꧁ Otthon vagy ꧂
|
|
| Takenaga-Otoko | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: Takenaga-Otoko Csüt. 13 Szept. - 21:11 | |
| Szerintem Mizumára mégjobban ráfog jönni a félelem :'DD | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
| Tárgy: Re: Takenaga-Otoko Csüt. 13 Szept. - 21:13 | |
| Igen, ez valószínű :'D És akkor... most majd Slendy Takai-ékra menjen, vagy újra a hármójukra? :D Illetve én azt mondom hogy a papírokon legyenek a Slendy rajzai japánul (vagyis nekünk persze magyarul XD) írva az angol helyett, nem? :D | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: Takenaga-Otoko Csüt. 13 Szept. - 21:17 | |
| Basszus fel sem tűnt, hogy angolul írtam:'DD ^^" | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Takenaga-Otoko Csüt. 13 Szept. - 21:21 | |
| Visszajöhet akár hozzájuk is, végülis így náluk már 3 papír van összesen, Takai-éknál csak egy van:'D És akkor már most legyen a szétválós dolog is majd? xD | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Takenaga-Otoko Csüt. 13 Szept. - 21:24 | |
| Aha, akkor Yamashita magánakciózik a slendyvel és utána elszalad, összebotlik Damuékkal újra, de addigra a slendy már akkor mehet a másik duóra:D Szerintem:D | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| | | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Takenaga-Otoko Hétf. 17 Szept. - 15:42 | |
| "azzal egy időben a szabad kezemmel hátranyúltam az övéért" Kedves gesztus Damu fiam, de szerintem ő pedig abban a pillanatban ráncigálta is ki a sajátját Még ha meg is van ijedve, nem fogja hagyni magát itt babusgatni XD Oh, és akkor most hármójukra menjen? :D | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Takenaga-Otoko Hétf. 17 Szept. - 15:44 | |
| Hát tegye azt xD Beleírok egy kis feltételes módot akkor xD Szerintem aham:D | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Takenaga-Otoko Hétf. 17 Szept. - 15:45 | |
| Hát egyszerűen át is írhatod ha gondolod, mert fölösleges lenne Mizumával visszautalni rá XD | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Takenaga-Otoko Hétf. 17 Szept. - 15:46 | |
| Mindegy xD Akkor rövidebb lenne ˇˇ xD | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| | | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Takenaga-Otoko Szer. 19 Szept. - 16:58 | |
| Ide is írtam És, öhm... "Úristen, ez az! Ez az! Ez az, ez az!"Igen, tudom. Ne... legyenek mocskos gondolataitok... X'D | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Takenaga-Otoko Szer. 19 Szept. - 17:01 | |
| x''D Amíg nem olvastam el ezt addig nem is voltak :''D xD | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Takenaga-Otoko Szer. 19 Szept. - 20:48 | |
| Ment egy Yamashita:D Kezd egyre érdekesebbé válni xdd | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Takenaga-Otoko Szer. 19 Szept. - 20:56 | |
| Már tisztára hátborzongató olvasni | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Takenaga-Otoko Szer. 19 Szept. - 20:59 | |
| Hát még írni:'D Főleg így este xdd | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Takenaga-Otoko Szer. 19 Szept. - 21:01 | |
| YAY! "Mizuma nagyon félt, legalábbis ez látszott rajta" Ugyan már, ennyire nem látszott rajta, kívülről az esetek többségében nyugodtnak látszott :D Kivéve, amikor azt írom, hogy láthatóan bepánikol (mint a Slendy megpillantása után XD). Láttam, hogy már egy ideje kívülről is túl ijedtnek hittétek, ezért szólok. Jól leplezi ő | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Takenaga-Otoko Szer. 19 Szept. - 21:06 | |
| Yamashitának jó szeme van, még ha nem is látszik rajta :'D Ugyan már, senki sem ugrik be a másik háta mögé egy pokerface-el:D | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Takenaga-Otoko Szer. 19 Szept. - 21:08 | |
| Azt most elképzeltem x''''D lol:'D Akkor Damu ezúttal se taszigálja sehova, csak fusson és majd fut vele? xD Jaj amúgy tetszik a Dam!! xD :D:D | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Takenaga-Otoko Szer. 19 Szept. - 21:11 | |
| Nem pont arra értem, ott láthatóan meg volt ijedve XD De például; most, amikor még csak a papír láttán kezdett aggódni, akkor csak magában gondolkodott és nem igazán mutatta jelét. Vagy például amikor még a csőben Damu ment ki szélre, és írtam, hogy ettől veszített a biztonságérzetéből, kívülről ugyan úgy nem igazán látszott rajta :D Az ilyenekre célzok XD Csak ezért mondom, hogy ne tűnjön senkinek se túlzottan bepánikolós típusnak | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Takenaga-Otoko Szer. 19 Szept. - 21:14 | |
| Én valamiért abból a képből indulok ki amit használsz hszek írásakor:'D Igaz az kicsit félreérthető is lehet, de az az arckifejezés... xdd Az Dum! :'D | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Takenaga-Otoko Szer. 19 Szept. - 21:16 | |
| Az is xD Nem is gondoltam volna hogy az ő rövid neve is lesz valamikor becézve xD (Bár van beceneve de az még több szótagból áll x''D) | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Takenaga-Otoko Szer. 19 Szept. - 21:18 | |
| Na, az a kép például illik a Slendy megpillantásakori arckifejezésére :D Ja, amúgy azon a Dam-on én is jót nevettem. Eltudom képzelni, ahogy odavágja, hogy "Dam! " :'D | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Takenaga-Otoko Szer. 19 Szept. - 21:20 | |
| De én is vettem akkor a lapot, nem fogjuk pátyolgatni x'D | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Takenaga-Otoko Szer. 19 Szept. - 21:23 | |
| Legközelebb ő védi meg Damut és Yamashitát a slendy gonosz tekintetétől xdd | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Takenaga-Otoko | |
| |
| | | | Takenaga-Otoko | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|