꧁ Otthon vagy ꧂
|
|
| Rajzok (digitális vagy kézi) | |
|
+7Stein Dani Kisame Shanna Tobii-zuzu Dínósbácsi Koffeey 11 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Joey **
Neme :
Kor : 34 Karakter : Hiroshi Raidon(jounin), Saruwatari Kenta(genin), Reddo Kameko(genin) Hozzászólások száma : 826
| Tárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi) Szomb. 6 Aug. - 0:46 | |
| Váá ez naggyon jó kép. Majd ha beszélgetsz a kép készítőjével Koffeey légy szíves add át gratulációmat, mert nekem nagyon de nagyon tetszik a rajz. | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi) Szer. 10 Aug. - 12:37 | |
| Rajzok(Katt rá) Pár firka tőlem. Nagyon bénák, és csak ilyen vázlatok de na. XD Teganap rajzoltam egy lánynak, hogy megmutassam mennyire nem tudok rajzolni. XD |
| | | Dani *
Neme :
Kor : 29 Hozzászólások száma : 801
| Tárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi) Szer. 10 Aug. - 13:04 | |
| nem jó a link | |
| | | Joey **
Neme :
Kor : 34 Karakter : Hiroshi Raidon(jounin), Saruwatari Kenta(genin), Reddo Kameko(genin) Hozzászólások száma : 826
| Tárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi) Szer. 10 Aug. - 22:30 | |
| Jó az. Am. jók a skicceid BlackGirl. | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| | | | Joey **
Neme :
| Tárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi) Szer. 14 Dec. - 20:38 | |
| | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi) Szer. 14 Dec. - 21:10 | |
| Dehogyis nem lett jó :D Az átdolgozott verziót is muti maajd *-* | |
| | | Joey **
Neme :
| Tárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi) Szer. 14 Dec. - 22:04 | |
| | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi) Szer. 14 Dec. - 22:52 | |
| Komolyan nagyon jó *-* És olyan sok mindent már nem is kell:D Árnyékolni csak szerintem, meg max ide-oda fények és kész is:D | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| | | | Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
| Tárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi) Csüt. 15 Dec. - 21:27 | |
| Szerintem is tiszta jó lett! Én nem tudok embert rajzolni... csak élettelen tárgyakat, vagy idióta fiktív élőlényeket... olyan magányos vagyok... | |
| | | Shanna
Neme :
| | | | Joey **
Neme :
| Tárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi) Csüt. 15 Dec. - 23:43 | |
| Nekem is ez az első igazán jól kinéző rajzom egy karakterről. Még régen neki estem Jokert megrajzolni de félúton abba hagytam. De én is büszke vagyok magamra mert eddig csak firkáltam graffitiket, nonfiguratív meg hasonló dolgokat. Közben végre felkerült a rajzban az i-re a pont. nemsokára beszkennelem és ti is megláthatjátok, hogy mi került még rá. Szerk.: Itt is van. https://2img.net/r/ihimizer/img46/9342/img4pj.jpg | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi) Pént. 16 Dec. - 6:57 | |
| Hikage*,* Hát nagggyon jól néz ki Lassan tőlem is lesznek rajzok, előreláthatólag minden karakterrőlXD | |
| | | Shanna
Neme :
| | | | Joey **
Neme :
| Tárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi) Pént. 16 Dec. - 20:17 | |
| | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi) Pént. 16 Dec. - 20:23 | |
| A skalpok nagyon jó ötleet*-* Nem is baj az ha nem nyugszol, egyre jobb és jobb lesz:D | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi) Kedd 27 Dec. - 0:31 | |
| | |
| | | Joey **
Neme :
| Tárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi) Vas. 8 Jan. - 18:56 | |
| | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi) Vas. 8 Jan. - 19:23 | |
| Ez nagyon-nagyon-nagyon jóóóóó!!:D Tök jól néz ki, nagyon jól sikerült!! | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi) Vas. 8 Jan. - 19:40 | |
| Ja, nagyon jó lett! Tiszta kemény gyerek | |
| | | Joey **
Neme :
| Tárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi) Vas. 8 Jan. - 20:30 | |
| | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi) Vas. 8 Jan. - 20:55 | |
| Nagyon tetsziik, tök ügyes vagy:D | |
| | | Joey **
Neme :
| Tárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi) Vas. 8 Jan. - 20:59 | |
| Köszönöm. Nagy segítségen volt a rajzolásban, hogy beálltam ebbe a pózba majd lefotóztam magam, mert így sokkal könnyebb volt megrajzolni. | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi) Vas. 8 Jan. - 21:03 | |
| Így színesben még királyabb! Tiszta jó ez a beállás, meg mondom, nekem még a feje tetszik | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi) | |
| |
| | | | Rajzok (digitális vagy kézi) | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|