꧁ Otthon vagy ꧂
|
|
| Alien AU | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| Tárgy: Re: Alien AU Kedd 28 Okt. - 20:02 | |
| Hát ez az, hogy nem tudom, ő akkor hol volt, mert a másik pasi nem ott ×D | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
| Tárgy: Re: Alien AU Kedd 28 Okt. - 20:10 | |
| Hát ja, gondolom lehet ott bizonyos dolgokat irányítani. Mert van ott valami irányítóterem szerűcske Illetve van egy kis orvosi szoba is, ha jól emlékszem | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Alien AU Kedd 28 Okt. - 20:15 | |
| Igen, meg hát ott éldegéltek ők is szóval elvileg egész biztonságos és jól lakható xD Az meg tök jó lenne ha legalább Itaru az androidok felett állna, még ha vele is kekeckednének a kényesebb területeken, de többnyire azért békén hagynák xD | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| | | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Alien AU Kedd 28 Okt. - 20:50 | |
| Hát mi Dínóval Gypsy-t és Sakkun-t az egyik alsó főgenerátorhoz tesszük majd be kezdésnek, az a nagy bummbummos, ahol olyan vihar szerűség van xD Aztán onnan jönnek majd visszafel顡 Zeron meg Piko meg az érkezésükkel... érkeznek xD Amolyan ál-mentőegységként küldték őket, hogy elhitessék az emberekkel hogy azért próbálnak nekik kintről segíteni, közben meg nem is, de ezt ők sem tudják xD | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: Alien AU Szer. 29 Okt. - 11:12 | |
| Én Kidussal akkor valami androidos nézeteltéréssel kezdek, bár arra jutottam, hogy a tranzit közelében :D Le voltak állítva, és a kontrollterembe ment, hogy újraindíttassa a közlekedést a Joekkal :,D Aztán hirtelen ráfogják, hogy "kezd hisztérikussá válni" :,D Koruval pedig a marsall irodában akarok kezdeni, majd utánaolvasok még ott a dolgoknak, és azokat is belefoglalom, aztán mindegyik meghal majd, sajnálatos módon ˇ//,//ˇ Szóval az lesz ott neki a kis főhadiszállása, ahová tárt karokkal várjuk az összezavarodott látogatókat ×D | |
| | | JigoKuu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Elszaporodtak, send halp! TOT Hozzászólások száma : 2836
| Tárgy: Re: Alien AU Szer. 29 Okt. - 13:19 | |
| Nyaww, Raiga majd megneveli azt a pofátlan androidot :,D
Mi Dínóval meg egyeztettünk a kezdésünket illetően >3< | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Alien AU Szer. 29 Okt. - 14:28 | |
| Jaj, még a mi kezdésünkhöz annyit hogy az első Alien-találkozásban akkor valószínűleg Zeronnak és Piko-nak lesz része, közvetlenül az érkezésük után:'D Dokkolnak, aztán az akkor még pici alien le is vadássza a legénység nagy részét és rajtuk nő meg ˇ3ˇ | |
| | | JigoKuu
Neme :
| Tárgy: Re: Alien AU Szer. 29 Okt. - 18:54 | |
| Okés C,: Aztán majd megkergetheti Itarut xD | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Alien AU Szer. 29 Okt. - 18:55 | |
| Hát Itarut gondolom csak később kergeti meg, ha mi azzal kezdünk XD | |
| | | JigoKuu
Neme :
| Tárgy: Re: Alien AU Szer. 29 Okt. - 19:03 | |
| Jó, hát én nem az őskortól fogom kezdeni a játékot, hanem onnantól, hogy már el van szabadulva, meg tudnak róla páran ˇˇ | |
| | | Shanna
Neme :
| | | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Alien AU Szer. 29 Okt. - 20:27 | |
| Han Solo! Hát én azon a képen meghaltam X'D De ja, tök király, hogy már el is kezdődött. Elég jó játék lesz ez :D | |
| | | JigoKuu
Neme :
| Tárgy: Re: Alien AU Szer. 29 Okt. - 20:31 | |
| Nyaww, Dínó, nem akarsz írni te is?C: És akkor behányom Itarut is xD | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Alien AU Szer. 29 Okt. - 21:00 | |
| Hát holnap megtehetem, végül is:D | |
| | | JigoKuu
Neme :
| Tárgy: Re: Alien AU Szer. 29 Okt. - 21:14 | |
| Okés C,:
Shanna, és te Kidust hogy akarod behozni?:D Csak mert akkor Raigát úgy időzítem xD | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: Alien AU Szer. 29 Okt. - 21:15 | |
| Hát, valahogy pár nappal ezutánra szerintem, amikor már zárlat van, meg makacs androidok ×D | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: Alien AU Szer. 29 Okt. - 21:21 | |
| Ti a bolondját járatjátok velem, hogy nekem bebeszéltétek, hogy pár héttel korábban vagy napokkal a gáz előtt kell kezdeni mert ismerkedés meg minden lófasz mikor ti meg már a nagy galibánál kezdtek? Really? Ne basszatok fel :D | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: Alien AU Szer. 29 Okt. - 21:24 | |
| Hát nem akkor, amikor már kiáll az állomás a gravitációs pályájáról, meg hasonlók, szóval azért az előtt ×,D A zárlat már aznap beáll szerintem, amikor a lény elszabadult, szóval ott, ahol ti kezdtetek, mert azt beszéltétek is, hogy ez az utolsó érkező hajó, nem? :D | |
| | | JigoKuu
Neme :
| Tárgy: Re: Alien AU Szer. 29 Okt. - 21:26 | |
| Hát én Raigát úgy teszem, ahogy Kida lesz, de Itarut belököm a közepébe, nem fogok itt évezredeket várni, míg a többiek teáznak meg ismerkednek xD | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: Alien AU Szer. 29 Okt. - 21:27 | |
| - Shanna írta:
- Hát, valahogy pár nappal ezutánra szerintem,
Az ezutánra a jelenlegi játékot érted ahol Zeron és Piko van? :D Koff mondta hogy mi így is korábban vagyunk, de arról nem volt szó, hogy mindneki más már később kezdheti...úgy hogy ti erőszakoltátok meg ezt az idősík dolgot, hogy napokkal meg hetekkel korábban induljon ez ****, hogy tudjatok ismerkedni meg hasonlók.. :D | |
| | | JigoKuu
Neme :
| Tárgy: Re: Alien AU Szer. 29 Okt. - 21:29 | |
| Az enyémek két Alienes menekülés közben ismerkednek majd a környezetükkel X,D De időben vagytok szerintem, de azért napokkal meg hetekkel a zárlat előtt kezdeni durva lett volna ˇˇ De ha ti vagytok az utolsó bejövő hajó, aztán zárlat... utána már kb. ugyanott vagyunk ˇˇ | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Alien AU Szer. 29 Okt. - 21:32 | |
| A játék szerintem egy héttel lehet a zárlat után, szóval igen, a miénk szerintem a zárlat után egy 2 nappal már mehet, lényegében Zeron és Piko érkezése után már ott lesz a kifejlett alien, szóval bárkit bárhol megtámadhat ám, nem hiszem hogy leült kötögetni XD | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Alien AU Szer. 29 Okt. - 21:32 | |
| Szerintetek minek írtam le a három dátumot, jó népek? XD Ott van, hogy mikor jött fel a nő. Ott van, hogy mikor jött ki belőle az alien és az is ott van, hogy melyik nap vette meg a WY a Sevastopolt, amivel egy napot pedig bekövetkezett a zárlat. És a fő játékidőnk ez után fok kezdődni kb. másfél héttel - ettől függetlenül Pikoék érkezését nyugodtan játszátok ki. Már megbeszéltük XD | |
| | | JigoKuu
Neme :
| Tárgy: Re: Alien AU Szer. 29 Okt. - 21:33 | |
| Igen, már lazán garázdálkodik, szóval nem vagytok túl korán, mert amúgyis, nektek így kellett jönni, még jó, hogy korábban vagytok kicsit mint azok, akik már az állomáson vannak ősidők óta xD | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Alien AU | |
| |
| | | | Alien AU | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|