꧁ Otthon vagy ꧂
|
|
| Takenaga-Otoko | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| | | | Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
| Tárgy: Re: Takenaga-Otoko Pént. 24 Aug. - 23:43 | |
| Aha. :D Azt hiszem akkor holnap, még ha Mizuma bejutását nem is, de egy nyitó hsz-t megírok :D | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: Takenaga-Otoko Pént. 24 Aug. - 23:44 | |
| Huh ez nagy buli lesz :'D | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Takenaga-Otoko Pént. 24 Aug. - 23:56 | |
| Már én is várom nagyon xD Kíváncsi leszek ki lesz a szerencsés, aki először pillanthatja meg :'3 | |
| | | JigoKuu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Elszaporodtak, send halp! TOT Hozzászólások száma : 2836
| Tárgy: Re: Takenaga-Otoko Szomb. 25 Aug. - 11:08 | |
| Amilyen béna, tuti Yumi lesz x,D Mondjuk ő nem ijedős, de szerintem a közepe-végefelé nagyon be fog parázni | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Takenaga-Otoko Szomb. 25 Aug. - 12:10 | |
| Lehetne kettőjüknél egy olyan "Mögöttem van, igaz?" jelenet xD Adná magát a kérdés, miután a másik így néz; xD | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Takenaga-Otoko Szomb. 25 Aug. - 14:46 | |
| Na, akkor hivatalosan is megkezdtem a játékot egy apró nyitó hsz-el. ˇˇ" Talán még ma Mizumát is beírom :D | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| Tárgy: Re: Takenaga-Otoko Szomb. 25 Aug. - 15:28 | |
| Koffeey, az jóóó ×,,D Nekem tetszik, szívesen kijátszanék egy olyat ×D És lehet ma én is beviszem már Takait :3 | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: Takenaga-Otoko Szomb. 25 Aug. - 21:58 | |
| Hallod Koffeey a Damu-Yamashita páros hogy legyen? Hol találkozzanak?:D | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Takenaga-Otoko Szomb. 25 Aug. - 22:28 | |
| Bejutás után talizzanak nem?:3 Úgy értem külön-külön menjenek be szerintem, aztán... válasszuk ki az egyik helyet találkapontnak:'D Mondjuk az alagút?:3 | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Takenaga-Otoko Szomb. 25 Aug. - 22:33 | |
| Aha ok :'DD Ott találhatnak közösen egy papírt és akár összetéveszthetik egymást a mumussal xd | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Takenaga-Otoko Szomb. 25 Aug. - 22:35 | |
| De nekik nem feltétlenül muszáj tudniuk a mumus létezéséről :D Ahogy írtam, hallhattak róla dolgokat, de senki nem tudja biztosan ˇ,ˇ Szóval az elején nem tudhatnak arról, mibe is keveredtek és mit kell figyelniük :D | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Takenaga-Otoko Szomb. 25 Aug. - 22:36 | |
| Akkor csak ijedjenek meg egymástól és ha netalántán összefutnak a mumussal akkor azzal nyugtathatják magukat hogy más ninják akár xd és mégse :'DD | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: Takenaga-Otoko Szomb. 25 Aug. - 22:39 | |
| Annyit tudok, hogy Takai tudni fog róla 8,D Mármint ő nagyon félős az ilyen dolgokkal szemben, mert az uncsitesói folyton ilyeneket meséltek a kisebbeknek ×,D És így hallott is róla :3 | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Takenaga-Otoko Szomb. 25 Aug. - 22:41 | |
| Damu nem sok mindent fog tudni róla, egyszerűen a hót sötét erdőtől lesz félős hangulatban x''D Am okés Tobi:'D És ki érjen oda előbb?:3 | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Takenaga-Otoko Szomb. 25 Aug. - 22:52 | |
| Passzolom, azt még megbeszéljük, előbb legyünk bent :'DD | |
| | | Shanna
Neme :
| | | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Takenaga-Otoko Szomb. 25 Aug. - 22:56 | |
| Hát én pont most próbálok összehozni egy belépő Mizumát, de lehet, hogy csak holnap sikerül megalkotni XD | |
| | | JigoKuu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Elszaporodtak, send halp! TOT Hozzászólások száma : 2836
| Tárgy: Re: Takenaga-Otoko Vas. 26 Aug. - 12:55 | |
| Yumisa nem fog tudni semmiről És Takaival odabent találkozzon akkor, igaz? | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Takenaga-Otoko Vas. 26 Aug. - 14:59 | |
| Nah, én akkor be is írtam Mizumát. Illetve meg is szereztettem vele az első papírt, máris beindítva majd az eseményeket. És ahogy ott van a képe fölött " *Mizuma -- egyedül*", szerintem ez jó módja lesz jelzésképpen, hogy ki kivel van a jelen hsz-ben, nem? :D Illetve miután mindenki beírta magát, belekezdek Slendy irányításába is |D | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Takenaga-Otoko Vas. 26 Aug. - 15:05 | |
| | |
| | | Shanna
Neme :
| | | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Takenaga-Otoko Vas. 26 Aug. - 19:42 | |
| Na bent vagyok És azt hiszem kb én leszek az egyetlen aki lámpa nélkül tapogatózik a sötétben x'D | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Takenaga-Otoko Vas. 26 Aug. - 19:47 | |
| Hát raj gyerek ez, nem kell neki se hang se látás, elég neki az élethez, ha hall | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Takenaga-Otoko Vas. 26 Aug. - 19:51 | |
| Azért valamennyit így is lehet látni XD Nem szó szerint tapogatózik:''D | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Takenaga-Otoko | |
| |
| | | | Takenaga-Otoko | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|