꧁ Otthon vagy ꧂
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

꧁ Otthon vagy ꧂

KezdőlapSaját KarakterekKeresésRegisztrációBelépés

Alien AU

Go down 
5 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 14  Next
SzerzőÜzenet
JigoKuu

JigoKuu

Neme : nő

Kor : 29
Karakter : Elszaporodtak, send halp! TOT
Hozzászólások száma : 2836

Alien AU - Page 9 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Alien AU   Alien AU - Page 9 Icon_minitimeSzer. 29 Okt. - 21:34

Most akkor mi?x,D
Vissza az elejére Go down
https://jigokunotobira.weebly.com/
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

Neme : Férfi

Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata
Hozzászólások száma : 9818

Alien AU - Page 9 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Alien AU   Alien AU - Page 9 Icon_minitimeSzer. 29 Okt. - 21:34

Szerintem mára inkább offolom magamat, nem vagyok jól, lehet ezért nem vágommár mi a fasz van.. ne vegyétek magatokra, majd holnap tisztábban átlátom ezt a nyavalyát... xdd Alien AU - Page 9 458933
Shanna

Shanna

Kor : 34
Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou
Hozzászólások száma : 9698

Alien AU - Page 9 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Alien AU   Alien AU - Page 9 Icon_minitimeSzer. 29 Okt. - 21:38

Jaa, a zárlat csak annyival később jött? :,D De végül is azért jött a zárlat, mert az alien már garázdálkodott, de először nem tudta az avatatlan többség, hogy mi történik :,D
De igazából meg olyan mindegy szerintem, elkezdjük, nem írunk napokat pontosan, és kész ×D Játszátok ki ezt az első támadást, ahol az alien szépen megszerzi, amire szüksége van, hogy megnőjjön, aztán kész, ti is folytatjátok odébb, semmi konkrét időhöz nem kell kötni magunkat, na ×D Azt különben sem tudja senki, aki nem illetékes, hogy a Weyland-Yutani megvette az állomást, mert azon Amanda is meglepődik a játékban, pedig ő tőlük jött :,D
Dínósbácsi

Dínósbácsi

Kor : 27
Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma
Hozzászólások száma : 9421

Alien AU - Page 9 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Alien AU   Alien AU - Page 9 Icon_minitimeSzer. 29 Okt. - 21:42

Hát a zárlatot a WY rendelte el. Már ha a zárlat alatt arra gondolunk, hogy megszakadt a kommunikáció a külvilággal.
Koffeey

Koffeey

Kor : 33
Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen
Hozzászólások száma : 13423

Alien AU - Page 9 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Alien AU   Alien AU - Page 9 Icon_minitimeSzer. 29 Okt. - 21:47

Ők rendelték el igen, bár valamiért én is meg voltam zavarodva és azt hittem már akkor megvették és zárlatoltak, amikor az állomásra került a kukac xD
Dehát igen, úgyis azt beszéltük hogy nem írunk pontos időt uwu
http://koffeey.deviantart.com
JigoKuu

JigoKuu

Alien AU - Page 9 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Alien AU   Alien AU - Page 9 Icon_minitimeSzer. 29 Okt. - 22:01

Igen, tökmindegy, hogy napokról vagy csak órákról van szó...ˇˇ
Shanna

Shanna

Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou

Alien AU - Page 9 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Alien AU   Alien AU - Page 9 Icon_minitimeSzer. 29 Okt. - 22:06

Úgysem fog játék közben számítani, szerintem üres órákban ejtőzni úgysem fog senki, én legalábbis biztos, hogy aludni se mernék ×D
Koffeey

Koffeey

Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen

Alien AU - Page 9 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Alien AU   Alien AU - Page 9 Icon_minitimeSzer. 29 Okt. - 22:16

Nem hát, meg aztán olyan időzavarban is lehet ott az ember hogy íhh:'D
Dínósbácsi

Dínósbácsi

Alien AU - Page 9 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Alien AU   Alien AU - Page 9 Icon_minitimeSzer. 29 Okt. - 22:25

Hát persze, a későbbiekben nem is számít, de azért az még meglegyen már, hogy a kezdőesemények hogyan voltak XD Mert látjátok, ha nem, akkor ilyen kavarodás következik be :D
Shanna

Shanna

Alien AU - Page 9 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Alien AU   Alien AU - Page 9 Icon_minitimeSzer. 29 Okt. - 22:32

Igen, úgyhogy örültem is a dátumnak Pikónál, meg átolvastam a kezdést is még egyszer ×D Tehát akkor 15.-én megjött a Jovian Moonlight, 21.-én beállt a zárlat, onnantól kezdődik az igazi kaksi ×D (Ha meg soknak találjátok, érkezhettek néhány nappal később is, semmibe nem telik, csak átírja Koff a dátumot ×D)
Dínósbácsi

Dínósbácsi

Alien AU - Page 9 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Alien AU   Alien AU - Page 9 Icon_minitimeCsüt. 30 Okt. - 19:46

Na megkezdtem én is a játékunkat Kuu-channal :D Végül is külön leírást semmilyent nem raktam bele, ahelyett próbáltam magába a hozzászólásba beleszerkeszteni mindent, ami tudni való. Jó, annyi, hogy a megjelenéséről nem igazán tettem megemlítést. De az röviden mindössze egy olyan felső, mint ami a képen nagyjából látszik -nagyon cuki váll villogtatással ( ͡° ͜ʖ ͡°) - , illetve egy ugyan olyan fazonú szoknya, mint a normál önmagának. Értelemszerűen a haja ugyan olyan. A lábbelit meg éppen nem gondoltam ki, de nem olyan fontos az XD
JigoKuu

JigoKuu

Alien AU - Page 9 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Alien AU   Alien AU - Page 9 Icon_minitimeCsüt. 30 Okt. - 20:20

Nyaww, tök jó lett :D Ma már nem biztos, hogy írok, de holnap akarok *o*
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata

Alien AU - Page 9 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Alien AU   Alien AU - Page 9 Icon_minitimeCsüt. 30 Okt. - 20:22

Akkor hány éves is?:'D
Dínósbácsi

Dínósbácsi

Alien AU - Page 9 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Alien AU   Alien AU - Page 9 Icon_minitimeCsüt. 30 Okt. - 20:45

Hát... 21. Még ha csúnya pultos bácsi ezt nem is hiszi el XD
Shanna

Shanna

Alien AU - Page 9 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Alien AU   Alien AU - Page 9 Icon_minitimeCsüt. 30 Okt. - 22:31

Ilyenkor még nem veszi bóknak az ember lánya :,D
Hát gyerekek, nekem csak a "fejlécem" összerakása több, mint fél órámba került ×,D Pedig ma kész akartam lenni :,D
Shanna

Shanna

Alien AU - Page 9 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Alien AU   Alien AU - Page 9 Icon_minitimePént. 31 Okt. - 12:54

Ami késik, nem múlik Alien AU - Page 9 392785
Nem fogom őket együtt mozgatni amúgy, csak most beírás szempontjából épp jól kijött :3 Meglesz ettől függetlenül Korunak is a saját kezdése ×3
Koffeey

Koffeey

Alien AU - Page 9 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Alien AU   Alien AU - Page 9 Icon_minitimePént. 31 Okt. - 14:41

"You're becoming hysterical" ahh, ez a kedvenc mondatom tőlük:'''D
Dínósbácsi

Dínósbácsi

Alien AU - Page 9 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Alien AU   Alien AU - Page 9 Icon_minitimePént. 31 Okt. - 14:57

Igen? Szerintem a "tut tut" jobb. Azt is mondhatná neki XD
Koffeey

Koffeey

Alien AU - Page 9 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Alien AU   Alien AU - Page 9 Icon_minitimePént. 31 Okt. - 14:58

Jaj igen, az még a másik xD Azt mondhatta volna miközben falnak vágja xD
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

Alien AU - Page 9 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Alien AU   Alien AU - Page 9 Icon_minitimePént. 31 Okt. - 17:30

Kida... ;_;
Shanna

Shanna

Alien AU - Page 9 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Alien AU   Alien AU - Page 9 Icon_minitimePént. 31 Okt. - 18:45

Szegénykém Alien AU - Page 9 574382
A "tut tut"-on gondolkodtam, de nem tudom, minek lehetne fordítani, vagy kéne-e ×D
Koffeey

Koffeey

Alien AU - Page 9 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Alien AU   Alien AU - Page 9 Icon_minitimePént. 31 Okt. - 19:06

"Cö cö", vagy valami ilyesmi?:'D
Dínósbácsi

Dínósbácsi

Alien AU - Page 9 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Alien AU   Alien AU - Page 9 Icon_minitimePént. 31 Okt. - 19:07

"Ejnye bejnye" XD
Shanna

Shanna

Alien AU - Page 9 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Alien AU   Alien AU - Page 9 Icon_minitimePént. 31 Okt. - 19:31

A kutyafáját neki ×D
Koffeey

Koffeey

Alien AU - Page 9 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Alien AU   Alien AU - Page 9 Icon_minitimePént. 31 Okt. - 19:44

Hogy azt a rézfán fütyülős rézangyalát nekije e ˇˇ
Ajánlott tartalom

Alien AU - Page 9 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Alien AU   Alien AU - Page 9 Icon_minitime

Alien AU
Vissza az elejére 
9 / 14 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 14  Next

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
꧁ Otthon vagy ꧂  :: SZEREPJÁTÉK :: Küldetések-
Ugrás: