꧁ Otthon vagy ꧂
|
|
| Rajzok (digitális vagy kézi) | |
|
+7Stein Dani Kisame Shanna Tobii-zuzu Dínósbácsi Koffeey 11 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
JigoKuu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Elszaporodtak, send halp! TOT Hozzászólások száma : 2836
| Tárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi) Szomb. 12 Május - 21:38 | |
| | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
| Tárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi) Szomb. 12 Május - 22:32 | |
| Miért, szerintem tök jó A feje kissé fura formájú, de attól még fanta-szuper | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| | | | JigoKuu
Neme :
| Tárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi) Hétf. 14 Május - 18:08 | |
| Komolyan? Jajj de jóóóóó! | |
| | | JigoKuu
Neme :
| Tárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi) Pént. 31 Aug. - 22:08 | |
| | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| | | | JigoKuu
Neme :
| Tárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi) Szomb. 1 Szept. - 17:12 | |
| Köszönöm | |
| | | JigoKuu
Neme :
| Tárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi) Pént. 15 Feb. - 20:55 | |
| | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi) Pént. 15 Feb. - 21:17 | |
| Milyen kis aranyosak már! 8,D De tényleg fel lehet ismerni mindet, tök ügyi voltál már oviban is! *.* | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi) Pént. 15 Feb. - 21:23 | |
| Mik azok az M betűk? | |
| | | JigoKuu
Neme :
| Tárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi) Pént. 15 Feb. - 21:45 | |
| Nagy Ma betűvel jelöltem, ha megvolt az adott pokémon tazóban :,,,D
Köszi, Shanna :,D A színezésnél megragadtam ezen a szinten xD | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi) Hétf. 16 Dec. - 16:11 | |
| Sziasztok! :) Alexis vagyok :$ és itt vannak a rajzaim:) egyszerűen imádok rajzolni. Deidara: Ugyanez javítva: NaruSasu: Ugyanez javítva: A Negyedik: Naruto: :) Ha esetleg tudtok jó képeket Mangából (mert én rohadtul nem találok) akkor linkelejtek már legyetek szívesek.:) |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi) Hétf. 16 Dec. - 17:39 | |
| Üdv köreinkben Kijavítottam a linkjeidet, mert eredetileg nem jelenítődtek meg. Egyébként nem rosszak | |
| | | JigoKuu
Neme :
| Tárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi) Hétf. 16 Dec. - 17:41 | |
| Szia ^^^
Ügyi vagy, nekem is tetszenek a rajzaid :D Sajnos a mangát nem olvasom (össz az az egy angol kötetem, amim van belőle, lol), évek óta az animére se lesek rá, tehát sajnos képvadászatban nem lennék nagy segítség :,D | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi) Hétf. 16 Dec. - 19:14 | |
| Köszi hogy kijavítottad! Esetleg leírnád hogy csináltad? Ja és Jigoku... én most kezdtem el megint a Shippuu-t már a 78.résznél járok... :D ööö Mangát én se olvastam... mert hát berögzült lustaság hogy minek olvassak ha beszélnek(ez itt meg is dőlt mert a Shippuuden feliratos ) de a rajzok meg marha jók benne :DDDD Ma (ha elkészülök velük) akkor dobok rajzot még :) Ui.: lehet azért rontottam el mert new member csak 7 nap után linkelhet :S |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi) Hétf. 16 Dec. - 19:31 | |
| Nah, csak annyi, hogy nem a megfelelő linkeket raktad az [ img ] kódba. Amikor feltöltesz egy képet -látom te is ImageShack-t használsz- akkor ott van link és dirtect link. A direct linket kell használni, hogy megfelelően látszódjanak. Te hibásan a sima linket használtad, persze ez mindenkivel előfordul eleinte :D Példának itt van a nem megfelelő link: [ img ] https://2img.net/r/ihimg/photo/my-images/440/hvjw.jpg/ [ /img ] És a megfelelő direct link, ami meg is fogja jeleníteni a képet. [ img ] https://2img.net/r/ihimizer/img440/1193/hvjw.jpg [ /img ] Persze a fölösleges szóközök nélkül, amit én beraktam. És így meg is jelenik a kívánt végeredmény: | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi) Hétf. 16 Dec. - 19:34 | |
| Jó vagy nálam egy Ichiraku Ramen-re :D Viccet félre tényleg köszi!4!négy! |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi) Hétf. 16 Dec. - 19:36 | |
| Ez semmiség, én mindig itt vagyok a rászorulók megsegítésére | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi) Hétf. 16 Dec. - 19:57 | |
| Üdv.! ^^ Pofás rajzok, nekem tetszenek, Deidarát elkaptad a kedvenc pózában úgyhogy tőlem már plusszban vagy új fórumozóként :D Amúgy ha Naruto-ról van szó akkor lehetséges én vagyok az embered, mert nézem az Animét, lelkesen várom a heti részeket, ahogyan a mangát is. Úgyhogy ha van ötleted miféle képeket szeretnél konkrétan akkor lehetséges tudnék segíteni. :) | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi) Hétf. 16 Dec. - 20:05 | |
| Bármilyen jöhet de olyan kéne mint pl a NaruSasu-s képen van :) ilyen manga styl :) Na, jó neked :D én előröl kezdtem 78. rész Bármilyen Akatsukis vagy Konohais jó... most Obito-t rajzolom ... mivel nem ismerem a karaktert így nem lesz valami jó de mamég remél fel tudom tölteni és akkor meglátod milyen stílusú képekre gondoltam :) Hát Deidara... igen imádom a csávót :D Cosplayezni akartam meg is rendeltem Gaara fejpántját merthogy pont olyan hajam van és akkor csak festeni kell... pont a homok falus fogyott el a másik meg levágtam a hajam 3mm-re úgyhogy Dei-set rendeltem és gyüjtök parókára... thats my life <3 :D Edit...Obito: Hát ezt igen elnagyoltam ^-^ |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi) Kedd 17 Dec. - 20:04 | |
| Egy újabb NaruSasu :D És egy Naruto... :D Mostanában küzdök a rajzokkal... sokkal minőségibb lett az előző narusasu rajzom... ez meg szinte amatőr...-.-" |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi) Kedd 17 Dec. - 20:18 | |
| Milyen mágikus szerszámmal készíted te ezeket? Mert ez nem ceruza, ahogy elnézem | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi) Kedd 17 Dec. - 20:20 | |
| Filc? :D Nagyon jók amúgy, egy újabb ember, aki szépeket alkot művész kezével, és Shanna sóvárog ×,D | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi) Kedd 17 Dec. - 21:28 | |
| Ceruzával megrajzolom :) és utána tűfilcel a körvonalakat meghúzom majd vastag alkoholos filccel kiszínezem amit kell :) DeiTobi(TOBIT ELSZABTAM*) Szászke... |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi) Csüt. 19 Dec. - 11:21 | |
| Dei nagyon tetszik, meg a korábbi Obito is tök jó lett :D | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Rajzok (digitális vagy kézi) | |
| |
| | | | Rajzok (digitális vagy kézi) | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|