꧁ Otthon vagy ꧂
Takenaga-Otoko
Szerző Üzenet Dínósbácsi
Neme : Kor : 27Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha MizumaHozzászólások száma : 9421 Tárgy: Re: Takenaga-Otoko Vas. 26 Aug. - 19:53 Tudom, csak viccelődtem
XD
Koffeey
Neme : Kor : 33Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, NilenHozzászólások száma : 13423 Tárgy: Re: Takenaga-Otoko Vas. 26 Aug. - 19:56 Ja és akkor Tobi úgy írod ahogy gondolod, lehet Yamashita már előtte is ott, csak esetleg a másik oldalon, vagy meghallotta hogy jön és elbújt vagy valami:D Vagy utána is odaérhet:'D
Shanna
Neme : Kor : 34Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, SuouHozzászólások száma : 9698 Koffeey
Neme : Kor : 33Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, NilenHozzászólások száma : 13423 Tárgy: Re: Takenaga-Otoko Vas. 26 Aug. - 20:52
Shanna
Neme : Kor : 34Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, SuouHozzászólások száma : 9698 Tárgy: Re: Takenaga-Otoko Vas. 26 Aug. - 20:59 Jajaja, az még jooobb ×,,,D Ment is a kezdőreagom ^^
Koffeey
Neme : Kor : 33Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, NilenHozzászólások száma : 13423 Tárgy: Re: Takenaga-Otoko Vas. 26 Aug. - 22:34 Takaiiii:''D Tényleg roppant jó döntés volt idejönnie xD
JigoKuu
Neme : Kor : 29Karakter : Elszaporodtak, send halp! TOTHozzászólások száma : 2836 Tárgy: Re: Takenaga-Otoko Hétf. 27 Aug. - 15:49 Ó, lehetne az, hogy mikor meg épp talál egy lapot Takai, akkor Yumi meg elveszi tőle xx,D Na, az a pech :,,D
Tobii-zuzu
Neme : Kor : 29Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa SorataHozzászólások száma : 9818 Tárgy: Re: Takenaga-Otoko Hétf. 27 Aug. - 16:47 Na Yamashita meg is találta Damut:D Ne húzzuk sokáig az ismerkedést, mert ijesztő az az alagút xd
Koffeey
Neme : Kor : 33Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, NilenHozzászólások száma : 13423 Tárgy: Re: Takenaga-Otoko Hétf. 27 Aug. - 16:49 Úúú, megyek is olvasni*3*
Jigoku Mamono írta: Ó, lehetne az, hogy mikor meg épp talál egy lapot Takai, akkor Yumi meg elveszi tőle xx,D Na, az a pech :,,D "Ne ne ne ne ne ne neee, tedd vissza, tedd gyorsan vissza!!
"
Shanna
Neme : Kor : 34Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, SuouHozzászólások száma : 9698 Tárgy: Re: Takenaga-Otoko Hétf. 27 Aug. - 22:06 Koffeey, hogy ezt mennyire el tudom képzelni ×,,,D
Tobii-zuzu
Neme : Kor : 29Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa SorataHozzászólások száma : 9818 Tárgy: Re: Takenaga-Otoko Hétf. 27 Aug. - 22:10 Szerintem Damuhoz is csak holnap írok, ezzel a kis ide oda dobálózással kvittek :D
Dínósbácsi
Neme : Kor : 27Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha MizumaHozzászólások száma : 9421 Tárgy: Re: Takenaga-Otoko Kedd 28 Aug. - 22:29 Írtam én is, ahogy ígértem, ezzel Slendy meg is kezdte első mozzanatait, illetve akkor Mizuma csatlakozott a másik két csöveshez :D
Koffeey
Neme : Kor : 33Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, NilenHozzászólások száma : 13423 Tárgy: Re: Takenaga-Otoko Kedd 28 Aug. - 22:35 Mostmár hárman csövelnek xD
És Slendyyy
Tobii-zuzu
Neme : Kor : 29Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa SorataHozzászólások száma : 9818 Tárgy: Re: Takenaga-Otoko Kedd 28 Aug. - 22:50 Nagyon jó rájuk szabadítja a Slendyt:'D Úgy Damuzik Mizuma mintha egy istent áldana...xd
Koffeey
Neme : Kor : 33Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, NilenHozzászólások száma : 13423 Tárgy: Re: Takenaga-Otoko Kedd 28 Aug. - 23:04 Majd ő megvédi
Vagy nem xD
Shanna
Neme : Kor : 34Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, SuouHozzászólások száma : 9698 Tárgy: Re: Takenaga-Otoko Szer. 29 Aug. - 18:05 Mizuma nagyon ari volt 8D Yama meg majd csak nézhet, hogy mi van 8,D
Dínósbácsi
Neme : Kor : 27Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha MizumaHozzászólások száma : 9421 Tárgy: Re: Takenaga-Otoko Szer. 29 Aug. - 20:19 Takai örülne, ha most rá küldeném a Slendy-t? XD
Koffeey
Neme : Kor : 33Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, NilenHozzászólások száma : 13423 Tárgy: Re: Takenaga-Otoko Szer. 29 Aug. - 20:27 Szerintem inkább holtan esne össze xD
JigoKuu
Neme : Kor : 29Karakter : Elszaporodtak, send halp! TOTHozzászólások száma : 2836 Tárgy: Re: Takenaga-Otoko Szer. 29 Aug. - 20:53 Ne küldd rá, mert első csapásként megkapja Yumisát :,,D
Tobii-zuzu
Neme : Kor : 29Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa SorataHozzászólások száma : 9818 Tárgy: Re: Takenaga-Otoko Pént. 31 Aug. - 14:46 Igen, Yamashita ezt fogja tenni:'DVIDEO
Shanna
Neme : Kor : 34Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, SuouHozzászólások száma : 9698 Tárgy: Re: Takenaga-Otoko Pént. 31 Aug. - 15:57 Ez lool 8,D Keményen visszavág ˇ,ˇ
Tobii-zuzu
Neme : Kor : 29Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa SorataHozzászólások száma : 9818 Tárgy: Re: Takenaga-Otoko Pént. 31 Aug. - 17:43 "Damu néma" <-- hát ez nem maradt meg, pedig biztos vagyok benne hogy áthámoztam magam Damu adatlapján :'D Nomind1, legalább jól bánik a mutogató ujjaival xd
Koffeey
Neme : Kor : 33Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, NilenHozzászólások száma : 13423 Tárgy: Re: Takenaga-Otoko Pént. 31 Aug. - 18:02 Lehet feltűnőbb helyre kéne kibiggyesztenem, mert végülis csak a jellemzésében van ott, kiemelve nincsen...
xD
De a lényeg akkor hogy megvan az infó x'D
Tobii-zuzu
Neme : Kor : 29Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa SorataHozzászólások száma : 9818 Tárgy: Re: Takenaga-Otoko Pént. 31 Aug. - 18:04 Jah leesett amikor Mizumának is csak integetve meg mosolyogva köszönt, de gondoltam utána járok és megnézem az adatlapját:''D De szerintem nem kell máshova írni, legalábbis én kapásból a jellemzésekhez mentem hogy kiderítsem, az pont odavaló:DD asszem xd
Shanna
Neme : Kor : 34Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, SuouHozzászólások száma : 9698 Tárgy: Re: Takenaga-Otoko Pént. 31 Aug. - 18:06 Szerintem is jól van ott, legalább kellemes meglepetés játék közben, ha az ember szeme mégis elsiklott fölötte ×D
Ajánlott tartalom
Tárgy: Re: Takenaga-Otoko
Takenaga-Otoko
Engedélyek ebben a fórumban: Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.