꧁ Otthon vagy ꧂
|
|
| CseVi Rádió (FM 104.6) | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Hétf. 16 Jan. - 21:55 | |
| Azt is olvastam, hogy alapból az egész USA dolgát megnehezítené a dolog XD | |
| | | Joey **
Neme :
Kor : 34 Karakter : Hiroshi Raidon(jounin), Saruwatari Kenta(genin), Reddo Kameko(genin) Hozzászólások száma : 826
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Hétf. 16 Jan. - 22:01 | |
| Na akkor nem kell aggódni, ha az USA-nak gondja lenne belőle úgysem lesz megszavazva. Vagy ha igen akkor mielőbb hatályba lépne megszüntetik. | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Kedd 17 Jan. - 20:15 | |
| Na, ha minden igaz, visszavonták a SOPA... megtárgyalását? xD Vagy valami ilyesmi:'D Jupííí~~ | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Kedd 17 Jan. - 20:25 | |
| Igen, a rengeteg tiltakozó hatására (nem is meglepő, hogy) visszavonták a dolgot. Az internet győzött! A SOPA támogatói sorra hátráltak ki, hogy "Ezen még csiszolni kéne" Aztán a legfőbb támogatója is visszalépett, és az egészet polcra tették. Most már csak a P.I.P.A.-ra vagyok kíváncsi, az is valami hasonló cucc, viszont állítólag már arról si egyértelmű, hogy nem fogják elfogadni | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Kedd 17 Jan. - 20:30 | |
| És az mit (t)akar? ×D A SOPA tudom, hogy Stop Online Piracy Activity, talán... a PIPA mi? 8,D | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Kedd 17 Jan. - 20:31 | |
| Protect IP Act | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| | | | JigoKuu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Elszaporodtak, send halp! TOT Hozzászólások száma : 2836
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Kedd 17 Jan. - 21:07 | |
| Na, lényeg a lényeg, most béke van. Ameddig ezt a balf*szságot valaki más megint elő nem hozza... | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Pént. 20 Jan. - 15:28 | |
| "Naruto Shippuuden"-t akartam beírni a böngészőbe de "Naruto Szeja"-t írtam, lol :'D | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Hétf. 30 Jan. - 0:06 | |
| | |
| | | Joey **
Neme :
Kor : 34 Karakter : Hiroshi Raidon(jounin), Saruwatari Kenta(genin), Reddo Kameko(genin) Hozzászólások száma : 826
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Hétf. 30 Jan. - 18:23 | |
| Huh ez kemény. Asszem nem túlzok azzal, hogy azt mondom meglepődtem 2 alkalommal. | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Kedd 31 Jan. - 15:50 | |
| Hát én majdnem kiestem a székből mindkét alkalommal | |
| | | Joey **
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Kedd 31 Jan. - 18:18 | |
| Na leírom a mai napomat akit érdekel olvassa. 5:00 kelés 5:00-5:40 készülődés 5:50 indul a busz 7:00 kezdődik a meló 15:00 vége a melónak HURRÁ Eddig az átlag minden hétköznapon ilyen. Ezután jön a lényeg miután végeztem gyalogolok 5 km-ert bemegyek a centerbe, hogy kajáljak hál isten van a kedvenc kajámból. De épp mikor befejeztem volna a kaját mellettem terem egy fószer letesz az asztalra valamit majd megy tovább. Nézem mi a franc az. (Kis)Magyarország matrica. Hátulján: siket és nagyothallók...bla bla bla. Ára 200-300. Na mondom ez nekem nem kell lépek oszt annyi. Közben látom, hogy minden asztalra pakolja a matricáit ahol ülnek. Össze cuccolok a matricát ott hagyom. Már majdnem elértem a mozgó lépcsőig mikor pont szembejön velem a fószer. Mutat a matricára. Én is mutatok a matricára mondtam is neki, hogy: Ott van. Majd lépek. Ezzel csak azt akarom leírni, hogy nem az igazi siket és hasonlók ellen vagyok, DE hányingeren van az ilyen fajta módszerektől, hogy az orrod alá tolják és még te érzed rosszul magad ha nem veszed meg. Nem egyszer érdekes dolgok történtek mikor hasonló esetekkel találkoztam pl. legutóbb Pesten voltam jöttem haza (Békéscsabára) Zalaegerszegről. Várom a vonatot. Majd odajön egy srác, hogy tegnap elitta pénzét nincs hazauta stb. Kérdeztem mennyi kell hazaútra 1800Ft. Mennyid van 400. Adtam neki 800-at. Rá egy hónappal ugyanez megtörtént (nagy valószínűséggel azért mert havonta haza jöttem egy hétvégére). Ugyanaz a srác ugyanaz a szöveg. Elküldtem. Megint egy hónap múlva megint. Ekkor már megemlítettem neki a két előző esetet is. Na szóval ezekkel csak azt akarom leírni amit már mindenki tud: Nem minden arany ami fénylik. Nem kell elhinni, hogy árvízkárosult, hogy nincs mit enni-e ha így lenne nem kéregetne és nem osztogatna 300Ft-ért matricát. Megjegyzen aki nem tud adni csekket pl. autistáknak gyűjt, helyből hazudik. | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Kedd 31 Jan. - 18:29 | |
| Jaj na igen, ezt a dolgot én is rühellem :/ A múltkor 500 forinttal húztak le a semmiért, és csak azért mert ahogy jöttem suliból haza, kénytelen voltam bemenni pisilni a plázába, különben nem bírtam volna itthonig ˇˇ' Szóval kerültem és bementem, kifelé jövet siettem volna ugye a buszhoz, megálltam a zebránál, vártam a lámpát, betámadott egy srác egy mappával, meg hogy van neki ilyen képeslapja vagy mije, és azt árulják, már nem emlékszek mit mondott minek adományoznak belőle. Mindegy, a lényeg hogy én UTÁLOM magamban hogy az ilyenekről még ha tudom is hogy 80%-uk nem az igazat mondja, akkor is baromira megsajnálom őket és úgy érzem adnom kell valamit, különben a pokol tüzén fogok elégni ˇˇ' Jó, kérdeztem mennyi, mondja hogy hát konkrét ára nincsen, mindenki annyit ad amennyit jónak lát, mutatta a papírját ahova be voltak írkálva, stb, stb. Néztem a pénztárcámat, és egy ötszázasom volt, úgyhogy odaadtam azt. Aztán kérdezte hogy és kérem-e a képeslapot, vagy lemondok róla hogy valaki más is megvehesse, tovább segítve így az "ügyet". Hát mondom nekem nem kell, még ha el is vinném úgyse mennék vele semmire.... úgyhogy így dobtam ki a semmibe azt az ötszázast...... Ja, és a legjobb, így emiatt majdnem haza se tudtam jönni!! xD Mert a buszmegben jutott eszembe hogy a bérletem lejárt és az az ötszázas buszjegyre volt ott. Úgyhogy ééééppen hogy csak, hajszál pontosan tudtam kifizetni ilyen 5 meg 10 forintosokból -___- De fejlődök. Legutóbb elküldtem aki bekopogott... xD | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Kedd 31 Jan. - 18:30 | |
| Én sejtettem, hogy valami ilyesmi vége lesz ennek a képregénykének, így előre levettem a fülhallgatómat, de még így is megijesztett ez a kis retek A sztorid meg jó Joey. :D És hát igen, elég undorító és szánalmas, ha valaki magát szerencsétlennek beállítva próbál pénzt kunyerálni, meg hasonlók. Főleg, ha ennyire pofátlanul, idióta matricákkal, és hasonlókkal, hogy aztán te érezd magad rosszul | |
| | | Dani *
Neme :
Kor : 29 Hozzászólások száma : 801
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Kedd 31 Jan. - 21:25 | |
| basszus az a link kikészített ...XD mondom magamnak hogy úgy sem fog megijeszteni mert általában az ilyenek nem hatnak rám erre majdnem megállt a szívem
A kéregetősökről meg annyit hogy vannak köztük őszinték . Múltkor csövi bácsi kerek perec megmondta az igazat idézem ahogy tudom :" Te én most nem fogok neked hazudni. Nem kajára vagy ilyesmire gyűjtök hanem egy kis fűtő anyagra mert k*rva hidegek az éjszakák...." Mondjuk engem városban rendszeresen elkapnak jobb és rosszabb történetekkel rendelkező gyűjtögető emberek de szerencsére megtanultam elküldeni őket. | |
| | | Joey **
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Kedd 31 Jan. - 22:11 | |
| Persze van az a fajta is aki normálisan megmondja. Nekem pl. feláll a hátamon is a szőr mikor odajön nyomja a kezét, hogy kezeljünk meg "jajj testvér így meg úgy". Na szóval azért én is találkoztam olyannal aki normális. Egerszegen pl. a tesco parkolóban voltunk mentünk vona be odajön a csövi és megkérdezi, hogy kérhet-e egy cigit. Én meg persze adtam hisz egy szál nem pénz (főleg ha tölti az ember). De tényleg az tetszett a legjobban, hogy nem akart kezelni nem fogdosta az ember karját stb. | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Kedd 28 Feb. - 16:09 | |
| | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Kedd 28 Feb. - 16:27 | |
| Oh, hát köszönöm! Ezek a GIF-ek szuperek, főleg az első Most már hivatalosan is sikeresen tizenötször körbeutaztam a Napot! | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Kedd 28 Feb. - 17:14 | |
| | |
| | | Joey **
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Kedd 28 Feb. - 23:14 | |
| Csatlakozva az előttem szólókhoz így az utolsó pillanatok egyikében: Boldog szülinapot Dínó!!! | |
| | | Shanna
Neme :
| | | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Vas. 11 Márc. - 16:12 | |
| Igen, megint kihalt minden xD Nekem is írnom kéne, de ma nem hiszem, mert beadandót írok Utána viszont >D Remélem XXD | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) Vas. 11 Márc. - 18:06 | |
| Csend, csend, csend... Mondjuk én mostanában kicsit meg is ritkultam a gép előtt, anya folyton befoglalja, de akkor is... túl csend van XD Amúgy Tobi hová tűnt? ಠ.ಠ | |
| | | Shanna
Neme :
| | | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: CseVi Rádió (FM 104.6) | |
| |
| | | | CseVi Rádió (FM 104.6) | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|