꧁ Otthon vagy ꧂
|
|
| Alien AU | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: Alien AU Szomb. 25 Okt. - 14:38 | |
| Szerintem 18 éves kor alatt akkor sem kéne gondolkodnunk. ˇˇ | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
| Tárgy: Re: Alien AU Szomb. 25 Okt. - 14:40 | |
| Hát én bizony a simás alakjukat viszem XD | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Alien AU Szomb. 25 Okt. - 14:41 | |
| Hát hozd úgy őket XD Szíved joga:'D | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: Alien AU Szomb. 25 Okt. - 14:44 | |
| Kakuzu te hülye vagy xd Én meg Zeront hozom inkább Akatsu mellé. Őket ketten még nem mozgattam egy játékba. Mostanában zeron úgy is megakarja menteni a világot, testhezálló feladat lesz neki az alien :'D És Seijee lesz a beugróm majd a későbbiekben:P | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Alien AU Szomb. 25 Okt. - 14:45 | |
| Talizhatnak majd Sakkunnal egy szellőzőben, esetleg beszorulnak x'D | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Alien AU Szomb. 25 Okt. - 14:45 | |
| Hát.. majd eldöntöm. Elveszítek itt szegényeimtől a fiatalságukat mindig Mindenesetre én Gypsy-t biztos hozom. Ő oda való Szerk.: Tobi, most mé'? XD | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Alien AU Szomb. 25 Okt. - 14:51 | |
| És a fegyverek? :D Gondolom a ninja eszközöket hanyagoljuk xd | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Alien AU Szomb. 25 Okt. - 14:53 | |
| Hát nem tudom, hogy akarjuk most akkor? Mind sima emberek, vagy megmaradnak a képességeik meg ilyenek?:D | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Alien AU Szomb. 25 Okt. - 14:55 | |
| Szerintem képességek ne legyenek abszolút:'D Fegyverek meg a filmek meg a játék mintájára xD Lehet olyan hackelős kütyü is nyugodtan, Sakkunnak úgyis akarok uwu | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Alien AU Szomb. 25 Okt. - 14:59 | |
| Semmiféle elem ne legyen ami a ninjavilághoz köti. Alapozzunk tényleg a játékra/filmre :D Akarok Akatsu-nak egy shotgunt, a csendes lopakodólelkű egyénnek egy vasakaratú shotit egy mesterlövész fegyver mellé :P Kibújik a szög a zsákból és Rambolelkű lesz, kihozza belőle a szitu XD Zeronnak meg akkor a Bloody Rose eredeti alakját, valami pisztolykütyüt, nem valami hatásos de valami hackelő szerkentyűt neki is akarok:P | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Alien AU Szomb. 25 Okt. - 15:06 | |
| Kéne amúgy lány is, eddig csak fiúk a jelentkezők xD Piko-t bedobhatom, de senkinek se a szíve csücske xD | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Alien AU Szomb. 25 Okt. - 15:07 | |
| Zeronnak az *-* Ők akár érkezhetnének ketten is és maradhatnának egymás nyakán :D | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Alien AU Szomb. 25 Okt. - 15:07 | |
| Lehetne:'D Mentőcsapatként mondjuk, vagy csak úgy utaztak esetleg?:'D | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Alien AU Szomb. 25 Okt. - 15:12 | |
| Ja őket bedobhatnánk mentőcsapatba, olyan nemárt a segítő kéz alapon aztán kettesben maradhatnak :D Mondjuk akkor ezeket lekéne beszélni hogy ki kit hoz, hova sorolná be, és kivel játszatná illetve hogy mi lenne a feladata, mit tűz ki céljául magának a kari , hogy valami szálunk legyen és ne összevisszaságba haladjon mindenki :D | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Alien AU Szomb. 25 Okt. - 15:14 | |
| Igen, valami A pont és B pont kéne, meg a köztes dolgok hogy ki hogy akarja azt elérni magának xD A fő cél gondolom mindenkinek a kijutás lenne, meg esetleg mint a játékban, az APOLLO-ba való eljutás, vagy a kommunikáció létesítése a külvilággal >,> | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Alien AU Szomb. 25 Okt. - 15:30 | |
| Plusz az ALien levadászását is belevehetjük :'D Esetleg még önös célok ezek az alap dolgok mellett ^^' | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Alien AU Szomb. 25 Okt. - 19:08 | |
| Igen, igen, az alien hajtóvadászat is benne lehet, főleg ha mondjuk kiderül hogy ugye addig nem oldják fel ezt a teljes elzárást róluk, amíg ott van a hajón, meg aztán kiderülhet hogy hoppá, fészek is van vagy valami:'D Meg az önös célok is, túlélés, "körzetek" uralása, stb:'D Meg majd találhatunk ki menő neveket a hajóknak, amikről érkeznek xD Pl Zeron meg Piko hajója is:'D
És Shanna:'D Koru meg Sakkun kerülhettek volna a Sevastopol-ra ilyen egyetemi "nyári meló" során is XD Ki tudja, nem tudom hogy vannak itt az ilyen rendszerek, de tök menő lenneˇˇ Koru meg az adminisztrációra, Sakkun meg Gypsy mellé ilyen takarító/mechanikai izére XD | |
| | | JigoKuu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Elszaporodtak, send halp! TOT Hozzászólások száma : 2836
| Tárgy: Re: Alien AU Vas. 26 Okt. - 10:36 | |
| Én Raigát biztos hozom, nálam ő a best xD Adjatok neki egy M14-est, és lesöpör mindent ˇˇ :,D Szerintem ő amúgyis itt most épp a biztonságért felel, szóval... testhez álló feladata lesz C,: Meg akarnék hozni valakit, aki meg védelemre szorul, de nem tudom, kit :,D Mert olyat kéne, aki nincs/nem volt küldin még, olyan sok kis szegényke van ilyen T3T Lehet Hancit bedobnám még, vagy nem tudom >,> Fusát ha bedobnám, tuti ő lenne a Prometheus-os bige, aki túléli, hogy kicsászármetszik belőle az alient x,,D de az meg aljas dolog lenne, tekintve, mennyire gyereket akar :,,D Lehet valami lányt kéne, Hanci sem a "meg kell védeni"-kategória... | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Alien AU Vas. 26 Okt. - 11:50 | |
| Akatsu-t is valamiféle hasonló pozícióra dobnám be, mint te Raiga-t :D Lehetnének azon kevés túlélők valami kommandó csoportnak, akiket idehelyeztek biztonság fenttartás céljából :D Ők lehetnének biztos pontok, akik mellett biztonságban érzik magukat a többiek, alien ide vagy oda. :P | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Alien AU Vas. 26 Okt. - 11:59 | |
| Ha már lányok, akkor végül is én is hozom még Mizumát is. És akkor lesz 21, csak hogy örüljetek XD Illetve Jigoku, Koffeey mondta, hogy Itarut lehet, hogy hoznád. Ha igen, akkor velük ha te is benne vagy játszhatnánk, ha már a Shippuu-ba nem annyira jött össze :D | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Alien AU Vas. 26 Okt. - 12:02 | |
| Meg ha jönne tényleg Sana, az ő védelmére mindenki ráugorhatna majd kicsit itt-ott XD | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Alien AU Vas. 26 Okt. - 12:08 | |
| Ha Sana-t hozod, akkor én ignorálni fogom a jelenlétét, szerintem nem való oda olyan picin >////< | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Alien AU Vas. 26 Okt. - 12:18 | |
| Mi van veled, anti-lolicon lettél, vagy mi? XD | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Alien AU Vas. 26 Okt. - 12:19 | |
| Épp azért mert kedvelem, nem akarom veszélyben látni ;_; | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Alien AU Vas. 26 Okt. - 12:21 | |
| Hát látod pont ez a motiváció, hogy valaki hősként megvédje | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Alien AU | |
| |
| | | | Alien AU | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|