Na írtam én is:3 Egyébként vicces, hármójuk közül Mizuma a legmagasabb xD
Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
Tárgy: Re: Takenaga-Otoko Pént. 21 Szept. - 15:44
És mégis őt rángatják ide-oda xd Jéé Yamashita kapott egy zseblámpát, talán így kevésbé lesz félelmetes :'DD
Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
Tárgy: Re: Takenaga-Otoko Pént. 21 Szept. - 16:00
Lehet, hogy ő a legmagasabb, de ettől még nem a legkeményebb X'D Majd akkor utánad Toby írok én is újra :D
Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
Tárgy: Re: Takenaga-Otoko Pént. 21 Szept. - 16:18
De akkor hova vigyem Yamashitát?:D Nem tervezek hosszú duettet a slendyvel xdd
Dínósbácsi
Neme :
Tárgy: Re: Takenaga-Otoko Pént. 21 Szept. - 16:21
Öhm... nem tudom XD Majd ha Koffeey hazaér megbeszéljük :D
Tobii-zuzu
Neme :
Tárgy: Re: Takenaga-Otoko Pént. 21 Szept. - 16:27
Szerintem lehet, hogy neked kéne még előttem írni és elvinni Mizumát valami papíros helyre, persze Damuval együtt:D És valahogy odakeverném Yamashitát is:D
Szerintem az úgy jó:D Mármint ha ír Dínó most egy Mizumát:3 És akkor vagy a cölöpökhöz szerintem, vagy ahoz a hirdetőtábla bigyóhoz xD
Dínósbácsi
Neme :
Tárgy: Re: Takenaga-Otoko Pént. 21 Szept. - 17:37
De nem lesz akkor már túl sok papírunk? Így Slendy sose fog leszállni róluk
Tobii-zuzu
Neme :
Tárgy: Re: Takenaga-Otoko Pént. 21 Szept. - 18:13
4 az csak a fele:'D De amúgy hogy tervezted, az összes be legyen gyűjtve?:D
Dínósbácsi
Neme :
Tárgy: Re: Takenaga-Otoko Pént. 21 Szept. - 18:16
Nem feltétlenül, én arról beszélek, hogy majd Takai-ékhoz is mennie kéne, amire fölöslegesen venné rá magát, ha a triónk közben egy csomó lapot begyűjt XD
Tobii-zuzu
Neme :
Tárgy: Re: Takenaga-Otoko Pént. 21 Szept. - 18:19
Hát a trióból lett egy duó meg egy alone, szal miután Yamashita is futásnak ered végülis mehetne Takaiékhoz, mert feleslegesen követné Yamashitát azért az egy papírért:'D És Damuék meg már az óperenciás tengeren túl járnak xd Szal lehet hogy a többiek közelebb lesznek hozzá:D
Dínósbácsi
Neme :
Tárgy: Re: Takenaga-Otoko Vas. 30 Szept. - 10:31
Amúgy ez a slenderman érinthetetlen? Mármint nem nagyon lehet megsebezni vagy valami hasonlót tenni vele nem? :'D
Dínósbácsi
Neme :
Tárgy: Re: Takenaga-Otoko Vas. 30 Szept. - 10:38
Nem tudom XD Végül is ezt mi is eldönthetjük, hogy sebezhető legyen-e a játékunkban :D Ha igen, valószínűleg akkor sem úgy, hogy lábon szúrod bicegni kezd, de akár valahogy majd a végén ki is lehet végezni ha gondoljuk :D
Tobii-zuzu
Neme :
Tárgy: Re: Takenaga-Otoko Vas. 30 Szept. - 10:41
Én csak pár csápjától szabadítanám meg, hiszen úgyis azokkal fog hadonászni:D
Lehetne valami pszichológiai hadviselés a sebezhetősége mondjuk Pl ha az ember abszolút nem fél tőle, akkor elgyengül, esetleg épp hogy ő kezd olyan statikus villódzásba, és végül szétfoszlik xD (Szétfoszlik pl ha többen is szembe mernek vele állni, félelem nélkül )
Dínósbácsi
Neme :
Tárgy: Re: Takenaga-Otoko Vas. 30 Szept. - 12:00
Bah, ez olyan bénán hangzik X'D Miért kezdene egyáltalán statikus villódzásba?