꧁ Otthon vagy ꧂
|
|
| Alien AU | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
JigoKuu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Elszaporodtak, send halp! TOT Hozzászólások száma : 2836
| Tárgy: Re: Alien AU Szer. 29 Okt. - 21:34 | |
| | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: Alien AU Szer. 29 Okt. - 21:34 | |
| Szerintem mára inkább offolom magamat, nem vagyok jól, lehet ezért nem vágommár mi a fasz van.. ne vegyétek magatokra, majd holnap tisztábban átlátom ezt a nyavalyát... xdd | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| Tárgy: Re: Alien AU Szer. 29 Okt. - 21:38 | |
| Jaa, a zárlat csak annyival később jött? :,D De végül is azért jött a zárlat, mert az alien már garázdálkodott, de először nem tudta az avatatlan többség, hogy mi történik :,D De igazából meg olyan mindegy szerintem, elkezdjük, nem írunk napokat pontosan, és kész ×D Játszátok ki ezt az első támadást, ahol az alien szépen megszerzi, amire szüksége van, hogy megnőjjön, aztán kész, ti is folytatjátok odébb, semmi konkrét időhöz nem kell kötni magunkat, na ×D Azt különben sem tudja senki, aki nem illetékes, hogy a Weyland-Yutani megvette az állomást, mert azon Amanda is meglepődik a játékban, pedig ő tőlük jött :,D | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
| Tárgy: Re: Alien AU Szer. 29 Okt. - 21:42 | |
| Hát a zárlatot a WY rendelte el. Már ha a zárlat alatt arra gondolunk, hogy megszakadt a kommunikáció a külvilággal. | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Alien AU Szer. 29 Okt. - 21:47 | |
| Ők rendelték el igen, bár valamiért én is meg voltam zavarodva és azt hittem már akkor megvették és zárlatoltak, amikor az állomásra került a kukac xD Dehát igen, úgyis azt beszéltük hogy nem írunk pontos időt uwu | |
| | | JigoKuu
Neme :
| Tárgy: Re: Alien AU Szer. 29 Okt. - 22:01 | |
| Igen, tökmindegy, hogy napokról vagy csak órákról van szó...ˇˇ | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| Tárgy: Re: Alien AU Szer. 29 Okt. - 22:06 | |
| Úgysem fog játék közben számítani, szerintem üres órákban ejtőzni úgysem fog senki, én legalábbis biztos, hogy aludni se mernék ×D | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Alien AU Szer. 29 Okt. - 22:16 | |
| Nem hát, meg aztán olyan időzavarban is lehet ott az ember hogy íhh:'D | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Alien AU Szer. 29 Okt. - 22:25 | |
| Hát persze, a későbbiekben nem is számít, de azért az még meglegyen már, hogy a kezdőesemények hogyan voltak XD Mert látjátok, ha nem, akkor ilyen kavarodás következik be :D | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: Alien AU Szer. 29 Okt. - 22:32 | |
| Igen, úgyhogy örültem is a dátumnak Pikónál, meg átolvastam a kezdést is még egyszer ×D Tehát akkor 15.-én megjött a Jovian Moonlight, 21.-én beállt a zárlat, onnantól kezdődik az igazi kaksi ×D (Ha meg soknak találjátok, érkezhettek néhány nappal később is, semmibe nem telik, csak átírja Koff a dátumot ×D) | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Alien AU Csüt. 30 Okt. - 19:46 | |
| Na megkezdtem én is a játékunkat Kuu-channal :D Végül is külön leírást semmilyent nem raktam bele, ahelyett próbáltam magába a hozzászólásba beleszerkeszteni mindent, ami tudni való. Jó, annyi, hogy a megjelenéséről nem igazán tettem megemlítést. De az röviden mindössze egy olyan felső, mint ami a képen nagyjából látszik -nagyon cuki váll villogtatással ( ͡° ͜ʖ ͡°) - , illetve egy ugyan olyan fazonú szoknya, mint a normál önmagának. Értelemszerűen a haja ugyan olyan. A lábbelit meg éppen nem gondoltam ki, de nem olyan fontos az XD | |
| | | JigoKuu
Neme :
| Tárgy: Re: Alien AU Csüt. 30 Okt. - 20:20 | |
| Nyaww, tök jó lett :D Ma már nem biztos, hogy írok, de holnap akarok *o* | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: Alien AU Csüt. 30 Okt. - 20:22 | |
| | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Alien AU Csüt. 30 Okt. - 20:45 | |
| Hát... 21. Még ha csúnya pultos bácsi ezt nem is hiszi el XD | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: Alien AU Csüt. 30 Okt. - 22:31 | |
| Ilyenkor még nem veszi bóknak az ember lánya :,D Hát gyerekek, nekem csak a "fejlécem" összerakása több, mint fél órámba került ×,D Pedig ma kész akartam lenni :,D | |
| | | Shanna
Neme :
| | | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Alien AU Pént. 31 Okt. - 14:41 | |
| "You're becoming hysterical" ahh, ez a kedvenc mondatom tőlük:'''D | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Alien AU Pént. 31 Okt. - 14:57 | |
| Igen? Szerintem a "tut tut" jobb. Azt is mondhatná neki XD | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Alien AU Pént. 31 Okt. - 14:58 | |
| Jaj igen, az még a másik xD Azt mondhatta volna miközben falnak vágja xD | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Alien AU Pént. 31 Okt. - 17:30 | |
| | |
| | | Shanna
Neme :
| | | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Alien AU Pént. 31 Okt. - 19:06 | |
| "Cö cö", vagy valami ilyesmi?:'D | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Alien AU Pént. 31 Okt. - 19:07 | |
| | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: Alien AU Pént. 31 Okt. - 19:31 | |
| | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Alien AU Pént. 31 Okt. - 19:44 | |
| Hogy azt a rézfán fütyülős rézangyalát nekije e ˇˇ | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Alien AU | |
| |
| | | | Alien AU | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|