꧁ Otthon vagy ꧂
|
|
| Csevegő \\vegyes\\ | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Dani *
Neme :
Kor : 29 Hozzászólások száma : 801
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Pént. 28 Jún. - 15:52 | |
| én már szabad vagyok mint a madár:DD lassan mindenki megszabadul ettől az évtől és belevethetjük magunkat a nyárba strandolás medencézés ha az idő így folytatja akkor meg kori + hógolyó :D | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| | | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szomb. 29 Jún. - 12:14 | |
| Olyat nálunk is szerveznek már vagy két hónapja de én nem megyek xD Tegnap is én ugye nem voltam itthon, csak este láttam Face-en hogy barátnőmék kiírták a csoportba hogy na tegnap legyen-e valami, mert ők bent vannak a koliban bulizni, erre olyan veszekedés lett belőle hogy csak lestem amíg olvastam XD Úgyhogy nem tudom lesz-e nálunk valami, de annyira úgysem voltam jóban senkivel hogy bebuszozzak, a bérletem is már lejárt, barátnőmékkel meg úgyis talizunk majd a nyáron XD | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szomb. 29 Jún. - 12:15 | |
| Inkább milyen volt a tegnap Shanna? Miért lett belőle veszekedés?xd | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szomb. 29 Jún. - 12:22 | |
| Hát először nem volt semmi, írogatta rá a fő szervező srác hogy na de jó, akkor legyen fent a koliban, meg aztán lent az egyetemvárosban valahol, erre jött az egyik csaj, hogy hát ő nagyon gratulál hogy nem lehet olyan talit összehozni ami azoknak is jó akik nem kolisok, meg hogy nem mindenki kocsmázással akarná a dolgot megejteni, meg hogy lehetne kint a városban, vagy Tapolcán... xD Erre írta a barátnőm hogy de mindjárt szakad az eső (ami tényleg szakadt mert én épp akkor értem be Miskolcra a busszal XD), erre hogy hát az csak kifogás, meg stb:'''D Igen Shanna, milyen volt?:'''D | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szomb. 29 Jún. - 12:31 | |
| Úgy szeretem a facebook-os veszekedéseket olvasgatni | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szomb. 29 Jún. - 12:32 | |
| Ja egy ilyet Koff bemásolhatnál:''D | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szomb. 29 Jún. - 12:33 | |
| Másold be, asszony | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szomb. 29 Jún. - 12:44 | |
| Nem az egész, de a vitarészéig...xD Gondolom senki nem akarja az évfolyamtársaimat zaklatni úgyhogy nem satírozok neveket | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szomb. 29 Jún. - 12:51 | |
| Huh ez érdekes volt:'D Hol a vége?xd Srác már nagyon oktatásban volt XD | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szomb. 29 Jún. - 12:51 | |
| Ez volt a vita? | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szomb. 29 Jún. - 12:56 | |
| Hajtépésre számítottál Dínó?:'D Én azért lestem ezen is xD A végét levágtam, annyi van még hogy írták Rékáék hogy ők nem feltétlenül a végső búcsúztatásra készültek hanem egy összejövetelre csak, aztán annyiban maradt...xD | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szomb. 29 Jún. - 12:57 | |
| Oh, hát az ilyen nálunk is rendre megvolt ×D Valakinek sosem jó 8D Most sem leszünk teljes létszámmal szerintem, de nekem nincs messze, úgyhogy illő kivennem a részem, még piát is viszek... Mondjuk ti elég kevesen vagytok, így gázosabb is, ha van egy kis széthúzás, mert nálunk is lesz most pár ember, akiket én személy szerint nem bírok, de akkor hozzájuk max nem szólok, mi vagyunk 30 fölötti létszámmal még így hiányosan is 8DJaj, hát a tegnap, nem volt nagy különlegesség, császkáltunk kicsit, meg beültünk inni, aztán találtunk egy jó ilyen izét, ahol mindenféle játékgépek vannak, ott szórtuk a pénzt ×,,,D | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szomb. 29 Jún. - 12:58 | |
| Én speciel igen arra számítottam mikor mondtad hogy vita.. xdd 3-4 ember egész jól elbeszélgetett erről.. és a többi?xd | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szomb. 29 Jún. - 13:00 | |
| A többi biztos úgy van vele mint én XD | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szomb. 29 Jún. - 13:15 | |
| Hát ha nem is hajtépésre, de valami fogalomnak megfelelő vitára ._. Ez egy viszonylag rendes megbeszélés volt, különösebb megoldás nélkül. De nem kezdtek el veszekedni maguk érdemeit nézve, meg ilyenek XD | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szomb. 29 Jún. - 16:28 | |
| Az veszekedés lett volna, vitának ez vita szerintem 8D | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szomb. 29 Jún. - 20:15 | |
| Most ezen ne vesszünk össze xdd | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 30 Jún. - 12:36 | |
| Ne tépjük rajta egymás haját XD | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 30 Jún. - 13:28 | |
| | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 30 Jún. - 13:32 | |
| Fú, gyerekek, ez a tegnapi de hülyeség volt ×,D Ott voltunk hajnali kettőig, de kb mindenki halálra unta magát, mindenki csak ült, és kötelességtudatból nem mentünk haza ×,D | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 30 Jún. - 13:35 | |
| Huh nagyon érdekesen hangzik, mesélj még | |
| | | Shanna
Neme :
| | | | Dani *
Neme :
Kor : 29 Hozzászólások száma : 801
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 30 Jún. - 13:45 | |
| ilyenkor kell lenyúlni a piát ami van és valahol alkotni valami nagyszabású őrültséget :DD | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 30 Jún. - 13:48 | |
| Hát volt pia, még én is vittem, de épp az volt a lényege, azért mentünk, hogy na legyen már együtt a csoport, ezért nem akart lelépni senki... szóval nagyon eseménydús volt ×D | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ | |
| |
| | | | Csevegő \\vegyes\\ | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|