Szegény Koru jól egyedül maradt XD De tök jó, akkor végülis majdnem mindenki benéz most oda, legalább többé-kevésbé megismerik egymást, ha már végül majd egy hajón menekülnek meg innen xD
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
Tárgy: Re: Alien AU Kedd 16 Dec. - 18:49
Ja, amúgy én még csak most látom, hogy te is írtál már, Jigoku. Nahát, mikre rá nem jövök XD Illetve tudom, hogy Akioval is én jövök, szóval majd remélhetőleg a szünetben már betudom majd hozni a lemaradásom
Dínósbácsi
Neme :
Tárgy: Re: Alien AU Hétf. 16 Feb. - 13:45
Nahát, 2015 első írása is megtörtén a részemről. Mekkora haladás XD
Na, de nekem is meghozta a kedvem hogy majd folytassam én is Piko-val a dolgokat:'D
JigoKuu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Elszaporodtak, send halp! TOT Hozzászólások száma : 2836
Tárgy: Re: Alien AU Hétf. 16 Feb. - 16:00
Hú, nekem is kéne Raigát xD
Dínósbácsi
Neme :
Tárgy: Re: Alien AU Hétf. 16 Feb. - 16:23
Hát ha már a témánál tartunk, Mizumáéknál is én jövök XD Szóval majd megpróbálok azzal kapcsolatban is aktivizálódni. Jó lenne már tényleg visszaráznom magam aktívabb írásállapotba.
Amúgy mi hogy állunk, beírhatjuk magunkat azzal a Raigával az irodába? 8D Mert akár pont be is eshettek, vagy eshetnek, amikor Akio részletezi a dolgokat :D
Húúúú, most ezt megnéztem, és annyira folytatni akarom, miért álltunk meeeeeeeeeg? >//////< Egy csomó minden eszembe jutott, a végén még valaki újat is behoznék, jajjjjj, folytassuuuuuuk~! ×3
Ehhez is milyen pech kellett, hogy pont abban a másodpercben ugorjon le pont elé?:'D https://youtu.be/NP8rMsipAM8?t=955 (Illetve korábbi két végigjátszásban amit néztem, nem is találkoztam ezzel a levegővisszatartós dologgal bújkálás közben >,>
Húúúú, miket nem >///////< Tartanám a sztorit annyiból, hogy fogolyszállító hajón lett volna, nem olyanon, mint a Zeronéké, hanem egy picin, amin őt szállították volna valami másik csillagközi börtönbe Aztán ez a hajó állt volna meg üzemanyag, meg tartalékfeltöltésre a Sevastopolon, persze pont belecsúsztak volna a zárlatba, de mivel fontos, meg időhöz kötött, meg mit tudom én, a kapitányuk kiharcolta maguknak, hogy mehessenek, aztán a távozási előkészületeiknek a zaja odacsalta az Alient, aki természetesen lemészárolta a legénységet, és valahogy jutott a savas véréből a hajón belülre, úgy jutott ki Tsuu ˇˇ (Hogy időben mi merre, mikor lehetett ez, azt még nem tudom ×D) Itt eltelt annyi idő, amennyivel a többiekhez tudom igazítani; idő közben a hullákat fosztja ki, beszerzett egy Marshall dzsekit is, hogy annak tűnjön, amikor emberekkel találkozik 8D A hullarablással szórakoztatja magát, de olyan szinten, hogy zajt csap, hogy magához csalja az Alient, aztán más emberek, embercsoportok felé vezeti, elbújik, az Alien pedig kiéli magát, aztán amikor biztonságos a terep, kimegy, és összeszedi a cuccokat ×D Egyébként pedig hobbi szinten bombaszakértősködik, szóval emiatt hasznos lehetne, ha valaki összeszedi ˇ///////ˇ Nos, ennyit találtam nagyjából ki ×D Valakit érdekel? :,D
JigoKuu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Elszaporodtak, send halp! TOT Hozzászólások száma : 2836
Tárgy: Re: Alien AU Csüt. 7 Május - 23:00
Én behozom neki Kichirout xD Ő meg lehetne Raiga mellett ilyen biztonsági ember különféle vegyszerekre szakosodva x,D Aztán összetalálkozhatna vele, meg Tsuu átverhetné ˇˇ