꧁ Otthon vagy ꧂
|
|
| Takenaga-Otoko | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: Takenaga-Otoko Szomb. 18 Ápr. - 21:42 | |
| Mondjuk szerencsére nem azért mert a laptop összehajtogat és eldob :''D | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Takenaga-Otoko Szomb. 18 Ápr. - 22:22 | |
| Nehéz utánuk elmenni aludni xD | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: Takenaga-Otoko Szomb. 18 Ápr. - 22:54 | |
| Igen.. Szerencsére akad pár kispárna mindig :'D | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| Tárgy: Re: Takenaga-Otoko Szomb. 18 Ápr. - 23:07 | |
| Az Outlast sem néz ki rosszul, köszönöm az ötletet 8D No, de ott tartottunk, hogy Slendy hangulat, esetleg? ×D | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Takenaga-Otoko Szomb. 18 Ápr. - 23:09 | |
| Kínálgasd a portékádat XD Nekem vannnnn amúgy, csak valahogy jól fel kéne dobni a végjátékot, jó kis extrás Slendy-vel :'D | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
| Tárgy: Re: Takenaga-Otoko Szomb. 18 Ápr. - 23:10 | |
| Slendy hangulat, eh? *elgondolkodva megdörzsöli markáns állát* | |
| | | JigoKuu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Elszaporodtak, send halp! TOT Hozzászólások száma : 2836
| Tárgy: Re: Takenaga-Otoko Vas. 27 Május - 19:02 | |
| Hát nekem ma megjött a Slendy-s hangulat x,D Elővettem a játékot, aztán 5 lapig jutottam, utána kegyetlenül elkapott. ˇˇ De jó volt, hiányzott már. xD Aztán majd megnézem, hogy állok a küldiben, kell-e írnom valakivel :D | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Takenaga-Otoko Hétf. 4 Jún. - 20:56 | |
| Most hogy így feljött a dolog, engem is elkapott XD Legalább egyszer meg kéne szereznem a 8-at :'D | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Takenaga-Otoko | |
| |
| | | | Takenaga-Otoko | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|