Page 8 Icon_minitimeSzer. 29 Okt. - 21:24

Hát nem akkor, amikor már kiáll az állomás a gravitációs pályájáról, meg hasonlók, szóval azért az előtt ×,D A zárlat már aznap beáll szerintem, amikor a lény elszabadult, szóval ott, ahol ti kezdtetek, mert azt beszéltétek is, hogy ez az utolsó érkező hajó, nem? :D
JigoKuu

JigoKuu

Alien AU - Page 8 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Alien AU   Alien AU - Page 8 Icon_minitimeSzer. 29 Okt. - 21:26

Hát én Raigát úgy teszem, ahogy Kida lesz, de Itarut belököm a közepébe, nem fogok itt évezredeket várni, míg a többiek teáznak meg ismerkednek xD
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata
Hozzászólások száma : 9818

Alien AU - Page 8 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Alien AU   Alien AU - Page 8 Icon_minitimeSzer. 29 Okt. - 21:27

Shanna írta:
Hát, valahogy pár nappal ezutánra szerintem,
Az ezutánra a jelenlegi játékot érted ahol Zeron és Piko van? :D Koff mondta hogy mi így is korábban vagyunk, de arról nem volt szó, hogy mindneki más már később kezdheti...úgy hogy ti erőszakoltátok meg ezt az idősík dolgot, hogy napokkal meg hetekkel korábban induljon ez ****, hogy tudjatok ismerkedni meg hasonlók.. :D
JigoKuu

JigoKuu

Alien AU - Page 8 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Alien AU   Alien AU - Page 8 Icon_minitimeSzer. 29 Okt. - 21:29

Az enyémek két Alienes menekülés közben ismerkednek majd a környezetükkel X,D De időben vagytok szerintem, de azért napokkal meg hetekkel a zárlat előtt kezdeni durva lett volna ˇˇ De ha ti vagytok az utolsó bejövő hajó, aztán zárlat... utána már kb. ugyanott vagyunk ˇˇ
Koffeey

Koffeey

Alien AU - Page 8 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Alien AU   Alien AU - Page 8 Icon_minitimeSzer. 29 Okt. - 21:32

A játék szerintem egy héttel lehet a zárlat után, szóval igen, a miénk szerintem a zárlat után egy 2 nappal már mehet, lényegében Zeron és Piko érkezése után már ott lesz a kifejlett alien, szóval bárkit bárhol megtámadhat ám, nem hiszem hogy leült kötögetni XD
Dínósbácsi

Dínósbácsi

Alien AU - Page 8 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Alien AU   Alien AU - Page 8 Icon_minitimeSzer. 29 Okt. - 21:32

Szerintetek minek írtam le a három dátumot, jó népek? XD Ott van, hogy mikor jött fel a nő. Ott van, hogy mikor jött ki belőle az alien és az is ott van, hogy melyik nap vette meg a WY a Sevastopolt, amivel egy napot pedig bekövetkezett a zárlat. És a fő játékidőnk ez után fok kezdődni kb. másfél héttel - ettől függetlenül Pikoék érkezését nyugodtan játszátok ki. Már megbeszéltük XD
JigoKuu

JigoKuu

Alien AU - Page 8 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Alien AU   Alien AU - Page 8 Icon_minitimeSzer. 29 Okt. - 21:33

Igen, már lazán garázdálkodik, szóval nem vagytok túl korán, mert amúgyis, nektek így kellett jönni, még jó, hogy korábban vagytok kicsit mint azok, akik már az állomáson vannak ősidők óta xD
Ajánlott tartalom

Alien AU - Page 8 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Alien AU   Alien AU - Page 8 Icon_minitime

Alien AU
Vissza az elejére 
8 / 14 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 14  Next

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
꧁ Otthon vagy ꧂  :: SZEREPJÁTÉK :: Küldetések-
Ugrás: