꧁ Otthon vagy ꧂
|
|
| A fórumról | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: A fórumról Csüt. 29 Jan. - 16:00 | |
| Az Általánosnak amúgy nyugodtan ajánlhattok valami kreatívabb, vagy átfogóbb nevet, tegnap csak úgy elkereszteltem xD | |
| | | JigoKuu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Elszaporodtak, send halp! TOT Hozzászólások száma : 2836
| Tárgy: Re: A fórumról Csüt. 29 Jan. - 16:28 | |
| Hát nehogy, én javasoltam, megsértődök, ha átizélitek ˇˇ Na jó, azért ha van valakinek jobb ötlete, mondja nyugodtan :,D | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| Tárgy: Re: A fórumról Csüt. 29 Jan. - 16:47 | |
| Hát írd be olyan kis aljegyzetbe, hogy mit tartalmaz 8D | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: A fórumról Szomb. 31 Jan. - 16:14 | |
| Nekem tetszik, sokkal átláthatóbb és az NJK-kat is könnyebb megtalálni, amúgy így névszerint ha tudjuk kinél keressük. Ügyesek vagytok :D Nekem is van 2, szóval majd őket akkor én is kirakom, mint ti. ^^ | |
| | | JigoKuu
Neme :
| Tárgy: Re: A fórumról Szomb. 31 Jan. - 18:15 | |
| Igyekszünk-igyekszünk >3<
Igen, tessék kipakolni őket, hadd lélegezzenek fel a kis dögök C,: | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: A fórumról Szomb. 31 Jan. - 18:27 | |
| És akkor az a Saját Karakterek topic ki lesz onnan véve nem? olyan furi, hogy ott kiürítve van :'D | |
| | | JigoKuu
Neme :
| Tárgy: Re: A fórumról Szomb. 31 Jan. - 18:32 | |
| Ige-igen, csak elfelejtettük szerintem xD De majd Koff kiszedi, ha megjön C: | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: A fórumról Szomb. 31 Jan. - 20:19 | |
| Ja igen, kiszedem mindjárt xD Mostmár így a Keresés funkció is talán kihasználtabb lesz, Shanna előzetes ajánlása alapján xD | |
| | | JigoKuu
Neme :
| Tárgy: Re: A fórumról Szomb. 31 Jan. - 20:55 | |
| Igen, most gyorsan meglesz mindenki :D | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: A fórumról Szomb. 31 Jan. - 21:23 | |
| És ezek a kettőskeresztezések hogyan is működnek amiket elkezdtetek használni a Shippuuba? :D | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
| Tárgy: Re: A fórumról Szomb. 31 Jan. - 21:30 | |
| | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| Tárgy: Re: A fórumról Szomb. 31 Jan. - 21:51 | |
| Kell valamit nyomni, vagy csak egyszerűen odaírjuk egy adott szó elé? :O | |
| | | JigoKuu
Neme :
| Tárgy: Re: A fórumról Szomb. 31 Jan. - 21:54 | |
| Én csak odaírtam elé :D
Húúú, csini az új fejléééc >3< | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: A fórumról Szomb. 31 Jan. - 22:00 | |
| Aha, csak oda kell írni:D És rákattintva aztán visszanézhető minden hsz, amiben szerepel >3< Olyan esküvős XD Vajon kinek az esküvőjén vannak? :''D | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: A fórumról Szomb. 31 Jan. - 22:04 | |
| Torvald és Hatsuna-san. Még logikus is lenne mindkettejük jelenléte mint koszorúslány és vőfény :'D | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: A fórumról Szomb. 31 Jan. - 22:08 | |
| Pontosan, Tobinál a pont! 8D | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: A fórumról Szomb. 31 Jan. - 22:12 | |
| Nyawww:'D Támogatom XD Látom Koru is megtalálta a helyét, nem kellett sokáig nélkülöznünk xD | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: A fórumról Szomb. 31 Jan. - 22:13 | |
| De megdicsérni elfelejtettem XD Szóval jól néz ki :P Koru meg... mindenhol ott van xd | |
| | | JigoKuu
Neme :
| Tárgy: Re: A fórumról Szomb. 31 Jan. - 22:14 | |
| Igen, Koru lerázhatatlan xD | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: A fórumról Szomb. 31 Jan. - 22:16 | |
| Velem van a baj, hogy az új fejlécet észre sem veszem soha, hacsak nem olvasom, hogy írtok róla? XD | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: A fórumról Szomb. 31 Jan. - 22:16 | |
| 2 hónap után sem unod még ezt a képet? :'D | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: A fórumról Szomb. 31 Jan. - 23:49 | |
| Én már nagyon megszoktammm xD | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: A fórumról Vas. 1 Feb. - 11:54 | |
| Hát ennyi idő után már nem is csoda. | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: A fórumról Pént. 6 Feb. - 21:06 | |
| Kazuo karakteres ikonjával mik a tervek? Nem tűnik valami működőképesnek:'D | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: A fórumról Pént. 6 Feb. - 21:24 | |
| Óó, tényleg XD Majd lecserélem a linket a Karakterek alfórumra :'D | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: A fórumról | |
| |
| | | | A fórumról | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|