Eleinte mi sem terveztünk semmit, csak lencsefőzelék készítését anyuval, meg ilyesmi, de aztán pár barátnővel szervezkedtünk és végül is átjönnek majd :) De pl anyuék is itthon lesznek, szóval tényleg nem egy party hard ×D
Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
Rá akartam keresni, de nem találtam A Bátor a gyáva kutyában volt ez a mondat, "Hát a mama kalimpál?" ugyan ilyen trollface-szerű fejjel a zongorázó csávó mondta, és... ez úgy ideillett XD
Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
Én sajna a szilvesztert illetően dilemmában vagyok. Mert két helyre is hivatalos vagyok és egyiket sem szeretném kihagyni. Csak az a gond, hogy lehetetlen, hogy ott legyek mind a kettőn mert 400 km van a két helyszín között. Shanna ami a lányos koktél party-t illeti gyertek át a mi bulinkba és akkor legalább vegyes lenne a leosztás (fiúk, lányok).
nálam szolid kis baráti össze röffenés van tervezve kb. 10 fő nem sok de pont elég :D Persze természetesen csak üdítő lesz és éjfélkor elpukkantunk egy finom kis gyerek pezsgőt. mondjuk ha haver barátnője a fenyegetését betartja akkor örülök ha túlélem xD (múltkor amikor a csaj kevert piát nekem akkor így néztem ki kb : http://www.visualphotos.com/photo/2x3533782/drunken_man_passed_out_at_bar_csc17010.jpg )
Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
Hát egy újabb nehézkes év van a hátunk mögött, és többé kevésbé még mindig egyben van a Szeja akik eddig is aktív felhasználók voltak, remélem a 2012-es évben is ilyen aktívak lesznek, bár megjegyzem, hogy örülnék ha a többi regisztrált is aktívizálná magát, hiszen ennyien milyen jól megvagyunk egymással, kitudja, ha többen lennénk mennyivel jobb lehetne a hangulat :D Meg több lenne a Csevi olvasó és jobban dölne a lé x'D Kívánok mindenkinek egy korai B.U.É.K-et, mivel én délutántól már nem fogok itthon tartozkodni, de holnap ki írom teljes egészében, nem csak rövidítve! ;)
Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
Van ez a száámm... a FullMetal Alchemist Brotherhood első openingje talán. És az égvilágon nem találom sehol Jó, persze ez itt van, de ez nem a legjobb minőségű, a feltöltő is mondta hogy csak felvett. Dugig van Jútúb a számmal, de mind csak cover, ezt az egyet találtam ami az eredeti... Na, szóval, amit akartam az az hogy ha valaki ért ehez... XD Ha talál valaki egy letöltést hozzá, vagy valahonnan elővarázsolja, azelőtt leborulok xD
Ez a rész visszahozta azt, ami elveszett az előző részekben. Ti is láttátok hogy az elmúlt részekben kihullottak a nagy arcok, és csak az animén alapult, de ez ismét meghozta azt a régi jó hangulatot :DD Bár Itachit, Dei-t és kakuzut is hiányolom, még Sasorit is ... :/